Отговори
# 210
Доро утро и то нас Laughing

Аз да се изкажа първо за партито и дано после имим време и друго да пиша Mr. Green
Такааа вчера като оставях капарото седнах да разгледам и менюто зо да може все пак да кажеме сума близка до реалната PeaceРазбрахме се с момичето че ще ни изчакат до понеделник да решиме за кетъринга.Студените плата това са мезетата са по 300 гр.и са в порядъка на 15-20 лв.Топлите плата-различните видове хапки са по на цена от 22-32 лв. и само не помня Embarassedпо 20 или25 хапки newsm78за което се извинявам.Та лисълта ми е че може да поръчаме 5 студени плата и 5 топли.В най скъпия случай това са 100+160.На 26 мами по последния списък това са 10лв. за кетъринг плюс 10 лв.за двата часа гледане на деца това е по 20 лв. на човек.Тук не влизат напитките които всеки ще си поръчва и плаща на място PeaceПонеже все още не сме поръчали кетъринга слагам цената да варира +-5лв. HugАко има промени или забележки приемам ги до понеделник Mr. Green
За подаръци аз съм ЗА така че дайте да видиме дали ще купиме отделно или ще вземеме за всички нещо като сувенири PeaceСъгласявам се със болшинството без забележки Heart Eyes

И нека не разваляме хубавата тема със повече дрязги HugТака омаловажаваме труда на много хора и нямам предвид само организаторите на купона Peace

Акси много ти благодаря за кафето,добре ми се отрази при условие че не знам какво му стана на това дете,будна съм от 4.30 ooooh!
Венера дано бързичко да оздравяваш,добре е че има къде да изпратиш децата поне в такъв случай HugДано да не се разболеят и те Heart Eyes

Елха аз понеже имам две изкуствени за сега съм украсила малката и съм я сложила в най.далечния ъгъл на бюрото.Въпреки това още първия ден незнайно как беше съборена няколко пъти #Crazy newsm78Сега все още съм в размисли къде да сложа голямата за да не бъде унищожена ThinkingА иначе подаръците,аз и до ден днешен ги държа под елхата като на тези за възрастните слагам картички Mr. GreenА Лора допреди няколко години все още вярваше в Дядо Коледа Embarassed Grinning Grinning GrinningМисля че няма нищо по хубаво от изненадата в очите на детето и за мен празника е точно в това.Имахме проблем с едната баба която държеше да се знае кой е купил подаръка, но не допускам такива неща NaughtyИма празници на които всеки да си показва подаръците сега е времето на Дядо Коледа и неговите вълшебства Heart EyesМарти има страхотен коледен подарък Peaceние вчера си получихме масата,но вече я ползваме така че се налага да мисля нещо друго newsm78

За тръшкането и бибата ползваме и двете JoyГледам да не му обръщам много внимание,но пак зависи от ситуацията. А бибата мисля докато не изкара някой от по трудните зъбки да не му я махам.Той си я ползва като биба като чесалка за зъби  Mr. Greenпак според ситуацията Joy

Мишонка разкошна е Мила да я нацелуваш много от нас Heart EyesМного кофти това да останеш сама с двете деца Sadа за дълго време ли ще е

Гале успех на изпита утре  bouquet

Оффф айде лек ден от нас свърши ми времето за компютъра Hug

# 211
Хайде всички в  smile3513 newsm51НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт