Болни от муковисцидоза - тема 4

• 43 913
  • 452
  •   1
Отговори
# 30
Софи, аз съм за резерва. Можели да ме вземат на работа като личен асистент, но била съм закъсняла, бройките се запълнили. Дрън, дрън, та пляс... Но ще чакам, може и да стане. Миналата година писах жалба срещу тях, сега са малко... Не смеят да ми кажат нищо. Ти отиди до вашите соц. грижи и питай на место. Подай заявление поне, като се освободи някое место, може да те приемат.
Сега съм се наканила на здравните осигуровки. Както винаги нашите социални си нямат представа от нищо. Пратиха ме в НОИ..., ще отида.... Ако трябва ще звъня пак в София, да видим какво ще стане. Като има нещо друго, ще пиша  Peace

# 31
Здравейте,
 Искам да попитам тази болест муковисцидоза може ли да се придобие  в  зряла възраст. Имам приятелка която работи в такъв център за рехабилитация и при тях има деца които са болни от такава болест.

# 32
По принцип с болестта се раждаш т.е. с Муковисцидоза.Но пък можеш да развиеш симптомите в по-зряла възраст, има и такива по-леки форми и случаи...Но при всички случаи не е заразно или опасно за здравите около нас!

# 33
Днес подадох документи за тази (разширена) програма, за лични асистенти. Казаха ми да подам документи,както от името на детето така и от свое име,като заевление за работа.
За сега бройките били изчерпани, но и аз ще бъда резерва, ако излезе някоя нова бройка или нова програма...Все пак надежда, искам да продължа да се грижа за детето си и да и  дам шанс по този начин за по добър живот-образование и развитие...Нашите деца имат нужда от постоянно обгрижване,така че тази програма- оказа се е доста подходяща. Благодаря ,че споделихте опита си.
Значи все пак форума си върши работата.

# 34
Ани  Hug
Дано ни се освободи някое местенце  Praynig

# 35
Гледайте днес искренно и лично по Нова Тв.Темата е:

Дано на никого да не се случва да мечтае за дете, да го чака с години и когато радостта дойде, да трябва да решава дали да го роди с увреждания!

# 36
Здравейте! Ани,Айнури,стискам палци! Дано нещата се подредят както трябва! от колко часа е предаването?  newsm78

# 37
Деси, мерси. От 9.30 мисля  Simple Smile.
 Ани мерси   bouquet

# 38
Гледах го...Поздравявам  bouquet Лозинка,Янка ,Отец Евгений.!
Бяха много спокойни , казаха всичко много ясно и точно.
А много ми е интересно Кременски, защо така пламенно защитава министерството на здравеопазването и какво пита от къде имаме информация за до година за Тоби, ами в сайта на министерството са изложени количествата , даже и д-р Александров ги каза в сутрешния блок на БТВ.
Неговата работа стана както миналата година с пулмозима за Варна, когато бяхме при Милен Цветков, каза: "всичко е уредено, обадиха ми се от министерството,ще има пулмозим".Само и само да си замълча пред телевизията, а пулмозим нямахме още половин година newsm61

# 39
Гледах го и аз. Държанието на Кременски и на мен не ми хареса. А и друго ми направи впечатлени, че сякаш се мъчеше да се подмаже на отеца  Tired. Уж вярвал в господ  Rolling Eyes
http://www.iskrenoilichno.bg/opred.php?pid=232

# 40
# 41
# 42
Мале ,абсолютно същото е  Crazy

# 43
Ако някой има нужда от Креон, аз мога да му дам!!!!

# 44
Благодаря ви, че качвате нещата, които не можем да гледаме като ги дават по телевизията!

Общи условия

Активация на акаунт