Аз да се изкажа първо за партито и дано после имим време и друго да пиша
Такааа вчера като оставях капарото седнах да разгледам и менюто зо да може все пак да кажеме сума близка до реалната
Разбрахме се с момичето че ще ни изчакат до понеделник да решиме за кетъринга.Студените плата това са мезетата са по 300 гр.и са в порядъка на 15-20 лв.Топлите плата-различните видове хапки са по на цена от 22-32 лв. и само не помня
за което се извинявам.Та лисълта ми е че може да поръчаме 5 студени плата и 5 топли.В най скъпия случай това са 100+160.На 26 мами по последния списък това са 10лв. за кетъринг плюс 10 лв.за двата часа гледане на деца това е по 20 лв. на човек.Тук не влизат напитките които всеки ще си поръчва и плаща на място
Понеже все още не сме поръчали кетъринга слагам цената да варира +-5лв.
Ако има промени или забележки приемам ги до понеделник За подаръци аз съм ЗА така че дайте да видиме дали ще купиме отделно или ще вземеме за всички нещо като сувенири
Съгласявам се със болшинството без забележки 
И нека не разваляме хубавата тема със повече дрязги
Така омаловажаваме труда на много хора и нямам предвид само организаторите на купона 
Акси много ти благодаря за кафето,добре ми се отрази при условие че не знам какво му стана на това дете,будна съм от 4.30

Венера дано бързичко да оздравяваш,добре е че има къде да изпратиш децата поне в такъв случай
Дано да не се разболеят и те 
Елха аз понеже имам две изкуствени за сега съм украсила малката и съм я сложила в най.далечния ъгъл на бюрото.Въпреки това още първия ден незнайно как беше съборена няколко пъти
Сега все още съм в размисли къде да сложа голямата за да не бъде унищожена
А иначе подаръците,аз и до ден днешен ги държа под елхата като на тези за възрастните слагам картички
Мисля че няма нищо по хубаво от изненадата в очите на детето и за мен празника е точно в това.Имахме проблем с едната баба която държеше да се знае кой е купил подаръка, но не допускам такива неща
Има празници на които всеки да си показва подаръците сега е времето на Дядо Коледа и неговите вълшебства
Марти има страхотен коледен подарък
ние вчера си получихме масата,но вече я ползваме така че се налага да мисля нещо друго 
За тръшкането и бибата ползваме и двете
Гледам да не му обръщам много внимание,но пак зависи от ситуацията. А бибата мисля докато не изкара някой от по трудните зъбки да не му я махам.Той си я ползва като биба като чесалка за зъби 
Мишонка разкошна е Мила да я нацелуваш много от нас
Много кофти това да останеш сама с двете деца
а за дълго време ли ще еГале успех на изпита утре

Оффф айде лек ден от нас свърши ми времето за компютъра