84 Thanksgiving вълнения и Американски вдъхновения

• 19 076
  • 318
  •   1
Отговори
# 75
Тандури, благодаря ти   bouquet Това за най-големия размер хляб ли е, да знам дали да намалям продуктите, че нали сме само 2-ма и винаги правя най-малкия  Wink

# 76
Ани, мерси Hug

# 77
Тандури, Анет, Ирка - мерси много  bouquet

Тандури
, това за 2лб хляб ли е? А какво брашно ползваш?

# 78
Клеърет, Джена- за 2 паунда е! Извинявайте, че не уточних просто по  навик.  Simple Smile

Ползвам Gold Medal брашно, обикновено.  Peace

# 79
  • Чикаго / София
Я, още една irka, ама 2! Laughing

Биз, сладур е малкия!

Анет, мерси за споделеното. То тенис няма да е, ще се опитам за плуването да ги уредя. Те нали са момичета и с малка разлика и все искат да са заедно на разните занимания. В Бг ходеха на плуване и са много запалени, искат и тук. Другата седмица ще проверявам пак.

Вики, чстито!

Бубка, успех и дано скоро се похвалиш.

# 80
Бенсън, ето ти линк към самия филм. В блога има само част от филма, трябва да го оправя.

http://video.google.com/videoplay?docid=944239315372248151

# 81
Биз, да ти е жив и здрав малкия пораснал мъж!  Simple Smile

# 82
Хиър, хиляди благодарности!  bouquet

# 83
Момичета, хайде да дадем едно рамо на Тандури, в номинациите за Мис Едисон ( за изобретателност ) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351551.0

Вики, браво за къщата- поздравления!

Вече втори ден чакам Агентката да разкаже за плетенето  Thinking , но тя се е спотаила и готви за голямото парти сигурно.

Ева се закани да разказва за нейното пред-празнично парти...и тя изчезна  Crossing Arms
Дайте да раздвижим тая тема малко  Flutter

# 84
Клеърет, благодаря ти, че писа, защото аз въобще нямаше и да разбера, че съм номинирана за Мис Едисон. Аз в Клюкарника не влизам или мнооого рядко, номинациите не ги чета и честно казано не съм и очаквала някой да ме номинира след Златен Черпак!
Останах много изненадана, но все пак мисля, че Ванчето заслужава повече от мен и ако имате желание пуснете по един глас, защото нещата, които тя наистина изобретява ми скриват шапката всеки път като ги видя в тортената тема! Не говоря за краен продукт, а за идеи как с никакви материали да постигнем максимум резултат.  Peace

# 85
Айде сега Ванчето  Naughty , моля-моля без такива  Crossing Arms съвсем ще изгуби връзка с реалността, ако вземат да гласуват за нея

# 86
Руми, разкарвай я тая детска, не звучи добре. Щом имаш друг вариант, няма какво да чакаш.

Бубче, защо нова работа?

Вики!! Супер новина за къщата, радвам се много, много!!

Джена, не употребявам машина, хич не мога да дам мнение. И сега ядем доста хляб, с машина пък съвсем, да не говорим, че няма къде да я сложа..

# 87
Аниииии, такива да ги нямаме. Crossing Arms
Аз Ванчетo не го знам кое е, обаче то като направи дантелена топка- торта, бижутерска кутия и жар птица, да дойде да се обади.
Така че, мила ми Тандури, глас седемдесет и седми ти е (от сърце) от мен и с пожелание все така да  водиш до края в класацията.

И в този кулинарен дух да споделя, че както обикновено по това време, се ровя за рецепти за довечера в два предпочитани от мен сайта- http://www.epicurious.com/ и http://www.marthastewart.com/food.  Та много си падам по по-засукани и нетрадиционни манджи, но когато първото предложение от списъка за side items е Smashed Rutabagas with Ginger-Roasted Pears, даже и за мен е too much.  Crazy  Stop

Happy Thanksgiving от мен!

# 88
Гласувах за ТандуриFlutter Знам Ванчето коя е.  Peace Но дантелени топки, жар птици и Дори експлоръри ми скриха шапката.  Crazy
Честито на Вики за къщата.  Grinning
На патерици честит рожден ден на Марти и на майка му честит празник.   bouquet
На Бубка стиснати палци. fingerscrossed

Честит ден на Благодарността.  Simple Smile
Ние сме канение днес още от 2 пм за вечеря  #Crazy в шефа на мъжа ми. Ще има >20 човека. Треснала ме е треска, защото сме единствените простосмъртни.

# 89
баш от епикуриус пека едни сл,картофи сега..
*
иде ми да се гръмна-обещах 2 питки за прощъпулник на близнаци,недочетох рецептата,сложих кис.мляко (5оо гр!!) вместо вода,сода,мая,мазалооооооооо..сега се моля поне малко да се надигнат преди да пека,имам около 2 часа до партито,но уей аут..аман от мен си ей!
*
весел ден на пуйката,да сте с обичани хора и хубаво да си помислите за какво сте благодарни,на ния трактовката по темата:

Общи условия

Активация на акаунт