Детски рожден ден във Варна -3

• 79 910
  • 424
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Къде е това Голдън Кюлип?  bouquet  bouquet newsm78 newsm78

Бизнес хотела

# 271
Голдън Тюлип е бившия Бизнес Хотел, след Полиграфията, срещу Монтажи

# 272
  • варненка от София
А какво точно представлява детския кът в Пфое Мол?

Питам, защото съм учудена от тази цена, която прочетох тук - 2 лв за неопределено време... Защото в Елитис за 1 час вземат по 6 (!!!) лв.  Tired

6 лв. е само през уикенда, иначе е 4 лв.

За съжаление и в Елитис, и във Вики ленд и в Пфое мола се пуши. Мен лично това много ме дразни, деца има все пак, а сега още повече не ми понася цигарения дим, но то си е и до отношение на родителите според мен. Не искам да зачеквам темата, защото сигурно ще има хора против моето мнение. И все пак не мога да приема, че малки деца е хубаво да играят сред цигарен дим. Днес примерно бяхме на куклен театър и вътре явно някой от персонала си пушеше и залата миришеше на цигари обилно.  Tired

# 273
За Кукления театър във Варна ли говориш??? Ако е така съм безкрайно учудена -да не би някол по-принцип да е смърдял на цигари. Трябваше да направиш забележка на излизане на касата, такова нещо не се подминава. Аз го правя, когато  шофьорите и билетопродавачките  почнат да си позволяват да пушат в автобуса, въпреки че е забранено, дори и в автобуса да няма пътници и да почиват.

# 274
Записвам се, че много  полезна информация има тук. smile3508 newsm53

А някъде дали има детски кът за малки деца /до 2 год./, в който да НЕ се пуши?
Благодаря прадварително!

# 275
: _Venera в Викиленд има зала за непушачи,а съоръженията са подходящи за деца точно около 2 год.
Друго място,където не се пуши е Capella Play  и детската зала в Central Plaza.

# 276
Записвам се, че много  полезна информация има тук. smile3508 newsm53

А някъде дали има детски кът за малки деца /до 2 год./, в който да НЕ се пуши?
Благодаря прадварително!

Нали и аз все това питам Tired
И аз мен е неприемливо деца да играят в цигарен дим,било то и само за 2часа PeaceНезнам дали мисля така понеже вече не съм пушачка Thinking но дори и да бях...мисля,че не бих отишла с малкия на заведение в което се пуши Peace

# 277
  • Варна
Да кажа и за условията в "Елитис" - престоят в заведението е до 2,5 часа; анимацията е 1 часа - предлагат само принцеско, индианско и пиратско парти - цена 75 лв., в отделна заличка се прави; за 1 час после в детския кът се плаща на дете по 3 лв., ако е през седмицата и по 4 лв., ако е в събота или неделя; има 4 вида менюта, на цени от 4,30 до 7,50 лв. всяко, поръчват се само за децата; родителите са на свободна консумация; капарото за целия РД е в размер на 10 лв. на възрастен; тортата може да се внесе отвън. На мен ми хареса, но нещо на Симона май не й се понрави, каза, че предпочитала в Централ Плаза да празнува. Rolling Eyes

Чудя се "Викиленд" дали ще се съгласят да взема торта от тях и тя да е за тържеството в градината, а на празнуването при тях - да си внесем друга торта?! newsm78

# 278
а къде е това Викиленд Blush

# 279
Сиска, разбира се, че може да се пита всичко в тази тема Simple Smile, но специално първи РД е дъвкан доста и не съм само аз тази, която мисли, че първия детски (а не за родата) РД е най-добре да е у дома....
Имаш удобството на позната обстановка. Ако твоето дете ходи, може да има други, които с удоволствие още пълзят  по земята и хрускат солети едновременно  Wink; на тази възраст всяко дете играе само със себе си повече отколкото с приятелчетата си; у дома със сигурност си спестяваш цигарения дим; поразии големи не може да има - освен малко разлят сок или някоя троха по земята.......хапки, сандвичи, домашни или купешки може сама да си подготвиш, не е голяма философия Simple Smile......все пак е нещо като среща на кафе с торта, а не сватба с отрупани маси.....дори може да се направи украса, а балоните с хелий вършат чудесна работа дори на втори и трети РД Simple Smile

Май още не съм била във всички детски центрове на Варна, точно защото са пушилни, но първи РД не бих направила в никой от тях:)
Между впрочем у дома съм направила първия, втория и третия РД на дъщеря си. Никого не съм гонила на втория час, храна и напитки имаше достатъчно, имаше песни, танци, ядене на торта с пръсти или със солети....е, мястото ми не беше достатъчно, защото живея в гарсониера, но това не беше проблем.....все пак е детски РД....

Единствените места за деца, на които съм попадала или на РД или съм водила детето си и не се пуши са: Капела плей, арт клуб Арлекин, Портокал. А единственото нормално заведение с условия за непушачи е малката зала на Хепи на центъра......може да има и други, не знам.....

п.п.
Едно интересно четиво:
Из дванадесетте подвига на Херкулес: да организираш рождения ден на детето
http://missby.wordpress.com/2007/11/29/hercules-birthday/

# 280
*Сиска* аз се сещам че като обикалях варна за 1р.д единствено в ''геса'' ми хареса
но нашите деца ходиха тогава
постелихме им одеало, защото там е теракот им всяка майка носеше играчки
много хубаво се получи , само ние си бяхме , топличко , нямаше дим , пушехме отвън, храната там е добра и не те карат след 1.30ч да си тръгнеш , а наема на залата беше мн евтин

# 281
Преди седмица бяхме на РД в сладкарницата на Делфинариума и ми стана много приятно от факта, че вътре не се пуши Simple Smile Бяха поканили клоун, който да занимава децата на възраст от 1 до 4 години (и едно момиченце на 7) забавляваха се много. Аниматорката се беше съобразила с възрастта им и нямаше изплашени хлапета, мен лично ме разочарова единствено песничката, която беше подбрала за тортата, защото никой не я знаеше и се получи малко тъпо, но това да е кусура хлапетата бяха доволни, а част от подаръците веднага влязоха в употреба.   Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 13:11 от Ivy

# 282
Горе до Кауфланд,незнам как по точно да обесня.Остава в новите кооперации Laughing

# 283
Горе до Кауфланд,незнам как по точно да обесня.Остава в новите кооперации Laughing

караш по пътя за кауфланд отгоре, на кръстовището с кауфланд не завиваш на дясно, а продължаваш направо и там след може би 50ина метра в ляво има бензиностанция, а в дясно един доста разбит път...завиваш по него, т.е на дясно и няма как да го пропуснеш Simple Smile има една доста голяма строяща се сграда  Hug

# 284
  • варненка от София
За Кукления театър във Варна ли говориш??? Ако е така съм безкрайно учудена -да не би някол по-принцип да е смърдял на цигари. Трябваше да направиш забележка на излизане на касата, такова нещо не се подминава. Аз го правя, когато  шофьорите и билетопродавачките  почнат да си позволяват да пушат в автобуса, въпреки че е забранено, дори и в автобуса да няма пътници и да почиват.

Не, не са били хора смърдящи на цигари, а си пушеха горе в апаратната, там са отворени прозорците и си пушеха и долу на последните редове си смърдеше като в кафене. Не ми направи впечатление само на мен, ами на всички около нас, да не говорим, че там нещо имаше отворено и адски духаше и си беше студено.

Общи условия

Активация на акаунт