КГБ = Клуб на Готините Баби - 50

• 22 731
  • 451
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви момичета за чудесните пожелания! С тях денят ми става още по-хубав! Hug Hug Hug
Довечера като се прибера ще ги покажа на домашните Grinning
Мастерче - радвам се за писанчето Hug Край - то вече е твое- няма да можеш да се отървеш от любовта му! Нищо ,че не можеш да си го вземеш в къщи- нали е на работата ти - пак е твое! А  котките умеят да се отблагодаряват за обичта и грижите към тях!
Зиче -радвам се ,че вчера е минало благополучно,макар и с болки.Две неща ще са ти от полза - че си се отървала от това чудо ,а и ще се вталиш без да искаш - като не можеш да се храниш Hug Hug

Мери - -ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИНА ТИ ! дА Е ЗДРАВ И МНОГО КРАСИМИ МИГОВЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО!

# 121
уф,най-после ва изчетох.Здравейте от мрачна и студена Варна.
Честито на всички празнуващи.Да сте живи и здрави/другото само ще се подреди/
Зиче,как си днеска?
Мастерче, радвам се за котето,че се е оправило.
Танитка,Мастерче честити ви чепички.Със здраве да си ги носите.
Танче,откъде си ги взе тези боти/много евтини/? newsm78
Аз 2 поредни години си правих такива изследвания-бяла диета/тези изследвания се правят с цел ако имаш в червата си скрита кръв,която не може  да се види на ехограф,та с помоща на тази диета се открива в начален стадии/от изпражненията ти/
Танче,за тази диета не трябва да ядеш  нищо местно и  животинско,никакъв алкохол.Три дена правиш тази диета и на четвъртият ден си носиш акото да ти го изследват.
На останалите ,които съм пропуснала да спомена   bouquet  bouquet  bouquet
Целувки на всички.

# 122
Светле котето не се оправило,защото има поражения(рани) от борбата с плъха,но поне е веселичко,не го боли и не се опитва да си махне превръзките  Grinning .Яде,а това е важно за да има силички и да не се оклюмва.Дано да се оправи  Praynig

Танче,котето е момченце и му викаме Шошко( hahaha) ...не знам що така ...Така ми дойде.

# 123
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Mастерче , хареса ми Шошко.  Hug
И аз съм по изчанчените неща.  Joy
До кога ще е инвалид , доктора кво казва?  Laughing

Светле , къде ходиш кога те нЕма? НЕма , нЕма , па току изчезнеш.  Mr. Green

# 124
Мастерче - в момента майка ми на село си отглежда едно намерено от дъщерите ми коте - изхвърлено пред блока #2gunfire #2gunfire
рошавко- бяло и сиво  и тъй като докато го донесат в село вилняло из апартамента - много е игриво и хапливо Laughing го нарекли Шанти - от лудо ,шантаво Grinning Grinning- та Шанти,но мама каза - това хубаво коте - не може Шанти - Шани ! И сега си имаме Шани Grinning,наред с още десетина котки,но те си живеят навън.Всички имат имена и си ги знаят .Имат си чинии за храна и вечер и сутрин като се храни кучето  слагаме и на тях-  просто трябва да се видят цял отряд с навирени опашки заминават на храна Joy Joy

# 125

Светле , къде ходиш кога те нЕма? НЕма , нЕма , па току изчезнеш.  Mr. Green

Joy Joy JoyДнеска цял ден Ша съм при вас.

# 126
Е , това е приказка , Светле.  Hug
Тамън ще си в крак , а не двадена да ни четеш.  Peace

Гъбка , мойте комшии те бият , сигурно имат 20-30 котки и сега гледам , че имат котета-бебета.  Laughing Всеки ден им мята по двора пил. крака и хляб.  Crazy
И аз съм със зоопарк у нас , ма вие ме биете направо.  Mr. Green

Фурийка , да не си махмурлия от снощи , та не пишеш.  Joy

# 127
Е , това е приказка , Светле.  Hug
Тамън ще си в крак , а не двадена да ни четеш.  Peace

Joy Joy JoyТака е жабче.Вие как сте?Как са голям и малък Краси?

# 128
Такааааа.
Значи си имаме ергенче. Името му е много хубаво. Само дето се напъвах да му мисля именце, но нейсе. Да се оправя по-бързо, за да не се измъчва.
Мастерче, той Шошко, голям късмет извади като те срещна! Голямо добро направи, ако си имала някакъв грях/в което се съмнявам/, вече Бог ти го е опростил, и може да съгрешаваш отново.Хи,хи..
Светле, ботите ги купих от магазинче на д-р Пискюлиев 7 /бивша Стамболийски и още по-бивша Драгоман/, имаше и други поединични чифтове и модели по 39-40лв. По-старите варненци я наричат така улицата, макар че вече Драгоман е до Стоматологията.
За диетата, лично джипито ми каза за бяло месо, но щом се налага без месо мога, но ще се огранича и от цветно, три дни не са кой знае колко много. Купила съм си "контейнерче"за да занеса в понеделник а.у, но и кръв ще ми вземат за другите изследвания. Благодаря ти, за първи път ще ме изследват за това и питам и се услушвам.

След малко тръгвам за клуба на Пенсионера, че днес имаме рожденнички за м.Ноември и букети трябва да купя, нали съм новоизбрана касиерка, парата е у мене!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 129
Mастерче , хареса ми Шошко.  Hug
И аз съм по изчанчените неща.  Joy
До кога ще е инвалид , доктора кво казва?  Laughing
Hug Hug Hug
Ами не се знае кога ще се оправи котето,защото има счупена лапичка и на другото му предно краченце отдолу възглавничката е наръфана от плъха...т.е. разкъсана е.Трябва да зарастнат раните... Tired Tired Tired Tired Tired

Гъбче,като си ги представих вирнатите опашки и ... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 130
Мастерче , щом се храни и е весело ще се оправи.  Peace
Колко мацки ще ти води после....  Joy

Светле , Краско е на детска. Подготвя се за Коледа , стихче , танц , а пък и джудже щял да бъде.  Laughing А дъртия Краско в Испания седи. Чака за работа , но за сега само чака.  Peace
Аз кисна у нас , че съм и без кола. Върша нещо из нас , после на компа и така редувам.  Grinning

Танче , да поздравиш компанията от нас. Hug
Весело изкарване. Heart Eyes

# 131
Мастерче,а и на който му е интересно- снимка на Шани и много други снимки ,снимани от голямата ми дъщеря

http://photo-cult.com/album.php?aut=anhelica_24&pg=1

# 132
Ей , Гъбка страхотни снимки.   bouquet
А котето е едно миличко , има и други маци на снимките.  Peace

# 133
Жабка - тя щерката от доста време се занимава с фотография  - като хоби де Grinning иначе е банкерка Joy Joy
Та фотографията от баща си ще да го е наследила Joy Joy Joy той едно време снимаше ,ама къде можеш  да сравниш сегашната техника  с тогавашната
 А котките на почит в нашето семейство Grinning Grinning Grinning

# 134
  • София
Мастерче,а и на който му е интересно- снимка на Шани и много други снимки ,снимани от голямата ми дъщеря

http://photo-cult.com/album.php?aut=anhelica_24&pg=1
Габката, много красиви снимки. Сигурно снима с професионален фотоапарат, особено макрото. Има усет за красивото!

Общи условия

Активация на акаунт