Болни от муковисцидоза - тема 4

• 43 913
  • 452
  •   1
Отговори
# 345
исках да помогна но явно ви манипулира АНИ ! Twisted EvilИ СКАКВО ТИ ПОМОГНА ТЯ С ИНТРИГИ И МАНИПУЛАЦИЙ АКО СЕ ОТКАЖЕ КАМЕЛИЯ МНОГО ЛОШО МИСЛЕТЕ ИМАТЕ ГЛАВИ НА МЕН МИ Е ВСЕ ТАЯ ВЯРНО БИЛО ЧЕ АКО НЕ ТИ ИСКАТ ПОМОЩ НЕ ДАВАЙ !МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ СПИРАМ  Stop

# 346
Как не те е срам да говориш такива неща нито си наясно нито нищо лично познавам и двете жени нямаш място тук да не говорим за начина по-който говориш за Ани, и моляте забрави,че ме познаваш защото ме боли от думите ти...

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 17:54 от slan4ogled4o

# 347
Абе хора как имате сили и нерви постоянно да се карате.Това е кошмарно.Защо се тормозие.Спрете и се опитайте да се разбирате така ще ви е много по лесно

# 348
  • В Бургас,край морето!!!
Това е мястото в което споделяме нашата болка,нашата надежда и нашите мечти.Моля да си остане таковаВсеки е намерил тук приятел,дали в радост,дали в тъга,тук споделяме.Не се обиждаме и не тормозим ближния си.Ло имаш си достатъчно проблеми,не ти трябва негативно отношение точно сега,трябва да си щастлива.Тук имаш приятели,може и да не могат да ти помогнат с много,но ще са до теб.Поздрави на всички:Ирка  bouquet

# 349
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 350
Здравейте! Честит празник (на патерици)! Да сте живи и здрави и все така силни и борбени жени! Съжалявам, че не писах на време - нямах интернет...... а и Коко е доста зле, сърцето ми пак се е свило  smile3518 Единствено тук можете да ме разберете какво ми е и какво значат думите, които пиша ...  bouquet

# 351
Лозинка, желая ти скорошно оздравяване!  newsm10

# 352
Какво му е на Коко да оздравява бързо Кажи какво му даваш

# 353
 bg Какво му е с инфекция ли е?...кажи с какво можем да помогнем пиши...  love001

# 354
Деси съжелявам за Коко, разкажи какво му е. Пие ли антибиотик. И ние сме  на венозен-фортум. Голяма гадост пак абокати,пак бодене,бели престилки....мразя тези моменти.

# 355
Здравейте пак!Коко в петък имаше само висока температура и му давах лекарства да я смъкна.Вечерта повърна, отказа да се храни и започна да кашля и да му хъркат гърдичките.Направих грешката да отида в събота сутринта в спешно отделение, където попаднах на лекарката, която беше в комисията по телка( и която ни махна ЧП) Тя буквално ме направи на 2 стотинки и ме разплака.Каза ми, че не могат да ми помогнат в спешното и че аз няма място там. Да съм била отишла в петък при личната лекарка. И накрая ме пита от какво съм била недоволна - тя не можела да разбере. Но както и да е... Сега Коко пие Клацид, Флудитек, витамините не съм ги спирала, правя инхалации с вентолин. Сега няма температура и започна да се храни, но има най-ужасната хрема и кашлица, която съм виждала! Утре ще излезе антибиограмата, ще пиша пак!
 newsm51 Благодаря на всички, които ми помагат! Бъдете здрави!

# 356
Деси, дано оздравее бързо Коко  Praynig

Ло, ти как си?

# 357
 bg Ужас ебаси кучката гадна  newsm61 тия хора нямат ли съвест или поне сърца ебати,направо нямам думи ти нали не й се даде лелеее бих я направила сама да си говори smile3512 нещастница много се ядосах.Слава Богу,че Коко е по-добре,а оная да си гледа работата,ако има нещо ,с което да помогнем пиши.Аз съм по-добре днес ми излезе и втората антибиограма още има псевдомонас,но поне с повече чувствителност,но продължавам с венозните  Cry

# 358
Мале Деси ,такива кучки #2gunfire познайте какво им пожелавам....На темата болните ни дечица ставам звяр !
Слава богу ,че Коко е по-добре.То за какво ли са тези лични лекари ,само за направления и бележки
Ло радвам се ,че си по-добре  Hug

# 359
Честно казано не успях да й кажа на тази "лекарка" какво мисля за нея..... тя успя да ме разплаче преди да е преслушала детето.Единственото, което и казах е, че не съм доволна от нейното отношение и повече не желая да разговаряме.Казах й да преслуша Коко, за да отчете дейност и след това го хванах и си тръгнахме.... Така не съм плакала дори когато ми казаха, че резултатите от ДНК-то са готови..... Такива като нея не заслужават титли и звания, не трябва изобщо да припарват до хора  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт