неуточнени диагнози

• 6 699
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • Burgas, Bulgaria
да  когато боли трябва да се радваме-щото бъбреците са много коварни ако заболеят-обикновено не боли а в същото време  Tired заминават....

# 31
Здравейте и от мен. От много лутане по болници и доктори ми поставиха диагноза Адисонава болест, която изчерпва голяма част от симптоматиката. Ендокриноложката ми направи изследване на кортизола, който се оказа доста нисък и ми постави тази диагноза. Прочетох доста но съм малко озадачена, тъй като не мога да намеря други изследвания за това заболяване. Оказва се доста рядко заболяване, чието лечение е заместително с кортизонови медикаменти и то май докато си жив. Някой ако знае нещо да ми пише. Благодаря

# 32
ще пусна нова тема за адисонова болест, за да може ако има някой който знае нещо по въпроса по лесно да ме намери

# 33
А имаш ли всички симтоми на адисоновата болест. Видях в нета ,че хората страдащи от това заболяване имат тъмни петна по клепачите и лицето. Sad

# 34
  • София
Те затова й казват бронзова болест. Цялото тяло потъмнява.

# 35
да имам петна по лицето които изглеждат като лунички, които съм нямала до преди година две. Останалите симптоми  като слабеене, липса на апетит, ниско кръвно, умора, слабост, депресия , нарушения в цикъла и т.н. ги имам. Само изследване на кортизол ми пусна ендокриноложката и след като видя ниските ст. ми постави тази диагноза.

Общи условия

Активация на акаунт