Лизинг по време на криза - разумно ли е?

• 4 834
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
И да чакам до другата  година ли Cry

някой който си плаща колицата на лизинг няма ли да сподели.....
Иска ми се да чуя компетенти мнения, защото аз в момента криза не усещам, само шаш и паника по медиите Tired

Аз си изплащам колата на лизинг - не се променят вноските. Внасям по 400 лв. на месец, плюс-минус от 5 до 10 лв. Моят лизингов договор е за 5 години.

# 46
  • Бургас/София
Другото си е дявол на магаре, да си купиш кола за 30000,а пъкда плащаш 50000-трябва да си луд.за големите сделки сега му е времето.

20000 не е ли малко преувеличено. Взех си кола преди 2 месеца избрах да е на лизинг поради това че , не правеха отстъпки при плащане в брой. Разликата в цената е 4000 лева за 3 години . Вчера получих писмо от лизингодателя  с коригирания ми лихвен процент от 9,1 на 8,95 %.

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 13:36 от Katia_S

# 47
Абе хора, аз ви казвам да разсъждавате - вие пак като някой затлъстял счетоводител ми давате цифри и факти и се замаявате, а ни кой не си прави сметката след 3 години лизинг, недай боже 5 /в който период няма мърдане и връщане/ какво се случва с вашата кола освен с цифрите. Ако е Мерцедес, Ауди, БМВ ще ви заболи по-малко, ами ако е друга марка, ами ако е японска или корейска?!?! Мислили ли сте? До 3г. има такова падане на цената, че никаква инфлация не може да ви покрие кинтите. Ами както корейците и японците бълват нови модели през година - кой ще ви вземе остарелия автомобил. Никой! Чак след 10 г. на Горубляне ще дойде някой заварчик от Кремиковци да си я купи. Вие сте били много лесни на рекламата - да бях станал дилър на коли, не на мекици!
Някой от ЛИЗИНГОПОЛЗВАТЕЛИТЕ сещал ли се е че колата в момента в който дори не е у вас, а когато подписвате договора вече е изгубила 10% от цената си. Ако сте перачи или имате пари за губене - да, с две ръце гласувам да си купите, ама на 500 лв. щом сметката правите, лизинга изобщо не е за вас. И няма такъв филм - непроменящ си лихвен процент! Но както казват хората - онова по хората ходи! Кола се купува след като мине една година и до 4! Това е истината за "новия" автомобил!

# 48
  • с/у ОколоМръсТното
И няма такъв филм - непроменящ си лихвен процент!

къде искаш да ти пратя копия от ф-рите, че да се убедиш?  Rolling Eyes За 2г. и половина нито стотинка. НИТО.

# 49
  • Има много детски смях.
notar , багодаря ти  Hug

След като прочетох последния ти пост, истински се развеселих!  Laughing

Продължавай в същия дух!

# 50
Момичета, да почерпя за новата придобивка! Благодаря още веднъж за съветите - аз ви послушах, ама мен не ме послушаха и ме изненадаха  Laughing  Hug

# 51
Момичета, да почерпя за новата придобивка!

Честито. Много да й се радваш и най-важното безаварийна.

PS Сподели каква марка е.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт