КГБ = Клуб на Готините Баби - 50

• 22 757
  • 451
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добър вечер.
Честит празник на Габката и на сина на Мери. Пожелавам здраве, много щастие и успехи.
Мастерче, браво за котето.
Зиче, май тръгвам по твоя път. имам 1 мъдрец, който периодично започва да расте на криво, но все още не е пораснал достатъчно за да го извадят. Явно докато съм жива все ще помъдрявам.
В момента пак тръгна да расте, дано вече приключа с него. Но зъболекаря ми не работи вече, къде ще търся нов, читав...

# 151
  • в малка спретната къщурка
Това е за вечерното ни настроение.

Жабче,нищо лично.

Лъвът събрал животните и им казал:
- От тази страна се стройте по красота, а от тази - по интелигентност.
Жабата казала:
- А аз какво? Да се разчекна ли?!?

# 152
                    Аз тъкмо ви попитах къде сте се покрили и нета ми сдаде  Sick На зетя му трябваше,че работи и щерката тича да провери ,но......няма.Чак преди малко се завърна.
                    Фурийче,хареса ми вица  Joy Joy Joy То май много от нас ще се разчекнат ,ако трябва да изпълнят условието на лъва. Joy Joy Joy Добре,че съм....рак. Mr. Green Не участвам в горските работи.
                    Гъбката,снимките на дъщеря ти са на професионално ниво.Чудя се някои неща как е успяла да ги улови  newsm78 Суууупер!Да си търси работа като фотограф.Какво учи?
                    Шпунц,стихотворението отново ни и разнежи,и натъжи и ни създаде приятни емоции.Благодаря ти.Все нещо изваждаш и то на място.
                    Марси,кучо си иска разходката,пък и той е северно куче. Laughing Сега му е най-добре.Омотавай се в дебелите друхи и на разходка. Laughing

# 153
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Joy Joy Joy Ми тъй де , ем красива , ем ЕнтЕлЕгентна.
Та това си е ласкателство бре , Фурийка.  Wink

# 154
  • София
Добра да е вечерта!
Гъбке, Честит рожден ден!  Бъди много щастлива и обградена с обичните ти хора.
mery_poppins1 ,  Честит рожден ден на синчето! Да е жив и здрав и много щастлив.
Айша, значи има още да поумняваш  Laughing Мъжът ми до 50г. му растеше тоз мъдрец, ама като не можа да израсте, тъй и не поумня (по някои въпроси  Joy). Накрая го махнаха хирургически, че почна да създава големи проблеми, вкл. колабирания и подобни екшъни. Та, мисълта ми е, взимай мерки и не го оставяй така въпроса без контрол.
Шпунц , страхотно е стихотворението.

Докато пиша сте се появили вече и другите. Здравейте Дидиа и Жабче  Hug

# 155
                    Момичета,копнах ви едно писмо на малкия Иванчо до дядо Коледа за да предпазя внуците ви от приключенията на Иванчо  Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy

Драги Дядо Мраз,
Ти вероятно не си свикнал да получаваш писма на втори януари. Но аз искам да изясним едно малко недоразумение, което стана между нас.
В началото на миналия месец ти писах писмо, в което те помолих за велосипед, влакче, ролкови кънки и футболна топка. Цяла година учих като луд, имам най-добрите оценки не само в класа, но и в цялото училище. Честна дума, никой не се е държал по добре от мен с родителите, братята, приятелите и съседите. Постоянно ходих до магазина, два пъти дори преведох една старица през улицата. Няма нито една добра постъпка, която да не съм направил.
И за какъв дявол ми донесе чифт чорапи и идиотска химикалка? Какво си въобразяваш ти бе, козел! Да ме разиграваш цяла година и накрая да ме оставиш с купчинка боклуци под елхата. И на всичкото отгоре - донесе толкова подаръци на онзи кретен в съседния апартамент, че няма да може да мине с тях през вратата. Затова дори и не си помисляй да си довлечеш задника при мен следващата година. Ще те замерям с камъни - и теб, и осраните ти елени, така че те ще се разбягат и ще се наложи да си ходиш пеша до забутания Северен полюс! Не искам да чувам за теб повече! От тази година ще разбереш колко лош мога да бъда, ти дебел и вмирисан Дядо Мраз!
От малкия Иванчо.

И внимавайте по празниците да не се застоявате много на гости   Mr. Green

Застоели се гостите на едно новогодишно тържество, домакинята вече не знае какво да ги прави. Телефонът звъни и на нея и идва идея. Връща се в стаята и вика:
- Пожар, пожар!
Всички:
- В чий дом?
- Не разбрах добре... на някого от вас.

И като съм се сетила за Иванчо нещичко и за учителките да внимават кого какво питат  LaughingИванчо се прибира вкъщи след училище. Баща му го пита:
- Абе, идиот с идиот, кажи как върви училището?
- Ами тате, то ...
- Кажи бе!
- Мииии ... Имам седем двойки за годината ...
- КОЛКО ?!?!
- Седем ...
Бащата адски сърдит :
- И по какво ти е първата двойка ?
- Ами по френски ...
- Абе, тъпанар с тъпанар, - защо имаш двойка по френски ?
- Ми, тате, учителката каза да напишем четири изречения и да си направим извод.
И аз пиша : " 1. Госпожата по френски ходи с господина по български.
2. Г-жата по френски ходи с господина по математика.
3. Г-жата по френски ходи с господина по информатика.
4. Г-жата по френски ходи и с господина по физическо. "
Бащата казал :
- Сине, тя е курва !
- Ами и аз такъв извод си направих и тя ми написа двойка.
- Айде , прощавам ти за тази двойка.По какво е следващата ?
- Амиии по математика ...
- Що имаш двойка по математика, бе ?
- Тате, оная вика:" Колко е 5 по 6 ?" и аз викам : " 30 "."Ами колко е 6 по 5 ?"
Бащата казал :
- Сине, тя си прави ташаци с тебе !
- И аз така и казах и тя ми написа двойка.
- И тук си бил прав, прощавам ти. По какво е следващата ?
- По география.
- Как така бе?
- Тате, ти знаеш ли къде се намира Африка, бе ?
- Еба ли я?
- Ами и аз така й казах и тя ми написа двойка.
- Добре - прощавам ти. По какво е следващата ?
- По биология.
- Идиот !!! Как успя бе ?
- Тате, даскалицата ни наредила в две редици - едната момичета, а другата момчета.
Момичетата трябва да кажат женски екземпляр, а момчетата - мъжки. И една тъпанарка срещу мене вика :"Муха" и аз викам:"Мухоебец" и даскалката ми написа двойка ...
- Добре, сине, добре. Запазвам хладнокръвие.Казвай за следващата.
- По ЗИП-а по география. Оная вика :"Благоевград, град ли е?" и аз викам :"Не е - село е !" "Е как ще е село, като завършва на -град ?" "Ами госпожо, Козлодуй завършва на -уй, ама не е уй, нали?" и тя ми написа двойка.
- Както и да е сине . Нататък?
- По физическо. Тати оня вика :"Дигнете си единия крак, дигнете си другия крак ..." "Еее, господине, аз на какво да се крепя?" и той ми написа двойка.
- А последната?
- По музика.
Бащата :
- И по музика ли бе дебил !!!!
Иванчо сърдит :
- Тате след шест двойки как се пее, бе …

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 20:55 от Didia

# 156
  • тук и там
Приятелите със черти познати
не носят на ревера си емблема.
Откриваме ги само по душата,
опора щом ни дават без да вземат.

Привет приятелки мои!
Шпунц,ПРЕКРАСНО стихотворение.Аз май като Фури ще си направя папка с твои неща.Много чувствено стихотворение.Многа,много ми хареса и развълнува.
Зиче,как си ?Сутринта май писа,че болките понамаляват и дано до тази вече съмсем изчезнат.
Жабче, попаднала си на хора.То, в днешно време гледат само как да те излъжат,а ти си попаднала не на хора,а човеци/както сама казваш/.
Мастерче,благородна и добра душицо,нека първо котето да се оправи,па после може да си намери топло местенце.
Фури,горе главата,не се давай,имаш най силната подкрепа до себе си-Фенчо.
Разгледах и снимките на младата фотографка,професионални са.Дано Дядо Коледа да я зарадва с хубав подарък.
Аз да ви се оплача.След обяд на работата ме заболя ухо.Върнах се,сложих няколко капки от алое/май така се казваше цветето/и дано ме успокои за да изкарам ноща без болки.
Лека вечер!ПРИЯТЕЛИТЕ ВИНАГИ ОСТАВАТ!
Дидка,видях ,че публикуваш,но след това ще чета писмото до Дядо Мраз.

# 157
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ех , тоз Иванчо бе .... вмирисан дядо Мраз.  Joy Joy Joy
Та то вече верно на нафталин смърди , измести го дядо Коледа.  Laughing

Мими , дано нямаш проблеми с ухото.  Hug

# 158
  • Видин
Здравейте момичета! Hug
Минава само да се обадя, че от три дни не съм влизала при вас. Rolling Eyes
На работа ни е изгорял главния сървър в София и от три дне сме без интренет, а вечер като се прибера все имам нещо да правя и не стигам до копма.
Надявам се всички да са добре и да няма болни. Hug
Гъбке, честит празник!
Мери Попинс, честит празник и на сина ти!
Да сте живи и здрави, другото само ще си дойде! Peace

Този Иванчо винаги е оригинален! Joy Joy
На всички много целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
  • София
Мими, ухо много боли. Ние с Ани като ни заболи ухо завиваме парче вестник на фуния, натопяваме острия край в олио, слагаме го в ухото и запалваме горния край. Загасва бързо и ухото отболява веднага. Ако не те е страх - пробвай го. Редовно и го правя от малка, тя на мене.

# 160
  • тук и там
Айша,ще пробвам,ама запаленото само ли ще изгасне не разбрах.

# 161
  • София
    Гъбке,честит рожден ден!Бъди здрава,обичана и щастлива!

Честит рожден ден на сина на Мери Попинс!Желая здраве,любов и сбъдване на мечтите!

# 162
  • София
Мими, ухо много боли. Ние с Ани като ни заболи ухо завиваме парче вестник на фуния, натопяваме острия край в олио, слагаме го в ухото и запалваме горния край. Загасва бързо и ухото отболява веднага. Ако не те е страх - пробвай го. Редовно и го правя от малка, тя на мене.

Това и аз го знам, но не съм го правила. Знам че се натопява в разтопен парафин, а преди година виждах и по аптеките вече такива "фитилчета". Мисля , че бяха руски.

# 163
  • София
Вестника започва с пламък и сам загасва. Ако те е страх - нека скъпия го държи и отстрани като поизгори малко. Ани първия път беше в ужас/ на 2 г./, после и стана майтап.

# 164

Лека и спокойна , момичета!

Общи условия

Активация на акаунт