31-ва снежна тема на канадките

• 19 085
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
bruni ,аз имах гадене и повръщане и при двете ми бременности.Съветвам те сутрин още преди да се вдигнеш от леглото да си хапнеш нещо от сорта на обикновени бисквити,содени солени бисквити или някакви гризини.И така по-честичко.Ще усетиш от кои храни ти се гади най-много и ще ги избягваш.Аз лчино смятам,че само времето лекува и се иска търпение,но все пак някои неща облекчават ужаса от гаденето.
Лека бременност!!!

# 226
Весело посрещане на Новата 2009 Година на всички!
 Grinning

# 227
  • Vaudreuil Canada
Bruni, на мен гинеколожката ми изписа едни хапченца които много помагаха - ама не им помня името  ooooh!   но без рецепта мисля че няма да ти ги дадат - отделно да предупредя че 60 таблетки бяха около 100 долара а се пиеха по 4 на ден - частните застраховки ги покриват обаче.
От немедикаментозните средства аз наблягах на солетите.

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!

# 228
  • Монреал
Честита Нова Година и от мен!  Tada baloni cheers baloni

# 229
Весело посрещане на новата 2009 година!!  Hug

# 230
За  много години!Мир ,любов и благоденствие! baloni baloni baloni  ura  Party Time  bigdance2 Nature Snowman

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 18:38 от dimple

# 231
Много щастие и успехи през новата 2009!

# 232
Весела Нова Година!!!!
  bigdance2  Party Time Tada newsm57  261uu Drunk cheers Hands Clap Hands Clap

# 233
Bruni, на мен гинеколожката ми изписа едни хапченца които много помагаха - ама не им помня името  ooooh!   но без рецепта мисля че няма да ти ги дадат - отделно да предупредя че 60 таблетки бяха около 100 долара а се пиеха по 4 на ден - частните застраховки ги покриват обаче.
От немедикаментозните средства аз наблягах на солетите.

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!

благодаря ви момичета за съветити, shemet_neveroyaten  чакам с нетърпение да отида при доктора ми за да ми ги изпише тези хапчета, че днес и от леглото не мога да стана толкова ми е паднало кръвното.

Честита нова 2009 година на всички, много здраве и сбъдване на всички мечти.

# 234
  • Vaudreuil Canada
bruni ето това ми беше изписала за гаденето гинеколожката http://diclectin.com/ ако искаш питай за Diclectin в някоя аптека може и да ти ги дадат без рецепта.

# 235
Честита Нова година, момичета!
На някоя от монреалките да й се ходи на среща в Мама, бебе и кафе? Там много ми хареса, ръцете са ми отвързани за малко докато Габи играе, а и Габи вече се отегчава без разходки (в този студ). Аз мога и в делничен и в празничен ден в часовете когато не работя, а те са различни.
Лека вечер ви желая! 

# 236
За много години, мили маманки!

Сурва, сурва за здраве и благоденствие в семействата ви!

Да растат и укрепват мъниците, а мамите да хубавеят и получават радост и повече внимание у дома!

# 237
Честита Нова Година и от мен!!! Wink
Здраве, щастие и много любов Ви пожелавам!

Честита Нова година, момичета!
На някоя от монреалките да й се ходи на среща в Мама, бебе и кафе? Там много ми хареса, ръцете са ми отвързани за малко докато Габи играе, а и Габи вече се отегчава без разходки (в този студ). Аз мога и в делничен и в празничен ден в часовете когато не работя, а те са различни.
Лека вечер ви желая! 

Аз съм навита за среща, но втората работна седмица...
Защото в момента съм с 4 деца по стечение на обстоятелствата... Wink
И свободните ми дни са работните - между 10:00 и 16:00

# 238
  • Canada
Честита Нова Година!
Да сме здрави, весели, засмени!

# 239
За много години! желая на всички ви много здраве, късмет и благополучие през Новата 2009!

Общи условия

Активация на акаунт