Майки-зайки ЮЛКИ отсега мечтаят си за детски люлки Тема №5

• 14 693
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
bubalanak    smile3518
постарай се да гледаш напред и приеми, че е било за добро, в смисъл по-добре сега отколкото някакви увреждания да има.

Благодаря ти за подкрепата.

Благодаря и на всички които ми отговориха, днес проведох още изследвания, предстоят ми и още, резултата днес е, че не всичко е загубено, т.е. ок са. Следващите предполагам ще са решаващи.
stef предпочитам още да не споделям точно какъв е проблема, самата аз доста се шашнах от него. Благодаря ти за предложението обаче!

# 211
  • Canada
Bubalank, Hug Hug Hug. Много съжалявам!
Divi4ka, наистина си преживяла ужасно нещо, но такъв е живота. Никой не е застрахован. Имаш едно чудо, за което да мислиш и се надявам животът занапред да ти донесе повече късмет и радостни моменти. Hug

# 212
Здравейте и от мен! Не знам дали да се радвам или да плача, чакам бебе,както си искахме с таткото,но най-лошото се случи- него вече го няма.Погребахме го на 22 ноември.Изключително съм тъжна,започнах да повръщам,имах болки и малко  зацапване,но се надявам,че бебето е добре.Мъникът го видях сега в понеделник и пред доктора си поплаках.Проблемът е че няма кой да ми помага и съм в безизходица,не искам да ви занимавам с моите неща,но не знам вече, имам нужда от помощ, от съвет....помогнете ми...

Миличка страшно много съжалявам за загубата ти. Това е едно от най-ужасните неща който могат да се случат. Както са казали хората думите са безсилни пред такава мъка, но хубавото е, че една малка част от него е останала в теб и трябва много да си я пазиш. Разплаках се само като си представих мъката ти. Трябва да бъдеш много силна сега. Кажи с какво бихме могли да ти помогнем. Родителите ти не са ли до теб ... милата ....   action032

# 213
bubalanak  горе главата! Няма да се отчайваш , докато си жива и здрава има много възможности пред теб! Hug Станалото , станало, знам не звучи много окуражително, но трябва да се мобилизираш и да мислиш за предстоящите ти нови щастливи мигове, които те дебнат иззад някой ъгъл! Peace Hug  bouquet
divi4ka прощавай не разбрах ... Embarassed спонтанен аборт ли си имала... Tired, ако е така не унивай това е нещо , което не можеш да предотвратиш в повечето случаи организма изхвърля некачествения плод.
Звучи грубо, но по успокителна статистика и аз не съм чувала! Горе главата и не се съжалявай за случилото се , аз също имам един спонтанен аборт и то при първата бременност в живота ми , но го приех някак по-фоилософски. По-късно не мина време и  забременях отново и ето резултът е налице - 5 годишен лъчезарен син , жив и здрав да ни е! Hug Затова напред и кураж , за всеки има време! Hug Peace Прощавай ако не съм разбрала правилно проблема ти  Embarassed усетих само , че страдаш и се опитах нещо успокоително да напиша. Май не помогнах много , но ти пиши , споделяй с нас не го дръж в себе си ! Споделената болка е половин болка! Hug
 Emily_ надявам се да преминат притесненията ти около изследванията и евентуалните прогнози за протичането на бременността. Искам само да те успокоя , че ако предполагат че можеш да развиеш преекламсия / незнам само правя предопложения ...пу пу пу нищо да няма и всичко да е наред/ на един по-късен етап в бременността , може би е добре още ваднъж да направиш изследванията , ако са от такъв вид притесненията ти не винаги първите показатели са верни. Споделям от личен опит. Успех и дано всичко отмине и да изчезнат всички страхове! Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 21:17 от Fortune

# 214
Мили момичета, аз родих детето си юли 2006 и силно се надявах да се присъединя към вас, но не стана. Пожелавам ви прекрасна бременост и здрави бебчета през юли 2009. А аз дано се класирам за август 2009.

# 215
Уф, много мъка напоследък в тази темичка. Не зная какво да кажа.... Съжелявам. Cry
bubalanak, divi4ka , имайте сили...
Ох, много тягосно ... дано вече само положителни неща да пишем.

# 216
Здравейте и от мен! Не знам дали да се радвам или да плача, чакам бебе,както си искахме с таткото,но най-лошото се случи- него вече го няма.Погребахме го на 22 ноември.Изключително съм тъжна,започнах да повръщам,имах болки и малко  зацапване,но се надявам,че бебето е добре.Мъникът го видях сега в понеделник и пред доктора си поплаках.Проблемът е че няма кой да ми помага и съм в безизходица,не искам да ви занимавам с моите неща,но не знам вече, имам нужда от помощ, от съвет....помогнете ми...

Дивичка, мила...пиша специално заради теб, макар че каквото и да кажа, няма да е от значение...не знам как да те попитам, но..искаш ли да задържиш детенцето? Много е болно, предполагам, трудно решение е, радост и тъга са преплетени в едно...предполагам имаш родители, на които можеш да разчиташ, работа, самостоятелност..все на някого можеш да разчиташ - а дори и да си сама - няма да си първата, която ще отгледа рожбата си сама..има една мама във форума, но не й помня ника..тя е като теб, с твоята история, би било чудесно ако можете да се свържете - обещавам да потърся координати и можеш да й пишеш! Все пак, има и много мами от Пловдив, аз също съм тук - ще помагаме с каквото можем!
Радвам се, че си сред нас, пожелавам ти да стъпиш на краката си скоро и да намериш причина да продължиш напред - мисля обаче, че вече я имаш Hug

Бубаланак - миличка, надявах се на друго развитие...но природата така е избрала...съжалявам, желая ти скоро да си отново в отчетна темичка и всичко да е наред!!!

П.П. Дивичка - ето намерих профила на това момиче, пиши й лично съобщение, ако искаш, разбира се http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=55952

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 22:27 от .:.Stef.:.

# 217
Дивичка истинска трагедия .......!! Истински кошмар!! Скръбта ти е безгранична.....Болката - изгаря.....Думите - безсилни........Той винаги ще бъде до вас...Трябва да се изправиш и продължиш, заради мъничкото човече, което расте в теб!! В него ще намериш смисъл на твоето съществуване! То ще ти даде сили да се бориш с всички неправди в този несправедлив свят!! Истински се разстроих от твоята история - защо защо защо Господ ни наказва така.......???  Винаги можеш да споделиш всичко - каквото и когато имаш нуджа, дори просто да ти олекне...ние сме тук и сме с теб..... Hug

Бубаланк и твоята болка е голяма!!! Думите наистина са безсилни и излишни, но в твоя случай вярвай в тези - всяко зло за добро!!! И скоро отново да си в редиците на очакващи бебе и родили бебе Hug Hug

Дю силно ти стискам палци август да е твоя месец Praynig

# 218
Добро утро!

bubalanak, много съжалявам миличка! Думите са излишни в такъв момент, но все пак намери сили в себе си бързо да преодолееш това и да продължиш напред! Вярвам, че скоро ще се зарадваш отново и за дълго! Успех! Гушкай много силно мъничката кукличка сега!!

rumix, продължавам да ти стискам много силно палци!  Praynig Дано, дано е късна овулация!!  Обмисляш ли все пак вариант да те види и друг лекар или имаш пълно доверие на твоята и ще чакаш часа преди Коледа?

divi4ka, страшно е това, което пишеш! Разбира се, че ще помагаме с каквото можем, а ти пиши повече, за да можем да го направим! Сподели, ако искаш и какво точно се се случило и въобще подробности около цялата ситуация! Тук няма да си сама!

Валерия, чакаме те с хубави новини за резуса!
eho82, хайде, дано видите в петък точица!  Praynig
karelia79, ходи ли вчера на лекар?
lorka86, goldi81, ако не се включа пак - стискам ви палци за понеделник!  Praynig
snuksiri, комуникирахте ли си с момичето, за което ти писах относно варицелата? А изследванията излезнаха ли? Искрено се надявам всичко да е наред, все пак на практика си била в 3 г.с., а всъщност от зачеването са минали вероятно най-много 10 дни.
cveten prashec, вдигна ли те осцилкокцинума?
bambukita, аз също ставам поне 2-3 пъти през нощта, като количеството е сериозно! Wink
LOTUS, ние използваме за млакт атакава преграда, много е удобна и ми е спокойно, даже имаме две и едната я разнасяме по вилата, при бабите. Купувани са от София, около 30-40 лв., ако не се лъжа, с механизъм за сваляне. Предполагам ще намериш и във Варна подходяща!
Emily_, стискам и на теб палци! Дано и последните изследвания са ок! И не се притеснявай да пишеш, нали и за това сме тук! Наистина е възможно да ти помогнем с информация, с каквото и да е! Особено Стеф, много от нас тук, знаят на теория повече от някои "лекари"!
sanitamm, моя приятелка като беше бременна много страдаше от хемороиди, по-късно ще питам какво използваше в крайна сметка, че много неща пробва.
kote dani, честито! Разминаването не е много, така че не е тревожно! Wink
edna ot nas, хайде официално честито дипломиране!   bouquet Къде и каква е дипломата, че съм пропуснала явно?
kеit, честита ти точица!  Hug Не се тревожи, всички лекари обикновено така казват - да не бързаме да споделяме, не че нещо я е обезпокоило от прегледа.
Дю, дано се присъединиш към августинките! Успех!  Praynig

Mishe333, добре дошла! Честита точица, много да си я пазиш! Лека и безпроблемна!   bouquet

Пожелавам на всички хубав и спокоен уикенд доколкото е възможно!

# 219
  • Видин
Добро утро и от мен!
Искрено съжалявам за момичетата, преживели загуба.Знам какво е.Няма думи, които да са подходящи за този момент.Затова само казвам искрено съжалявам  Sad
Аз сега тръгвам за Монтана да се видя с д-р Тодорова.От снощи ми се засили кафявото течение и вече почнах да се притеснявам, а уж си бях казала,че тоя път ще мисля положително.Ама пуст страх!
Дано всичко мине ок Praynig
Лек ден ви желая  Hug

# 220
amanita , и тук да кажа, стискам ти много, много силно палци и чакам да пишеш!  Praynig
Много момичета тук преминаха през такова зацапване, течение и вече забравиха за него, дано и при теб стане така!  Hug

# 221
Здравейте момичета! Толкова съжалявам за тъжните новини, надявам се Румикс и Емили да донесат хубави!Момичета пожелавам ви от сърце всичко да е наред!

Бамбукита, много съжалявам миличка! HugСега малката принцеса ще ти е най-голяма подкрепа, дано скоро се разпишеш в отчетни!

Дивичка, това което ти се е случило е ужасно!Много ми е мъчно че така се е получило!Но както момичетата са казали мъничкото човече което расте в теб е частица от него и си струва да продължиш напред!

Аманита, миличка надявам се прегледа да мине добре!Аз и много от момичетата имахме такова зацапване!Не се притеснявай излишно.Изчакай прегледа и после пиши!

Емили, дано последните изследвания са както трябва!Стискам палци!

Добре дошла на Мише! Hug

Една от нас,честито дипломиране!  bouquet

Аз онзи ден и вчера бях толкова зле, че нищо не можех да правя!Гадене  и главоболие до побъркване!Какво беше това чудо - дано не се повтаря!

Диди, знам че ти е трудна раздялата с малката сладурка, но погледни положително на нещата!Тя ще смени обстановката, ти ще си починеш малко и ще набереш нови сили за нея и малкото мъниче!И все пак ще я виждаш всяка събота и неделя! Hug

Лек и спокоен уикенд момичета!

# 222
  • Canada
Здравейте мамчета, приятен уикенд ви пожелавам. На тези, които им е лошо - да им мине по-бързо. Аз взех да се притеснявам че не ми е лошо и не ми се гади... защото навсякъде пише че е много добър признак ако на жената й е лошо!
Сиси, не ходих на лекар, защото ми се наложи да изляза извън града; на всичкото отгоре в понеделник пак съм извън града, така че най-рано във вторник може да се организирам за лекаря. Но вече ще се пукна от любопитство... искам да знам че всичко е ОК!
Това е засега.

# 223
Дивичка, толкова съжалявам за загубата ти  Cry
Както е казала Сиси, намери сили в себе си да ни пишеш повече, каква е ситуацията в семейството ти, работиш ли, мисля че каквото и да е, ще се справиш, дано малкото существо в теб ти даде сили да продължиш напред  Hug
Бубаланак, толкова се надявах и аз да е грешка, съжалявам, не знам какво да ти кажа... бъди силна  Cry
Сиси, станах магистър по информатика Simple Smile
Аманита, дано на прегледа да те успокои лекарката и да ти свършат тревогите  Hug
Румикс, стискам палци и дано другия път да ни донесеш хубави новини  Praynig
Емили, радвам се че започва да прозира светлина в твоите изследвания Simple Smile
Кейт, дано да няма и при теб повод за притеснения - дано всичко да е наред и да се засечем към края на юли в някое родилно отделение  Hug
Предлагам ви момичета вече да пишем в новата темичка, която Валерия ни подготви - и без това тук стигнахме лимита от 15 страници.
Приятен уикенд на всички!  Hug

# 224
Момичета първо на тези който са преживели загуба искам да кажа само едно:
Бъдете много силни, наплачете се, излейте болката си и голяма прегръдка от всички тук.
Мислех, че до днес вече ще сте изписали темата, както й да е. Нямало е нужда да пускам новата предварително, но ще я започнем чак когато тази стане 20стр.
Да ви кажа, че съм много уморена, спи ми се и всичко ме боли.
Вчера нещата минаха добре в София, говорих с лекарката, запознах я с проблема. Беше отзивчива и ми обясни как ще се процедира и точно какви изследвания в кой срокове на бременността се правят. Надявам се всичко да е наред.
Другата седмица ще видим какво ще каже АГ. Дано да има хубави новини.
Лек ден на всички и повече усмивки. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт