неуточнени диагнози

• 6 696
  • 35
  •   1
Отговори
Здравейте мили мами, пише ви една мама от Бургас. Става въпрос за моите патила па болниците, които продължават. Миналото лято преживях една бъбречна криза, след нея непрекъснато разтройство, често повръщане, гадене и много болки в коремно кръстната област,който не се локализират на едно точно място и до днес. Свалих много кг. - стигнах до 38 а сега съм 41кг. Беше ми спрял МЦ, абе въобще ужас. В Бургас влизах 3 пъти в б-цата в 3 различни отделения и излизах без диагноза и конкр. лечение. Отидох във ВМА в София и след престоя си там установихме че имам трайно прегъната жлъчка , но без камъни, която работела ,но при мен създава доста горчилка в устата и почти непрекъснато гадене. Освен това чрез колоноскопия ми доказаха хроничен спастичен дифузен колит т. е. СРДЧ, трайна но не голяма птоза на бъбреците и по едно микролитче и в двата. Пропуснах да спомена че тука в Бургас правих скенер спорекойто съм здрава като чук, но в софия го разчетоха другояче. Сама си правих микробиологични, хормонални, паразитологични, имунологични и пълни кръвни картини периодично и сама си отхвърлях накой диагнози, за което във ВМА проф. ми стиснаха ръцете. Имам и дискова херниа на ниво l5 s1. Пия спазмолитици и аналгетици почти постоянно, чай и съм на много строга диета. МЦ го поддържаме с Дуфастон. Обачи нелокализираните болки в корема и кръста си останаха и ме побъркват защото доста ми нарушават и объркват живота. Правих преглед и при невролог и при психолог в София но се оказа че не съм с болен мозък а имам истински постоянни болки. Моля Ви посъветвайте ме нещо с което да си помогна. Извинете ако съм отегчила някой. На 37г. съм мама на 1 момиченце на 9г. Каквито и да са заболявания болките все някога трябва да утихват нали? При мен обаче периодично се подновяват и тука в Бургас продължават да ме гледат като извънземно тези доктори. Сама чета и търся помощ.

# 1
  • Burgas, Bulgaria
а гениите във ВМА не ти ли казаха, че всичко може да е от дисковата херния-щото аз бях ъс същите болки, стигна се до там, че задържах урина щото не можех да пикая и накрая като ми направиха ЯМР на гръбнака доцента се хвана за главата

# 2
здравей мадам тиква, казаха ми но се оказа, че дисковата херния е малка , стара и вкалцена според тях, което всъшност предизвиквало друга симптоматика. загубих се малко от пространството защото загухме близък човек и сега след стреса всички болежки се обадиха. ще съм благодарна ако някой ми пише и посъветва нещо.

# 3
помагайте хора, вече и с нервите не бивам. всеки ден нещо да те боли и все да ти е лошо е просто ужасно и усещам че и нервната ми система се срива. Почвам да се замислям и за алтернативна медицина, баене, гледане и т. н. Приемам всякакви идеи за помощ.  Благодаря

# 4
  • Burgas, Bulgaria
хапчета за нервите ............ и даже може да се окаже че всичко е от там...ама  що не ходиш на невролог или при личния да ти изпише нещо.....

# 5
когато човек страда от болки е излишно да се обръщате по този начин. Мислиш ли че не съм била на невролог или при личната и т. н. Във форумите хората си споделят и помагат а не с .............................. Така не ми помагаш

# 6
  • Burgas, Bulgaria
точно така очаквах да реагираш-не знам ти какво очакваш.С еене на  восък или там каквото и да е да ти минат болките ле...ми няма да стане....
ако искаш се обижда, но аз ти пиша от позицията на чоек с  6 ШЕСТ операции ......
просто това което описваш ми е адски познато и ти пиша нещата как стоят............Имаш дете което има нужда от майка,а не от жена,която , зле и с нервите.....това пък ти го пиша щото знам какво е дете което вижда как майка му постоянно си мисли,че е болна от нещо и ще мре....
и какво очакваш да ти кажат тук  Rolling Eyes
помагам ти но ти не разбираш това което ти пиша...
и все пак
аз съм от Бургас ако мога да помогна с нещо съм на среща

# 7
  • Paris, France
Имаш дете което има нужда от майка,а не от жена,която , зле и с нервите.....това пък ти го пиша щото знам какво е дете което вижда как майка му постоянно си мисли,че е болна от нещо и ще мре....
и какво очакваш да ти кажат тук  Rolling Eyes
помагам ти но ти не разбираш това което ти пиша...
и все пак
аз съм от Бургас ако мога да помогна с нещо съм на среща

Тя не си мисли, че е болна, тя Е болна. 40 кила, без нормална менструация, с болки и повръщане, дископатия, прегъната жлъчка........

spase , кураж, с друго не мога да ти помогна!  Hug

# 8
  • Burgas, Bulgaria
 Peace

# 9
Ето и моят личен съвет: Нашият организъм е едно цяло и не може да се лекуваме с лекарства, които на едно помагат, на друго вредят. От лекарства се срива имунната система и се скапва черния дроб. Аз ходя при народен лечител, ако те интересува повече - пиши ми на  лични. Млада си и може напълно да се оправиш, стига да действаш бързо, да спреш всички лекарства, да изчистиш организма си от токсини, бактерии, паразити. Това, че си правила изследвания за паразити, не означава, че нямаш такива. Около 90% от населението на земята имат в организма си един или друг вид паразити и това е причината за почти всички болести. С лечебен глад всичко се изчиства, но ти си прекалено слаба... Може например да си за операция, но лекарите да не са открили това. Познавам много добър диагностик. Продължавай да търсиш причината. Успех и пиши пак.
И друго се сетих- и леенето на восък помага, но това се прави обикновено при страхова невроза.

# 10
благодаря на всички. Личната ме прати на кардиолог , защото кръвното ми е прекалено ниско и пулса ми ту много висок ту много нисък, става ми лощо и нямам сили за нищо. Раздразненото ДЧ се събуди и се почна едно ходене до тоалетната ,което допълнително ме уморява. Кардиологично се оказа че няма нещо което да се нуждае от лечение. Доктора каза да напълнея защото съм под минимума и то доста. Как да стане като от СРДЧ и от болките в корема и кръста съм почти винаги с разтройство и колики. Накара ме да си направя изследване на хормоните на ЩЖ. Направих и всичко се оказа в норма. Ще се опитвам да се съвземам и да хапвам нещо. Инера при мен пречистване и гладуване няма как да стане. Падам под 40кг. Искам да зная повече за този диагностик.

# 11
Да не би пък всичко да е заради това, че си твърде слаба? Познавам жена, която като паднеше под 45 килограма, веднага и спираше цикъла. Колко си висока и колко килограма си била преди да забременееш?

# 12
spase ,загубата на близък човек ,и болката от това е голям отрицателен емоционален дистрес. Срива тотално имуната система и всички болежки се активират. Sad
А какво е имуна система ,това е специална система от клетки ,тъкани и органи. Имуните клетки циркулиратнепрекъснато в организма чрез кръвообращението. И те държат под контрол всичко чуждо -вируси ,бактери ,алергени.
Моят съвет е да се опиташ да я подсилиш с био продукти ,докато все още изследванията ти са в норма.

# 13
Здравеи Ваня, благодаря за съвета и мисля по въпроса с добавките. Опитвам се да се захраня и поне малко да живна , но за жалост не е много лесно.

# 14
Висока съм 155 см.  и винаги съм била около45-46 кг. Сега едвам с дрехите съм 40, а на тази височина 5-6надолу си е зле, а и кавото и да правя вече 1г. че и повече не мога да кача нито грам. Каква несправедливост има на този свят нали- едни дават луди пари да отслабнат , а аз се чудя как да кача. Целувки на всички

Общи условия

Активация на акаунт