31-ва снежна тема на канадките

• 19 055
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Каролина то тя за да си признае първо трябва да навести темата  Wink

Абе в какви филми ме вкарвате ...  Shocked  newsm34  Shocked

# 256
  • Vaudreuil Canada

Абе в какви филми ме вкарвате ...  Shocked  newsm34  Shocked

Абе имах предвид бременелката че трябва да посети темата - ти си я навестяваш ама да си виждала напоследък много Торонто-мами тук?

# 257
За много години, момичета!
Все така щастливи и засмени и с много повече късмети през тази година  Heart Eyes

# 258
хахаха, какви мистерии създавам Laughing
Защо ли си мисля, че е Каролина  Simple Smile  Rolling Eyes
Аааа, моля, моля. Не съм аз.  Peace Ако бях досега да сте разбрали ...
И за да е по-голяма мистерията ще кажа, че и аз знам коя е бременната, ама тактично ще си замълча докато тя не си признае.  Mr. Green
Цитат на: shemet_neveroiaten link=topic=351246.msg9688109#msg9688109date=1231040989
Аз се колебая между Ryan’s mom, croco1, Gery. R, Sneji, SweetyP, Chrisimommy и Pisanka  Mr. Green почти познах  hahaha

Верно мистерия  newsm78 и с всеки постинг, все по-сложно става  Whistling
Направо почнах да се замислям да не съм аз, баси  Mr. Green

# 259
Привет дами!

хмммм, някаква новогодишна мистерия! 
Някоя Торонтянка май ще е  Flutter

Момичета, какво давате на малчовците за кашлица? Моя хвана от градината една ми ти настинка и вдигна Т 38.7С. Бързо я свалих, макар че оставям колкото мога да се бори тялото му само.
Гледам го подкашлюва. Не ми се ще да го водя в клиниката (но ако продължи повече от 2 дни или се задълбочи, ще трябва). Какво им давате за кашлица? Не е постоянна, но да го имам предвид.

Иначе по нашите земи една зима ни е подхванала.... направо отврат! Такова нещо не съм виждала откакто съм тук. Вече започва да ми липсва дъжда. Определено сме се поразглезили по отношение на студ и сняг. Дано спре вече и да вземе да се покаже афалта по улиците.
То немога и да го овдя до градината. Неще да ходи и майка му на Виктор го носи по "пързалката".  ooooh! Дано вече е към края си!  Praynig

# 260
Дензъл, аз за кашлица давам Стодал. Флоранс трудно пие каквито и да е лекарства, но обича много да пие сокове, тъй че пълня шишето със сок, слагам колкото е необходимо сироп и така успявам да я излъжа. Ама пък тя не може да изпива по 1 шише сок на 3-4 часа, тъй че тоя вид поднасяне на лекарството е малко неефективен, ама при нас е единствения възможен начин. А когато сме ходили на прегледи и е била с кашлица, преслушват само гърдичките, казват, че са чисти и да си вървим по живо по здраво. За запушения нос препоръчват винаги Salinex, за температура винаги Tempra. А за воденето на градина като има сняг - ние водим Флоранс с шейна, ама то при вас не знам дали има смисъл изобщо да се купува такова превозно средство, друг е въпроса дали се продават по магазините Laughing

# 261
  • Торонто
Здравейте и Честита Нова Година на всички!

Имам следния въпрос - някой карал ли е jogging stroller (с трите колела) на сняг?
Върви ли добре? Моето "бебе" е голямо, но въпреки това има нужда от количка и тя задължително трябва да върви по сняг ... Не можем да се справим с настоящата Graco, много затъва и буксува.

# 262
  • Монреал
Здравейте мами! Надявам се да сте изкарали празниците чудесно!

Днес ходихме с мъника до Галери Д'Анжу и да ви кажа и там става за някоя зимна среща - има кафета, има и едно оградено местенце, където децата могат да тичат, докато ние клюкарим  Whistling Може да се уговорим да донесем някои колички или строители да се заиграят повечко.
Който иска да свирка, аз съм насреща уикендите.

И пак да похваля магазин Бо Бебе, много хубава стока имат и на приемливи цени. Взехме количка на мъника, с 50 долара по-евтина от същата в Сиърс.
Софи, и ние бяхме на вълна колички и накрая взехме точно Греко, много е стабилна, триколките, които видяхме ми се сториха афиф нещо, но все пак в нашия ценови диапазон не бяха много хубави де  Laughing, по-скъпичките са си наистина чудесни.

# 263
  • Vaudreuil Canada
Днес ходихме с мъника до Галери Д'Анжу и да ви кажа и там става за някоя зимна среща - има кафета, има и едно оградено местенце, където децата могат да тичат, докато ние клюкарим  Whistling

Там между 1.30 и 2.30 мога да ви правя компания за около половин час в обедната ми почивка  Crazy

# 264
  • Монреал
Супер! Стига да е събота или неделя сме там!  Wink

# 265
  • Vaudreuil Canada
Супер! Стига да е събота или неделя сме там!  Wink

Да бе да аз събота и неделя не работя  Confused

# 266
  • Монреал
Ами и аз  Laughing Crossing Arms
П.С. Как се уреди с работа в тоз район, искам и ааааааааааааааз  Embarassed

# 267
  • Vaudreuil Canada
Те там е разликата - аз пък не искам щото живея в другия край на града  Laughing
И не бях кандидатствала там ама те ми се обадиха - видяли ми св-то в монстер и ей на уредих се с работа.

# 268
  • Монреал
Ми да се разменим, ако искаш - с моята работа ще си съкратиш пътя наполовина, а пък април месец ще се мести цялата компания в Ласал, че там хептен ще ти е близо. Абе май на чат го ударихме, нищо майтап да става.  Sunglasses

# 269
  • Vaudreuil Canada
Верно ще ни набиват канчетата за чата ама на мен и Ласал ми е мноооооооооооого далече - с две думи капризи и претеции ама пак ще ми е по-близо де някъде по средата на сегашния ми път.

Общи условия

Активация на акаунт