Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекува анкилозиращ спондилит в Португалия?
Какви са инжекциите, използвани за лечение на анкилозиращ спондилит?
Как се открива наличието на HLA-B27 антиген?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекува анкилозиращ спондилит в Португалия?
-
Какви са инжекциите, използвани за лечение на анкилозиращ спондилит?
-
Как се открива наличието на HLA-B27 антиген?
-
Какви са алтернативните лечения и възможности за лечение на анкилозиращ спондилит?
-
Кои са препоръчителните лекарства за болестта на Бехтерев?
явно имаш силна вяра ,която при мен за съжаление липсва
но си мисля ,ако беше толкова просто,едва ли щеше да има толкова болни и страдащи хора ,кой би искал да пие лекарства ,които колкото облекчават ,толкова и вредят на организма 
казвате и термично необработванти храни и зеленчуци ,но преди време гледах един филм за правилното хранене ,от този филм ми е останало в съзнанието ,че ликопена в доматите се усвоява най-добре от организма когато е е термично обработен ,тъй като топлината разрушава клетъчните стени на клетките в тях 
.Засега на мен ми помага само редовната гимнастика и диетите с плодове и зеленчуци.
.Трудно е ,но пък трябва да се опита.Аз започвам от днес.Ще ви държа в течение за развитието тук и в