Детски рожден ден във Варна -3

• 79 874
  • 424
  •   1
Отговори
# 90
Докато преглеждах темата/1;2/прочетох хубави отзиви за Анжелика и може би ще е хубаво да отида и до там.Що се отнася до гостите ни,ще са /засега/19 деца,а най-лошото е,че ще са по около 5 деца на една възраст/от 1 до 8 годишни newsm78

# 91
А какво заведение бихте ми предложили за рожден ден на 10 годишно момче,което иска да покани 24 деца и да е нещо интересно и да е повече от 2 часа.
Аз ти предлагам Алиби.Бяхме там на РД на 10 г дете и на друг на 7 г.Според мен е мн.подходящо за по-големи деца.Има Dj,които ги забавлява с разни игри.

# 92
mamencetoS защо  не провериш бизнес хотела или портокал .Мисля че тези двете ще са удобни за вашият случай.

# 93
А какво заведение бихте ми предложили за рожден ден на 10 годишно момче,което иска да покани 24 деца и да е нещо интересно и да е повече от 2 часа.
Аз ти предлагам Алиби.Бяхме там на РД на 10 г дете и на друг на 7 г.Според мен е мн.подходящо за по-големи деца.Има Dj,които ги забавлява с разни игри.
Аз предлагам 'Влъхвите" в Аспарухово  Peace . Игри и забавления в стил Сървайвър.

# 94
  • На небето
Момичета знаете ли някой аниматор който да умее да се занимава с малки деца 4г.? И как върви заплащането им?

# 95
  • Варна
Добър вечер и от мен. Много полезна информация намерих тук в темата.
Предстои ни празнуване на 1 годинка през месец февруари.
Понеже определено няма да е детско парти, в смисъл няма да има дечица, а предимно възрастни
се спрях на "Вила Буров" някой празнувал ли е там ?

# 96
Здравейте, искам да попитам може ли някой да качи снимки на торти, които е поръчвал в ламор.

# 97
  • варна
Здравейте, искам да попитам може ли някой да качи снимки на торти, които е поръчвал в ламор.
Не мога да кача снимки,но коледната ни торта беше опт там и много ни хареса.Беше много вкусна,и много красива-със снежанка,две еленчета,дядо коледа с шейна и няколко борчета.Беше на етаж и половина,като на втория етаж/половинката/ беше разположена къщичка.Много красива торта за 25 лв.Там тортите се заплащат на парче.След 1 седмица дъщерята ще има рожден ден и съм си харесала една много красива принцеса.А относно тортите-има много голям избор от няколко каталога,които трябва да разгледаш.Всяка една торта си е пройзведение. Laughing

# 98
щом стана въпрос за торти да споделя и аз. За рождения ден на дъщеря ми поръчах торта от Галя от Галата за която разбрах от тази тема. Тортата беше много красива, но на вкус беше ужасна - кремовете  замръзнали и се хрускаха, а външните доста сладки.... Децата опитаха и не повториха. От 10 часа като я взех до нарязването в 13 часа е била в стая , не в хладилник.  За първи път ми се случва и бях много неприятно изненадана.

# 99
  • Варна
А къде е това "ламор" newsm78

# 100
Айде и аз да попитам за "ламор"

# 101
И аз да попитам за тези торти

# 102
В неделя ще отида да ги намеря, защото вече трябва да поръчаме и ще напиша подробни указания, как точно се стига до там - някъде на Галата е.

# 103
Момичета, пиша много офтопик, но е важно

Имаше преди 2-3 месеца една мама, която беше писала, че детето и си е счупило крайник в Капела. Търся, но без успех. Аз даже не съм сигурна, че беше в тази тема, но се надявам все някой да я е засякълт.
Моля, ако някой помни нещо за случая, да ми пише
  Praynig
Аз се сещам че никът и беше BG MAMMATA , дано не греша

# 104
Момичета ходих до Ламор и поръчах даже. Много са красиви тортите и не са много скъпи. НЕ знам дали са вкусни, но изглеждат толкова красиво, че не ми пука за вкуса чак толкова.
Как се стига до там:
От центъра, към аспарухово, по крайбрежния път, покрай парка в Аспарухово се хваща пътя за Галата. Като се влезе в Галата (тоест след края на баира), първата в дясно. Третата къща - в ляво, зелена ограда. Да уточня че Ламор не е сладкарница, а цех. Представлява една бяла алуминиева постройка. Има табела. Преди да отидете звъннете на мобилния телефон, за да се уговорите, че може да няма никой.
Адреса се води на ул. Крайбрежна № 11.
А, да, правят и доставка до адрес.

Общи условия

Активация на акаунт