Детски рожден ден във Варна -3

• 79 882
  • 424
  •   1
Отговори
# 120

4. В МОЛ до Черно море- детския кът е доста далече от масите

Това къде е?  За Сентрал плаза ли говориш? Че първо за х-л Черно море си помислих  :?newsm78
И аз това се чудя  newsm78 да не съм изтървала някъде МОЛ Wink

# 121
6.Елитис- много хубав детски кът за различна възрас деца, богато меню, правят индивидуални програми за РД с аниматор, просторно, и по малко мирише на цигари(ние тук ще празнуваме)
Затова пък така мирише на препарати от магазина отдолу, че аз там на втория час едва дишам  Sick
Иначе наистина там е най-подходящо за до 2 годишни.

# 122
  • Варна
Аз от няколк огодини поръчвам в Амбелино.

# 123
Аз от няколк огодини поръчвам в Амбелино.
И аз съм много доволна от тях-имат много хубава бисквитена торта, можеш да избираш какъвто искаш пълнеж. В началото само от там поръчвах, но вече всички торти сме ги имали и няма каква да бъде от каталога Simple Smile

# 124
Момичета някой ще ме ориентира ли къде горе долу се намира клуб Арлекин..... newsm78 Praynig

# 125
  • Варна
На ул.Генерал Цимерман, ето карта:
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=87025bc68b33c3e37dd1ff3f55eb0 … &initsearch=0

# 126
marii4e сигурна съм ,че и на вкус ще ти хареса 100%,ето я нашата която беше тази година от Ламор
http://prikachi.com/files/547176l.jpg

Аника, а могат ли да се разбират различни като вкус торти?
Много красива торта, дъщеря ми вече си я поръча за следващия РД  Laughing

Аз исках да е с лек крем тортата. Има вариант да е с някакъв бананов крем. Инъче за малки деца прави подходящи кремове и не слага какао или шоколад, така че и едногодишните да могат да хапнат. Тортите са в два каталога - най-различни, като мине рожденния ден ще кача снимки. Ние поръчахме два броя по 15 парчета. Надявам се да стигнат. Няма значение как изглежда тортата, на всички цената е на парче - 2.50лв. Мацката която ги прави е работила за Краси Бекярова (поне така ми каза една майка), така че стила им на работа е подобен.

# 127
  • варна
Ние вчера празнувахме рожденният ден на дъщеря ми в Таралеж и беше много хубаво.Обслужването беше много бързо/питаха ме кога да сервират на нас пиците,кога на децата  chefВсичко беше топло/е изключваме пържените картофи,които даже бяха не допържени Laughing,но всичко беше хубаво.Детския кът ми беше на свободна игра по 4 лв.на дете на час-играхме 2 часа и 30 мин ядаха и така.Тортата ми беше на Галя от Ламор и беше не само много красива и направена с много внимание,а и много вкусна.Персонала казаха ,че са имали много рождени дни в заведението,но толкова вкусна торта не били яли. LaughingА самата торта беше принцеса на два етажа,като роклята и беше с някаква много лека глазура,а не сметанова.Много хубав рожден ден! LaughingСнимки ще сложа утре. Laughing

# 128
# 129
# 130
  • Прекрасна ВАРНА
момичета,тези които са поръчвали торта от ЛАМОР кажете има ли хубави с мечо пух,всички торти ли са със захарен фондан и ще ми издадат ли бележка,понеже ще носим торта в яслата. Praynig

# 131
момичета,тези които са поръчвали торта от ЛАМОР кажете има ли хубави с мечо пух,всички торти ли са със захарен фондан и ще ми издадат ли бележка,понеже ще носим торта в яслата. Praynig

Ами имаше много торти, но трябва да отидеш може би на място да питаш за подробностите. Аз бих могла да питам за бележката като се обаждам за уточнение на доставката. Принципно май повечето бяха със захарен фондан, но може да има повече варианти, все пак аз гледах за конкретни неща.

# 132
  • Прекрасна ВАРНА

Ами имаше много торти, но трябва да отидеш може би на място да питаш за подробностите. Аз бих могла да питам за бележката като се обаждам за уточнение на доставката. Принципно май повечето бяха със захарен фондан, но може да има повече варианти, все пак аз гледах за конкретни неща.

ако ти е удобно питай за бележка Praynig,ако не издават да не ходя до там.

# 133
  • Варна
А някой дали е празнувал скоро в Capella play?Като детски център ми харесва,обаче не знам как ще е за рожден ден.

# 134
Бяхме наскоро на детски рожден ден в Златния лъв. Много ми хареса и като обстановка и като програма и музика. Имаше пространство, където децата да играят и танцуват.

Общи условия

Активация на акаунт