Детски рожден ден във Варна -3

• 79 884
  • 424
  •   1
Отговори
# 135
  • Прекрасна ВАРНА
спряла съм се на ПРАЗНУВАЙ С МЕН,наемали ли сте ги за детски партита и доволни ли сте ?newsm78

# 136
[quазберете и се рote author=irrrina link=topic=351189.msg9885838#msg9885838 date=1232553219]
момичета,тези които са поръчвали торта от ЛАМОР кажете има ли хубави с мечо пух,всички торти ли са със захарен фондан и ще ми издадат ли бележка,понеже ще носим торта в яслата. Praynig

Ами имаше много торти, но трябва да отидеш може би на място да питаш за подробностите. Аз бих могла да питам за бележката като се обаждам за уточнение на доставката. Принципно май повечето бяха със захарен фондан, но може да има повече варианти, все пак аз гледах за конкретни неща.

ако ти е удобно питай за бележка Praynig,ако не издават да не ходя до там.
[/quote]

Питах, издават

# 137
  • Прекрасна ВАРНА
[quазберете и се рote author=irrrina link=topic=351189.msg9885838#msg9885838 date=1232553219]
момичета,тези които са поръчвали торта от ЛАМОР кажете има ли хубави с мечо пух,всички торти ли са със захарен фондан и ще ми издадат ли бележка,понеже ще носим торта в яслата. Praynig

Ами имаше много торти, но трябва да отидеш може би на място да питаш за подробностите. Аз бих могла да питам за бележката като се обаждам за уточнение на доставката. Принципно май повечето бяха със захарен фондан, но може да има повече варианти, все пак аз гледах за конкретни неща.

smile3525

ако ти е удобно питай за бележка Praynig,ако не издават да не ходя до там.

Питах, издават
[/quote]

# 138
обещаната торта от Ламор:

във вторник ще правим детското парти и там тортата е друга. И нея ще покажа!

# 139
Maрийче да ви е жива и здрава малката Калина и много да ви радва  Hug
А тортата е много красива

# 140
Изключително красива торта!

Моля за извинение, ако не съм разбрала, но Ламор ли е мястото където работи прочутата Галя или са различни производители?Доколкото зная, тя работи също в кв.Галата.

# 141

Моля за извинение, ако не съм разбрала, но Ламор ли е мястото където работи прочутата Галя
Да  Peace

# 142
спряла съм се на ПРАЗНУВАЙ С МЕН,наемали ли сте ги за детски партита и доволни ли сте ?newsm78

Да наехме ги или по скоро наехме го. Декември. Обаче точно 10м. преди часа на уговорката ми се обади и каза, че колата му се е развалила и нямало да дойде на тържеството. Изпаднах в ужас.  Как да обясня на детето. Е не можа ли да си хване такси или какво. Добре,че се оказа, че в същото заведение има също рожден ден с клоун които беше така добър след молба от наша страна  да обърне внимание на нашето дете. Не знам как може някои да си позволи да развали детския празник. Още повече че обяснената причина е безумно глупава.

# 143

Да наехме ги или по скоро наехме го. Декември. Обаче точно 10м. преди часа на уговорката ми се обади и каза, че колата му се е развалила и нямало да дойде на тържеството. Изпаднах в ужас.  Как да обясня на детето. Е не можа ли да си хване такси или какво. Добре,че се оказа, че в същото заведение има също рожден ден с клоун които беше така добър след молба от наша страна  да обърне внимание на нашето дете. Не знам как може някои да си позволи да развали детския празник. Още повече че обяснената причина е безумно глупава.

уважаема Гери 2, или по-точно уважаеми Живко Василев от Парти Джак Laughing трябва да кажа Laughing...
не е културно да злословиш срещу колеги в интернет пространството!!! аз не го правя не го прави и ти!

така! а ако наистина Гери2 е въпросната майка(в което искрено се съмнявам!), тя е забравила да сподели с останалите тук, че аз й се обадих да се извиня, че няма да мога да отида на празника, защото колата ми се развали извън варна и трябваше да чакам пътна помощ да. плюс това всичко това се случи половин час по-рано(за което отново се извинявам отново). Още - предложих на майката да се компенсирам напълно безплатно - дали с посещение в детската градина, дали удома - няма никакво значение, защото всички ние, аниматорите и фирмите, знаем колко е важен празника за всяко дете!!!
Четвърто - предложих на въпросната майка телефоните на Парти Джак!!! да се обади и да попита дали могат да направят нещо по въпроса. Ако ли не - да попита в завдението и за други агенции, към които да се обърне или да и съдействат.

П.П.: обръщение към модераторите: знам, че е нередно да се водят такива словесни битки във вашият хубав форум. така че ви моля, ако желаете изтрийте моето мнение! но се обръщам към останалите потребители - отново се започва с тенденциозни изказвания за заведение, аниматори фирми. кой от кои бил по-добър и по-хубав! вие, майките, знаете най-добре какво искате и какво искат децата ви!!! аз също съм потребител тук и наистина ми омръзна, след като 10 страници от форума са пълни с нормални мнения от вас, изведнъж да се почва отново с плюене!!!

извинявам се още веднъж на всички, на които моето мнение не им е харесало.

пожелавам ви приятен ден и весел живот на всички  Grinning

с много усмивки - Живко Драгостинов

# 144

това е тортата ни за детското парти. Надявам се да съм била полезна. Успех на всички майки на бъдещи рожденници с организиране на партитата.

# 145
  • Прекрасна ВАРНА
много хубави торти  bouquet.

# 146
Живко, понеже си готин, ще ти дам съвсем добронамерен съвет.
В нашите среди името е всичко. Затова като й се обади трябваше да й се обадиш с готов вариант, трябваше да си намерил заместник, който да пътува вече натам и само да й се извиниш и да обясниш защо не можеш да отидеш точно ти. Не че я интересува.
Това е професиалното. Трудно е, знам. Почти е невъзможно. Но това прави разликата.
На мен ми е случвало - аниматорите пътуват, по пътя се обаждат на момичето, че баща й е починал. Колата обратен завой, намира се друг човек и тръгват. Впоследствие това ни стават едни от най-лоялните клиенти, те и до ден днешен не знаят какво се случи тогава. И това няма общо с това, че имам 11 аниматора, била съм с 2ма и в случай аналогичен с твоя сме реагирали с външен човек.
Между другото много пъти са ми се обаждали точно от независими аниматори, които в последния момент се обаждат, че не могат да дойдат - болни, възпрепяствани и тн т, дори не предложили вариант - просто не мога да дойда и край. Родителите поставени в шах. Още едно доказателство, че евтиното винаги излиза скъпо, не визирам конкретния случай.

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 07:26 от Каспър

# 147
Вчера празнувахме в Плаза , страхотно се получи ! Децата се забавляха много ! Имаше деца от 3 до 9 години Simple Smile Притеснявах се за големите , че ще скучаят но не Simple Smile  Уговорката беше от 18.00 до 20.00часа , и в 21.00 едва си тръгнахме !

# 148
Здравейте,
на 27 януари празнувахме РД на средния ми син във Викиленд.  Персонала се беше постарал и беше изпълнил обещанието да се украси масата за децата. Стартирахме в 17.30.  От вратата децата се метнаха по катерушките.... Моето детенце остана изключително доволно от изненадата - появата на Живко Драгостинов ( много искаше именно този клоун, а аз не казах че съм го поканила) Купона с клоун беше супер - децата се забавляваха, играха ... лудяха... и накрая заедно с клоуна пяха песента за РД и духнаха свещичките. Изпратиха дружно клоуна и се нахвърлиха на пиците... и после пак на катерушките. Едва ги събрахме за да опитат и тортата (не съм впечатлена от вкуса, но това е мое лично мнение). Когато изпратихме гостите и се качихме в колата(след 20.00)  рожденика обяви: "Това беше най-якия ми седми рожден ден"  Simple Smile
Ако ви се гледат снимки http://picasaweb.google.bg/dpaskova0/RdMitko?authkey=5k48IWlNOSU … p;feat=directlink
С удоволствие ще поканя Живко от Празнувай с мен и на празника на най-малкия на есен  Simple Smile

# 149
Здравейте,
на 27 януари празнувахме РД на средния ми син във Викиленд.  Персонала се беше постарал и беше изпълнил обещанието да се украси масата за децата. Стартирахме в 17.30.  От вратата децата се метнаха по катерушките.... Моето детенце остана изключително доволно от изненадата - появата на Живко Драгостинов ( много искаше именно този клоун, а аз не казах че съм го поканила) Купона с клоун беше супер - децата се забавляваха, играха ... лудяха... и накрая заедно с клоуна пяха песента за РД и духнаха свещичките. Изпратиха дружно клоуна и се нахвърлиха на пиците... и после пак на катерушките. Едва ги събрахме за да опитат и тортата (не съм впечатлена от вкуса, но това е мое лично мнение). Когато изпратихме гостите и се качихме в колата(след 20.00)  рожденика обяви: "Това беше най-якия ми седми рожден ден"  Simple Smile
Ако ви се гледат снимки http://picasaweb.google.bg/dpaskova0/RdMitko?authkey=5k48IWlNOSU … p;feat=directlink
С удоволствие ще поканя Живко от Празнувай с мен и на празника на най-малкия на есен  Simple Smile

Здравейте и аз да се запиша в тази страхотна тема!!!!
DILтова сладкарница Вики ли е?Че ние края на февруари ще празнуваме 7-ми РД Hug

Общи условия

Активация на акаунт