неуточнени диагнози

• 6 699
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
  • София
 spase , явно проблемите са много. Като ти гледаха ЩЗ, дали ти правиха и ехо на нея? Хубаво е и ако можеш да се консултираш с нетрадиционни медици.

# 16
здравей Спокойна, бях вчера при ендокринолог , видя ми изследванията и ми направи ехо на ЩЖ , оказа се че въпреки че хормоните на ЩЖ са ми в норма имам възел почти 1 см, който ще се налажи да наблюдаваме. Пусна ми изследване на кортизол със съмнение за Адисонова болест. Днес чакам резултатите от лабораторията и пак ще ходя при нея. дано да са в норма изследванията. Възможно ли е този малък възел да ми създава някой от дискомфортните симптоми? Поздрави и целувки

# 17
  • София
Да, възможно е от възела да имаш проблеми, затова те питах за ехо. Следи го сега дали расте. Но това може да са симптоми и от много заболявания. Виж сега и за Адисон. ПИши после какво са казали. Успех.

# 18
здрасти от мен, нивото на кортизола ми е доста под нормата в сутрешната проба а следообедната ще е готова утре сутринта, но предполагам , че и там ще е ниско нивото. Видях се с лекарката след обяд и тя е убедена че имам Адисонова болест. Лечението било до живот с поддържащи медикаменти а това ме плаши доста. Като си помисля още колко заболявания имам направо ми се завива свят. Дано като започна да приемам кортизонов препарат да се стабилизирам малко и голяма част от болките ми да намалеят и да отшумяват във времето. Дали трябва да си правя други изследвания за тази болест , ако някой знае да пище моля ви. Благодаря.

# 19
  • София
Хубаво е, ако могат да ти пуснат КТ /скенер/ , за да изключат усложнения. Много хора се лекуват доживот, това не трябва да те притеснява. Аз също съм с лошо заболяване, което, за моя радост, в момента е в ремисия. Успокой се. Нещата са тежки, но майките трябва да се справяме. А и ми се струва, че много си се вглъбила в заболяванията си? Помисли за нещо нетрадиционно / напр. БАХ/, за да се справиш с мислите си. Успех, пиши, ако нещо мога да помогна.

# 20
 И сина ми е без диагноза вече повече от месец. Копирам си писаното в друга тема
--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте! Сега виждам тази тема. Тъкмо мислех да отварям подобна. От 1 месец и 10 дена сина ми е с проблеми все още няма диагноза след прегледи от трима доктори. На 11 август ми каза, че има кръв в урината. Беше червена. На другия ден отидохме на личната лекарка, която ни прати на изседявания и после на педиатър. Педиаторката го гледа на видеозон и каза, че не вижда нищо нередно. Изпрати ни на уролог. И той го гледа на видеозон и не видя нищо. Изписа му антибиотик и каза, че това е лекарството(без диагноза). Изпихме го. След няколко дни пак кръв, пак при него Изследвания, видеозон, рентген и пак до никъде. Изписа обезболяващи, макар че тогава нямаше болка каза, че вероятно се касае за камъче в пикочните пътища, което не се вижда. После отидохме на нефролог. И той изседвания, видеозон-не видя нищо-няма диагноза. В събота получи Ужасна криза през нощта. Бърза помощ не дойде. Отидохме в спешното. Накараха ни да си купим лекарството и сина ми чака с адски болики. Правиха изследвания да не би да е апендицит-не бъбречна колкика. Сега пак го боли. Сложихме свещичка профенид. И се чудя как ще изкараме нощта. На 16 е. Лекаря ни е на работа чак в четвъртък. Сигурно трябва някакъв антибиотик да взема, но няма кой да го изпише.
 И колко максимум обезболяващи може да взема? Сега като го заболя му дадох нож па и бусколизин. След час профенид свещичка100. Не му мина особено, но си легна. И ако болката продължи какво да дам?Ще бъда благодарна на коментар от urologi!

# 21
  • Burgas, Bulgaria
според мен ви трябва отново преглед при нефролог..... ако сте от София има един уникален лекар в Медиц. Академия Втора нефрология-д-рДимитров-като д-р Хаус е .........

# 22
Утре сме на лекар нефролог. Сега пак го боли детето и му давам бусколизин и нош па. От Русе сме, но ако продължават така без диагноза ще ходим в София. Наистина ли е толкова добър този лекар и с направление може ли да се отиде при него?

# 23
  • Burgas, Bulgaria
Мила аз лежах в отделението и от Бургас специално моя лекар ме прати при него....там са и бъбречно трансплантираните-диспансера им е там.... виждала съм чудеса..... Praynig
мен ме бяха пратили пътник защото имах кръв в урината и не можеха да разберат какво ми е,  та накрая казаха на майка ми, че сигурно имам Гломеронефрит, но този ЧОВЕК направи и невъзможното като през цялото време казваше че според него проблема ми е АГ,но  великите АГ-та от майчин дом казваха, че нищо ми няма... е изписаха ме, прибрах се в Бургас и на 5-тия ден по спашност ме оперираха от киста изяла яйчника голяма колкото портокал и 4 пъти завъртяна пред спукване.....останах без яйчник ..тогава бях на 19г
доц.Симеонов е завеждащ там-отивате и имат приемни часове...аз отидох с направление за преглед и за хоспитализация.......
уреа и креатинин имали изследвани....общ белтък или нещо подобно-в нормите ли са...защото е възможно да изхвърля нещо и наистина да не го виждат .....

# 24
Уреа в кръвта ли е и как се обозначава, че не виждам такова? На кръвта изследванията са ни в норми. На урина седимента е 20-30., т.е. 10 пъти над нормата.

# 25
  • Burgas, Bulgaria
 Simple Smile кое в сидмента е 20-30 -еритроцитите ли са 20-30 .Сидмент е като утайката в кравта ама в урината  Wink
на кръвните изследвания в норма ли са

# 26
еритроцитите

# 27
  • Burgas, Bulgaria
дано е камъче или песъчинка...успех  Hug

# 28
И доктора последния път каза- да се надяваме, че ще те заболи! Е, заболя го и още как! Дано е песъчинка, но не излиза. И докато излезе(ако е) все така ли ще се мъчи?

# 29
spase, на лични съобщения ти изпратих малко информация, която се надявам да ти помогне  Grinning Успех!

Общи условия

Активация на акаунт