Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря лекар за преглед при мамолог в Монреал?
Къде мога да направя мамография в Монреал?
Как мога да намеря информация за пътуване до Куба или Доминиканската република?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря лекар за преглед при мамолог в Монреал?
За да си уговорите преглед при мамолог в Монреал, трябва да се свържете с Centre du sein Villes Marie. Те ще ви помогнат с необходимите изследвания. В Канада няма специализирани мамолози, така че гинеколозите обикновено извършват прегледи на гърдите. Освен това можете да се консултирате със застрахователната си компания и да проверите в CLSC за насоки по темата.
-
Къде мога да направя мамография в Монреал?
-
Как мога да намеря информация за пътуване до Куба или Доминиканската република?
-
Как мога да получа отстъпка за електронни термостати в Канада?
-
Как мога да получа многократна виза за Канада?

Сега чакам книжката да дойде ...

Надявам се да ме приемете във вашите редици. Страхотна темичка. Изчетох всичко с голям интерес. Искам да попитам знае ли някой лек за хемороиди. От скоро имам този проблем. Поне това което изчетох из нета за симптомите. Разбира се ще посетя лекар, няма да оставя нещата така, но докато стане това, ако някой е имал този проблем нека ми пише. Разбрах че в БГ се продават мехлеми и без рецепта, но незная как е тук, а и докато ми изпратят от там ще мине време. За това ще съм благодарна на всеки който може да ми помогне с инфо. Приятна вечер на всички