Отговори
# 165
Здравейте момичета,

Ние с Ева също сме ЗА и само се надявам да сме здрави Praynig
Мисля, че цената е разумна и съм сигурна, че Надето ще вземе най-правилното решение за всички   bouquet
Само кажете за подаръците - ще има или не и до какви парички.

Целувки и гуш за всички болнички и тези, които са далеч от тук Hug

# 166
Здравейте момичета,

Първо искам да ви благодаря, че ме накарахте за момент да се почувствам социално слаба!
След това официално се извинявам, че не съм разбрала концепцията на събирането. Явно е от особена важност някой да не остане недохранен.
Примера с детски рожден ден не е напълно удачен, защото при него 1 решава колко да му струва и не задължава останалите със своите финансови възможности. При това предложих кетъринга да е умерен, а не да го няма и да изгубим резервацията.
За мен 35лв за 2 часа са недобре вложени пари, явно това е мястото да изпитам неудобство.... И все пак щеше да ми е приятно да сме с Али сред вас.
Инъче, толкова мога - извинете ме още веднъж.
Приятно изкарване, все пак спомените не струват пари, нали   bouquet

# 167
Цитат
Публикувана от: dobra
Вмъкни Цитат
Здравейте момичета,

Първо искам да ви благодаря, че ме накарахте за момент да се почувствам социално слаба!
След това официално се извинявам, че не съм разбрала концепцията на събирането. Явно е от особена важност някой да не остане недохранен.
Примера с детски рожден ден не е напълно удачен, защото при него 1 решава колко да му струва и не задължава останалите със своите финансови възможности. При това предложих кетъринга да е умерен, а не да го няма и да изгубим резервацията.
За мен 35лв за 2 часа са недобре вложени пари, явно това е мястото да изпитам неудобство.... И все пак щеше да ми е приятно да сме с Али сред вас.
Приятно изкарване, все пак спомените не струват пари, нали  bouquet

Еееее Добра направо не съм очаквала такова нещо  ooooh! и не знам кой те накара да се почувстваш социално слаба?Никъде не забелязах някой да те обижда изобщо!И освен това аз някъде предлагала ли съм неумерен кетъринг питам?
И сто пъти е малко казах че точни цени не споменавам!!!Всичко е закръглено и е груба моя сметка и казах че подробности като се отиде на място да се урежда кетъринга!
Чувствам се некомфортно поради създалата се ситуация и казвам открито че не ми е приятно да продължа да се занимавам с това - Извинете ме още веднъж!
И все още намирам из в къщи какво да си хапна та не разчитам другите да ме хранят и да използвам това  Naughty Обидно е!

# 168
  • София
Здравейте момичета,

Приятно изкарване, все пак спомените не струват пари, нали   bouquet
EEЕЕ, стига де не е честно така. И аз на мястото на Надето бих се отказала  - просто е доста неприятно да те обвиняват по този начин.
Цените навсякъде са високи. В супера, в ресторанта, в кафето. А специално за клубчето - няма как де не се поръча, иначе няма клубче. Аз от 5 месеца си ходя така или иначе недохранена и дебела, но не от липса на храна, а от прекалено напълняване и опити за отслабване.
Ако съм те засегнала с нещо извинявай, в никакъв случай не съм го мислила така, както си го написала.

# 169
Ми освен и аз да се извиня, макар че не смятам, че съм обиждала някой. Единственото, което се опитах да направя, беше да изясня ситуацията. Такива са условията просто, колкото и да не ни е приятно. Да не говорим, че аз изобщо не се чувствам социално силна, даже напротив. Но все пак е Коледа. По Коледа разумно вложени пари няма. Има пари вложени в празника.  Rolling Eyes И аз ще ги вложа, че и на мен ми се ще да се почувствам празнично.
Наде не се отказвай, моля те! Ти просто обясни как стоят нещата, за да може всеки да си направи сметка. И всеки да си реши иска ли, не иска ли, може ли, не може ли... и т.н.
Извинявам се още веднъж, ако съм обидила някой, без да искам   bouquet

# 170
Ех така се радвах че ще се съберем всички а сега стана едно такова с неприятен привкус Confused

На мен пък първоначалната идея ми се стори привлекателна Simple Smile Оставяме малчовците за два часа да си подивеят на спокойствие а ние на сладка приказка +хапка и пивка. Все пак на сме се виждали и събирали почти цяла година и в такъв случай и 50лв. не ми се струват много. Все пак не ги даваме всеки месец я Simple Smile А и верно сега по празниците така ще хвърчат парите че пак няма да разберем къде сме ги дали Mr. Green поне да си изкараме приятно Mr. Green

Наде още веднъж благодаря за усилията и нервите които хвърли  bouquet Чак ми става неудобно че ще се тръсна на готово Embarassed

Добре не се сърди моля те Hug Не приемай нещата лично нали за това предварително ги обсъждаме и всеки има право на лично мнение Peace

Моето мнение си го казах Simple Smile

Моля да няма сърдити  и обидени bouquet
Тъкмо темичката ни се оживи и придоби празнично настроение нека да не си го разваляме Hug

# 171
  • София
Добра, всеки има право на мнение и е хубаво да уважаваме чуждото, дори и различно от нашето - аз уважавам твоето Simple Smile
Извинявай и от мен ако съм те засегнала  Peace

Разбира се, всеки има право да решава как да харчи парите си, защото сам си ги изкарва. Аз пък хич не се чувствам социално слаба заради това, че примерно си гледах детето (второто) с количката на брат му, която струваше 300 лв. преди 7 години  Laughing Въпреки, че много от вас бутахте/бутате колички за по 1500  Joy Joy Joy Просто така съм решила. Социално слаба мога да се почувствам от други неща  Peace

П.П.: И да ме вземете за социално слаба, лично аз не виждам проблем в това. За мен това не е обида, а и не сме дошли тук да си ги мерим кой колко получава/има/наследява/дават му и т.н. Много - малко е относително понятие  Peace Нали знаете - на едни не има достига за хляб, на друг - за кетъринг на хапки, на друг за количка, на четвърти и пети за яхта или хеликоптер...

С това приключвам, просто исках да подкрепя Надето  Heart Eyes
Подкрепям я и с това, че не иска повече да се занимава   bouquet (само който се е занимавал с подобни неща, знае за какво става дума)

# 172
  • Банкя
Аз точно си сложих и коледна линийка в подписа, та да ми стане още по-коледно настроението, след като снощи украсихме елхата вкъщи и то какво стана тук Sad

И аз се извинявам, ако съм обидила някого. Hug Просто споделих опит, както пише Рали, истински разбират тези, които са минали през организацията на такова нещо.

Както писах по-горе - ние с Марти сме там на 99,99% (както са писали и други заради непредвидените обстоятелства) и ще си платя кетъринга, защото не искам да се цепя от колектива, само защото съм решила да спазвам по-особен режим на хранене. Peace
На мен ще ми е приятно да се видя с вас, някои от които не съм срещала изобщо на живо. Wink Но за мен лично е още по-важно Марти да е сред други деца на неговата възраст, да създава контакти, да се социализира (дето има една дума). Mr. Green
А и съм за подаръци, защото те създават още по-голямо коледно настроение. Peace

Наде Hug Ще се радвам и ще съм ти много признателна (предполагам и всички останали), ако не се откажеш. Hug Но и ще приема, ако вече не ти е приятно да се занимаваш. Peace

Момичета, нека ни е коледно, весело и усмихнато! Hug

клик върху снимката

# 173
Добра, според мен ти си една саркастична и неблагодарна егоистка.

Въпросът към всички беше "Идвате ли, или не"
На който му изнася - идва, на който не му изнася - не идва.
Кое не разбираш?
Защо се заяждаш?
Защо толкова сарказъм и злоба?

Аман от мрънкала, и от хора, които се опитват да заобиколят правилата.
Радвам се, че няма да дойдеш!

Това е моето мнение.

# 174
Влизам 2 дена в темата и се да ви пиша и като гледам, че пак се е за формил спор не ми се пише.
Няма да си казвам мнението и не взимам на никой страната,  но не си разваляйте празника или по точно празника на малките сладури Hug

# 175
Здравейте и от мен. ))))

Те последните странички са посветени на подготовката на купона (на мен много ми се идва, така и не успяхме да си направим един общ рожден ден, а много ми се искаше да се запознаем).

И нищо че няма как да присъствам, искам да изкажа благодарност към Надето, че се е наела с организацията и ще отнесе един куп негативи вероятно.
По повод възникналият спор за пари и т.н., наистина няма смисъл от подобни спорове и скандали. Всеки преценява как да си харчи парите, но не е нужно да се дават такива грозни коментари и другите да се чувстват зле. Вярно е че парите не са малко, но не са и много и в крайна сметка човек с тях прави собственото си удоволствие и удоволствието на детето.

Джаз у вас, не смятам, че е умесно човек да си позволява такива коментари за някой друг, както и подобни нападки и обиди.

# 176
Здравейте и от мен. ))))

Те последните странички са посветени на подготовката на купона (на мен много ми се идва, така и не успяхме да си направим един общ рожден ден, а много ми се искаше да се запознаем).

И нищо че няма как да присъствам, искам да изкажа благодарност към Надето, че се е наела с организацията и ще отнесе един куп негативи вероятно.
По повод възникналият спор за пари и т.н., наистина няма смисъл от подобни спорове и скандали. Всеки преценява как да си харчи парите, но не е нужно да се дават такива грозни коментари и другите да се чувстват зле. Вярно е че парите не са малко, но не са и много и в крайна сметка човек с тях прави собственото си удоволствие и удоволствието на детето.

Джаз у вас, не смятам, че е умесно човек да си позволява такива коментари за някой друг, както и подобни нападки и обиди.

Mirama, съгласна съм с написаното от теб!!!

Наде, и аз те моля да не се отказваш, но пък ако го направиш ще те разбера напълно!!! То угодия пълна няма!!!

Но в крайна сметка идеята е да се видим, както и да съберем мъниците!!! Hug
Момичета, мисля, че няма нужда да се обиждаме и нападаме, защото така си разваляме хубавото празнично настроение!!!! Hug

П.П. И на мен 30 лв. ми се струвам множко за 2 часа, но пък идеята е страхотна и си заслужава и 50 лв., даже, все пак не се събираме всеки месец, нали?!!!

И предлагам събирането да се обсъжда в съответната темичка!!!

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 15:26 от Bulechka™

# 177
Аз пък ви ОБИЧАМ ВСИЧКИТЕ!
 Кой прав кой крив ай де който има възможност да отива на парти-да прави много снимки и да ни радва, който няма възможност или НЕ ЖЕЛАЕ предлагам поправка-на следващия ден си направете среща в парка-всяка да направи домашни сладки..и така строявате се 20-30 мами с колички, окупирате всички пейки, слагате масите и на смени-1 ще хапват, други ще търчат след децата, после се сменяте.....и много снимки и весело настроение чакам newsm47   bouquet   може и алкохолец да си вземете и пластмасови чашки

....след малко отивам да проверя дали съм взела писмения изпит...ако съм утре съм на устен.... Sick

Ай де горе главите и успех с организацията!

# 178
Аз пък ви ОБИЧАМ ВСИЧКИТЕ!
 Кой прав кой крив ай де който има възможност да отива на парти-да прави много снимки и да ни радва, който няма възможност или НЕ ЖЕЛАЕ предлагам поправка-на следващия ден си направете среща в парка-всяка да направи домашни сладки..и така строявате се 20-30 мами с колички, окупирате всички пейки, слагате масите и на смени-1 ще хапват, други ще търчат след децата, после се сменяте.....и много снимки и весело настроение чакам newsm47   bouquet   може и алкохолец да си вземете и пластмасови чашки

....след малко отивам да проверя дали съм взела писмения изпит...ако съм утре съм на устен.... Sick

Ай де горе главите и успех с организацията!

smile3501 smile3521 smile3501 smile3521 smile3501 smile3521

# 179

Защо?
Смятам, че е уместно когато всички са искрени и поставят открито картите си на масата. Само така може да се върви напред.

Уместно, или не - това е моето искрено мнение  и съм готова  да го отстоявам,  както и да понеса съответните последствия за него.

Гале, успех!

Общи условия

Активация на акаунт