Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекува анкилозиращ спондилит в Португалия?
Какви са инжекциите, използвани за лечение на анкилозиращ спондилит?
Как се открива наличието на HLA-B27 антиген?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекува анкилозиращ спондилит в Португалия?
-
Какви са инжекциите, използвани за лечение на анкилозиращ спондилит?
-
Как се открива наличието на HLA-B27 антиген?
-
Какви са алтернативните лечения и възможности за лечение на анкилозиращ спондилит?
-
Кои са препоръчителните лекарства за болестта на Бехтерев?
дано и ние скоро да се чустваме така добре и да спрем всички лекарства
на мен първите години така ме претупваха лекарите ,като се подуеше някоя става казваха ,че съм се ударила, ако ме болеше нещо силно ,че се преуморявам с детенцето ,а по време на бременностите, че е от бременноста,а тях повярвайте ми ги искарах много тежко ,имаше моменти когато не само неможех да ходя ,а и да седя и лежа резултата разбирасе е че сакроилиачните стави вече са ми отишли на кино 
Е отговорих му,че преди 11 години същите тези лекари не бяха сигурни, че ще проходя... а аз си ходя... правя едни от най-тежките преходи в Рила и Пирин, ми няма да го махна бебето, ще стисна зъби и ще го родя!
бивша гимнастичка съм ,но много съм се обездвижила ...За себе си мисля,че може би болестта е в много ранна фаза ,болките започнха юли 2008 и затуй рентген и скенер и ЯМР не показват нищо-затова правя и аз така-вече съм решила никакви доктори ,никакво обикаляне,просто с билки движение ,лека гимнастика и така.И при мен ревматоложката като видя,че имам само положителен имун.тест,а от другите изследвания нищо-казва,че съм млада и да не си въобразявам ,че имам болки.ще си ближа раните и така.Ако някой има тези здр.проблеми нека пише ,можем да си помагаме взаимно със съвети и кураж!
плюс това всеки организъм е индивидуален и може пък всичко да си е ок и болеста да си кротува 
,но дано да не е