84 Thanksgiving вълнения и Американски вдъхновения

• 18 992
  • 318
  •   1
Отговори
# 60
Биз , да го нацелуваш  бонбона с тортата, много е сладък, много! Heart Eyes

Мишолина, имам рецепта, ако никой не ти прати до по-късно, ще ти я напиша. Сега малкия мрънка и немога да я намеря.
---------
ЕйДж рева цяла нощ и се събуди с течащ нос и кашлица. ей, нямат край тези настинки.

# 61
Тандури, това е 40 гр. плодова захар - фруктоза (ако сокът е натурален, без добавена захар), което е различно и доста по-полезно от 18 гр. бяла захар - захароза. Монозахаридите (плодова, млечна захар) много по-бързо се усвояват от организма.

Бубка, ама аз не твърдя, че тортата е полезна  Laughing Много съм далеч от тази мисъл, като сложиш и един наблъскан айсинг отгоре със захар става още повече, просто беше констатация за 18-те грама, но първо дълбоко се съмнявам, че пакетирания гроздов сок няма вътре никаква захар, второ не виждам как спада към групата на плодове и зеленчуци в никой случай, освен ако не е фреш например.  Peace

Редактирам да пиша на СИпируми- не ги оставяй така в никакъв случай! Аз колко се трових с онези от детската градина на Калин и накрая такива последствия му оставиха заради проблемите с ушите..просто не ми се говори! Не знам какви хора работят в подобни заведения, честно! Има места, където да си оставиш детето ти е спокойно и знаеш че е в добри ръце, обаче това е извън пътя!
Оплачи се на директорката задължително!

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 17:48 от Tandoori

# 62
Биз, Марти изглежда такъв голям и умен! Да ти е жив и здрав!

Руми, докато бях бременна и обикалях детски центрове, ми обясняваха, че сменят дайперите на всеки 2 часа или "както се наложи."   Не знам какво правят на практика, обаче. Успех с новото място.  Това просто не е "acceptable."  

Бубка,  и на тебе успех с работата! Все нещо ще излезе.

# 63
  • Boston, MA
Мише, освен шефката, страшно ме изнервя чакането на съкращения (няма нужда да ти обяснявам какво става из нашата индустрия).

Целувки на Марти!

# 64
Моля препоръчайте проверена рецепта за класически американски тиквен пай (с филинг от сурова тиква, защото тук няма в кутии).   bouquet Ще го правя за петък  Flutter

Ето една рецепта за изпробван  пай с тиква,съжалявам но немога да си намеря снимката.

# 65
ирка,в момента само балета на ния ги "дели", дропвам я и ние ходим да гледаме игуани и риби в близкия петстор.От април ще плуват заедно по 30мин, в 1време и басейн,но в различни групи,без мен.Инак поне 1/седмица имам отделно време с 2та,но без спец.занимавки. За тенис и ски според мен им  е рано.Погледни тъмблинг и гимнастики,имат различни нива.Сокър и кънки на лед тоже е ок след 3 и комбинират вьзрасти.

# 66
Бубс, ами зависи от апарата, но като цяло телата (по специално shutter-a) имат useful life (примерно около 100,000 пози) и няма как да разбереш (дори и след като го получиш) колко ползван е. С две думи - аз не бих купила, но ти си прецени.

Бис, тая торта изглежда доста по-добре отколкото я описа  Thinking

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 09:21 от Jenna

# 67
Biz честит рожден на красавеца Марти ,на теб честит празник.Страхотна торта! newsm59 newsm67

-------------------------
Ние сме в Чарлстън и май продадохме къщата вчера Grinning ,съгласихме се с офертата и сега се почават документациите.

# 68

защо от толкова хора позлващи хляб машина, не се намери един да препоръча някоя изпитана рецепта за хляб?

Jenna, ето моята рецепта, правя от 1,5 год. Няма грешка  Simple Smile

190 мл топла вода
1/2 ч.л. захар
1 ч.л. сол
10-15 гр масло
2 с.л. прясно мляко
В/у тези продукти се изсипва 400 гр брашно. Слага се маята 2 ч.л.
Моята програма с месене, втасване и печене, на каричка 'dark' с 1 lb e 3ч20 мин. Maшината ми е Cuisinart, не я харесвам много, но мъжа ми я купи без да се консултира с мен  Tired

# 69

защо от толкова хора позлващи хляб машина, не се намери един да препоръча някоя изпитана рецепта за хляб?

Jenna, извинявай! Embarassed Въобще не съм ти видяла въпроса, честно! Embarassed

Аз правя следния:
 1 1/3 cup water
4 tbsp olive oil
1/2 tsp salt
1/2 tsp sugar
4 cups flour
2 tsp yeast

Държа и много настоявам на зехтина! Има разлика в хляба, сама ще усетиш. Това ми е всекидневният хляб.
Ти бял ли търсиш или пълнозърнест? Защото има много хубави рецепти и за пълнозърнест, затова питам.  Peace
Ако искаш някакви други рецепти, обаждай се!  Peace

# 70
Тандури, когато имаш възможност пусни някоя рецепта за пълнозърнест. Аз само такъв правя, но бих опитала нещо различно  Peace . Ако е без меласа и такива "Екстри" ще е супер  Peace

# 71
ЧРД на малкия Марти, да расте здрав и усмихнат!  Grinning

Четох ви, но нито машина за хляб имам, нито пай обичам, затова си трая. Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 22:44 от Ева на сцена

# 72
Викс, Честито!
--------

някой дали може да ми даде линка за филма за Дома в Могилино?
Мерси.

# 73
Clairette:

1  2/3 cups water
3 tbsp olive oil
1 tbsp brown sugar
1 tsp salt
4 2/3 whole wheat flour
3 tsp dry yeast

Този е само с пълнозърнесто брашно и е малко плътен, не става пухкав, да знаеш.

АКо искаш да направиш обаче пухкав пълнозърнест и нямаш нищо против да е комбинация с бяло брашно можеш да ползваш рецептата за бял хляб, като замениш едната чаша брашно с пълнозърнесто, увеличиш маята и ползваш на машината си опция за пълнозърнест хляб.

Имам и други, това са обикновени за всеки ден... Peace

Бенсън, ето: http://mogilino.wordpress.com/

# 74
ние в хляба слагаме
http://www.bigoven.com/uploads/shortening2.jpg
аз не ям и мнение нямам,но бащата на децата к е майстор знаменит твърди че в това била магията

Общи условия

Активация на акаунт