Детски рожден ден във Варна -3

• 79 878
  • 424
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Evil, ако не си решила още, мога да предложа Рапонги- октомври празнуваме РД и едновременно кръщене на  малката ми дъщеря-2год.,бяхме около 20 души,и 5-6 деца на възраст от 0-7год.,обслужването беше много добро,сервитьорите много съобразителни, винаги на място и едновременно ненатрапчиви, храната вкусна, просторно, децата лудяха и бесняха,но никой не се оплака или направи забележка, на гостите им беше приятно и останахме доволни. Преди да резервираме Рапонги се бяхме спрели на Вила Рома, даже мисля, че менюто там е по-интересно, обслужването също ми допада,  не е подходящо за деца, но за вас това не е проблем, така че и това е вариант. Във Вила Буров съм сядала само лятото отвън и затова не мога нищо друго да кажа, освен,че храната беше наистина добра.

# 106
  • Варна
ние празнувахме 7-я си рожден ден в Портокал ,перфектна организация и децата и родителите бяха много доволни мислим и за 8-ия си рожден ден да сме там а той е след месец

# 107
  • Варна.....
Момичета, споделете как протича РД в Алиби. Синът ми става на 9 в края на месеца и иска да го празнува там. Водила съм го, но не съм присъствала. Кажете вашите впечатления, каква е храната, цените, забавлението, дали да ангажирам допълнително клоун или друг вид забавление за децата.

# 108
tais, има ди джей, който прави игри за децата, няма нужда от допълнителен аниматор. Времето е точно 2 часа, има изискване за минимум деца, мисля че 10. Храната-сандвичи, които са вкусни, тортата си я носиш. Родителите на свободна консумация. Ходила съм 2 пъти и беше еднакво, т.е. 2 поредни години не става, едно и също е, но иначе 1 път да се направи РД там е много добре. Децата дивеят в цялото заведение, защото по това време няма никой и са супер доволни.

# 109
  • Варна.....
tais, има ди джей, който прави игри за децата, няма нужда от допълнителен аниматор. Времето е точно 2 часа, има изискване за минимум деца, мисля че 10. Храната-сандвичи, които са вкусни, тортата си я носиш. Родителите на свободна консумация. Ходила съм 2 пъти и беше еднакво, т.е. 2 поредни години не става, едно и също е, но иначе 1 път да се направи РД там е много добре. Децата дивеят в цялото заведение, защото по това време няма никой и са супер доволни.
Благодаря ти.   bouquet

# 110

Абсолютно същото бих написала.

# 111
Момичета ходих до Ламор и поръчах даже. Много са красиви тортите и не са много скъпи. НЕ знам дали са вкусни, но изглеждат толкова красиво, че не ми пука за вкуса чак толкова.

marii4e сигурна съм ,че и на вкус ще ти хареса 100%,ето я нашата която беше тази година от Ламор
http://prikachi.com/files/547176l.jpg

# 112
  • варна
Момичета ходих до Ламор и поръчах даже. Много са красиви тортите и не са много скъпи. НЕ знам дали са вкусни, но изглеждат толкова красиво, че не ми пука за вкуса чак толкова.

marii4e сигурна съм ,че и на вкус ще ти хареса 100%,ето я нашата която беше тази година от Ламор

колко ти излезна тортата.Голяма ми се вижда? newsm78

# 113
  • Варна
Запис да следя,че ни предстои първия рожден ден.

# 114
janiz тортите се поръчват на парчета,тази е 20 парчета.Аз се претеснявах ,че няма да стигне ,а тя взе че и остана,понеже дечицата дяха 17 и възрастните,обаче са доста големи парчетата явно защото за всички имаше торта та и остана Wink
Парчето на тортата е 2 и50лв.Тортата излезе 50лв. Hug

# 115

Аника, а могат ли да се разбират различни като вкус торти?
Много красива торта, дъщеря ми вече си я поръча за следващия РД  Laughing

# 116
Diva не знам мила дали може да се избира по вкус,никога не съм я питала,но
 като се замисля сега сигурно ще може по желание на клиента  Hug
А за тортата на живо е още по красива  Wink

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 19:15 от (Х)Аника81

# 117
Здравейте! След дълго търсене на подходящо място за рождения ден на дъщеря ми, която става на 1 г. ще споделя впечатленията си от местата, които видяхме:

1. Анжелика- много хубаво барче и детския дът е голям и става за деца над 2 г.,бедно меню и  страшна миризма от цигари, не се диша.......ужас
2. Тримата мускетари- нямат детски кът, РД ги правят в една стая с 4 дървени маси с пейки....като изолирани
3. Вики ленд - Хубава сладкарница с голям кът, но за по-големи деца над 4-5 г., бедно меню и пиците и салатите им не ми харесаха  на вкус
4. В МОЛ до Черно море- детския кът е доста далече от масите
5.Портокал- ходих до там 3 пъти но не работише- незнам тия хора кога работят....
6.Елитис- много хубав детски кът за различна възрас деца, богато меню, правят индивидуални програми за РД с аниматор, просторно, и по малко мирише на цигари(ние тук ще празнуваме)
Дано да съм помагнала на някой в търсенето.....

А сега искам съвет за торта, от къде да поръчам, но да е около центъра че на мъжо ми не му се обикаля повече....искам да е детска и с млечен клем, без сметани .  Благодаря Ви!

# 118
  • Варна

4. В МОЛ до Черно море- детския кът е доста далече от масите

Това къде е?  За Сентрал плаза ли говориш? Че първо за х-л Черно море си помислих  :?newsm78

# 119
  • Варна.....

А сега искам съвет за торта, от къде да поръчам, но да е около центъра че на мъжо ми не му се обикаля повече....искам да е детска и с млечен клем, без сметани .  Благодаря Ви!

Аз винаги поръчвам при Краси Бекярова- на мен ми е удобна сладкалницата на П.Яворов, зад Мак драйв.
А иначе има и още един салон на ул.+Цар Асен -(улицата на тролейте от Общината към Червеният площад).
Тортите и са страхотни и като вкус и като визия.

Общи условия

Активация на акаунт