Лекарите в Пазарджик - 3

• 54 728
  • 327
  •   1
Отговори
# 165
Момичета,избрах си да я водя в детска хирургия Пирогов.Три години никой не постави тази диагноза,и сега искам да заложа на "сигурно"Представяте ли си,безпричинна кашлица ,и постоянна хрема,да имат връзка със стомаха Rolling Eyesснощи и дадох щипка сода в малко вода ,и ужасното давене и кашляне спря,на 5-тата минута.може ли пъкк чак такива невежи да ни лекуват.в София ,УНГ,само с преглед на гърлото и постави тази диагноза.не ми се мисли ,че от некомпетентно лечение и влачене,може да се наложи оперативно лечение.иде ми да ги овършея всички"специалисти"в нашия град

# 166
Пали, моя приятелка  вече трета година се бори с ужасна кашлица и сополи на детето и.
Кажи ми, моля, кой ти постави тази диагноза, при кой заведе точно детенцето? Може и на лични! Hug

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 18:44 от Луда Яна

# 167
desnes , видях, че си разказала и в друга тема с подробности твоята потресаваща история с връзването на детето ти.
Толкова е сходна с това, което са преживели и тези хора - родителите на Илиян. Срам ме е , че подобно нещо се случва и в Пазарджик, жалко е. Не мислех да повдигам пак въпроса, ама не се сдържах. Как е сега детето ти, успокои ли се?

Ами дано се оправят нещата, след като случаят с Илиян се раздуха из медиите! Нечовешко е, наистина! Макар че пък ако не достига мед. персонал, не виждам как например могат да се гледат 5 деца на тази възраст в интензивен сектор. Rolling Eyes

Пали, дано се оправите вече! Явно тук са ви лекували симптоматично, без да се опитат да открият причината... Rolling Eyes
    Аз също бих се радвала да споделиш кой, как, кога, къде...? Hug

# 168
момичета  дайте ми тел на болница Вита.сина е с очила и напоследък се оплаква от трептене в едното.личната ми препоръча Джингаров,но аз до сега не съм ползвала услуги там ,и нямам координати

# 169
МЦ ЗА ДП "ВИВА" ЕООД гр.Пазарджик, ул. "Болнична" №15, 44-45-35, Централа. Управител. 44-19-27, д-р Джонев.
 Hug

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 21:32 от Nellina

# 170
 Hugдаже и името съм объркала

# 171
Nelina като не достига персонал нали ви разказах как се грижат за децата - ПРОСТО ГИ ВРЪЗВАТ. Като са вързани няма проблем да станат или да си извадят абоката и тн.
За сега малкия е много стресиран  не иска да седи вече дори и при баба и дядо ако аз не съм в стаята Става на сън плаче балнува стряска се... - всичко това благодарение на 2 детско отделение. Дано Господ ми помага никога повече да стъпвам там!!!
А някой знае ли частна клиника или болница където работят ХОРА професионалисти а не бездушни същества?Няма значение дали е в София или Пловдив. Ако някога се наложи не дай Боже да се обърнем към тях.

# 172
Desnes, просто се ужасявам от това, което сте преживели. Преди две години, когато едногодишното ми дете беше с повръщане и разстройство от 24 часа и имаше нужда да бъде сложено на системи за оводняване, се сблъсках с пълно бездушие от страна и на двете "частни" клиники в Пазарджик, които разполагат с детски отделения.
Иначе относно интензивни сектори, виж тези два линка:
http://society.actualno.com/news_106598.html
http://malkiobyavi.com/pro/pic-news/news.php?newsid=12115.

# 173
Ами като не достига персонал, дори в интензивен сектор, може да има придружител, ако се спазват елементарни санитарни изисквания - маска, шапка, калцуни и манта - еднкратни! Ако трябва и скафандър и ръкавици ще сложа и ще седя 24 часа до детето си и ще му държа ръката...даже ще си ги купя, ако нямат и това им е проблемът. Мисля, че е същото като да не пускат бащата на раждането в нашите болници -  не им се занимава да променят нещо, не че ще им коства много усилия.

Като излекуваш детето физически, а нараниш за цял живот психиката му...какво всъщност си излекувал? newsm78
Пали, благодаря за информацията Hug
Ако не се лъжа, щото съм малко скарана с имената, съм водила детето ми на Джингаров, много бях доволна, страшно внимателен е, той е и шеф на очното отделение в МБАЛ, но преглежда в поликлиниката.

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 13:48 от Луда Яна

# 174
Съгласна съм с теб, Яна!
Относно (не)допускането на бащата при раждането на собственото му дете:
В България някои частни клиники го предлагат това. Например в "Селена" - Пловдив. Но - срещу заплащане.
Присъствие на бащата при нормално раждане - 150 лв;
присъствие на бащата при секцио - 250 лв. Rolling Eyes
Е, питам аз, бащата ли ще го прави това секцио??? Ролята на бащата и при двата вида раждане е една и съща - кибик. Laughing Що тогава има разлика в цената? И защо, по дяволите, трябва изобщо да си плаща за това??????????????
П.П. Съпругът на приятелката ми, която ражда в Англия, е стоял до нея 16 часа, без да заплати нито стотинка. Peace Не, че е стиснат - просто практиката в Англия е такава. Simple Smile

Относно детските отделения в града - ето ви един случай:
http://dnes.dir.bg/2007/03/23/news1500560.html

Тук пък е описан случаят с детето на Stefaniva:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=167596.msg4238332
 Hug Hug Hug

# 175
  • Пазарджик
Ролята на бащата и при двата вида раждане е една и съща - кибик. Laughing

Е не можах да се сдържа  rotfImao rotfImbo

Извинявам се  Embarassed .

# 176
  • Пазарджик
Относно детските отделения в града - ето ви един случай:
http://dnes.dir.bg/2007/03/23/news1500560.html

Случилото се с детенцето е ужасно  Cry  Cry  Cry .
Прочетох го по-късно  Sad - не беше редно да го добавям към предишния ми пост.
Господ да пази децата ни  Praynig .

Сега видях, че новината е от миналата година  Sad .

# 177
Не мисля, че трябва да се плаща присъствието на бащата.
Пък да не говорим, че и аз не виждам никаква разлика/ всъщност има в полза на нормалното Laughing/ между това да присъстваш на секцио и на нормално...
Даже ако питат мен на нормалното трябва да се плаща повече, щом ще се плаща, че е повече шок и ужас и висок адреналин Mr. Green

п.с. не само в частните клиники допускат бащите срещу заплащане

# 178
.... Ролята на бащата и при двата вида раждане е една и съща - кибик. Laughing Що тогава има разлика в цената? И защо, по дяволите, трябва изобщо да си плаща за това??????????????

E тук вече ме ядоса...
1 - во, ако присъствието на мъжа ти в родиланата зала, докато ти раждащ, го приемаш само за кибичене, не важи за всички раждащи и техните мъже  Crossing Arms

2-ро в по-горни постинги се коментира, че всяка мама е готова да доплати за да бъде при детето си - аз се радвам, че намерих възможност да доплатя, за да бъде мъжа ми при мен, докато раждам. Става въпрос за това, че поне имам вариант, възможност, право на избор...Ако навсякъде беше като в болниците в Пз, щеше да се коментира пък "зашо поне с/у доплащане да не може...."

3-то не това е темата за обсъждането дали таткото трябва или нетрябва, и дали безплатно или не...

4-то вече почвам да се дразня с това " в Англия е еди как си..." -  ми ние сме си в Бг, за радост или жалост на някои  Wink

имаше и 5-то ама бремелинксата ми деменция, взема връх... newsm78  като се сетя ще ти го кажа....

bouquet

# 179
Гери, не се ядосвай. Hug
Просто не мисля, че е редно бащата да си плаща, за да види как ще се роди детето му... Peace
Мисля, че във всички клиники трябва да бъде така, независимо дали са частни, или не...

П.П. Иначе аз за себе си имам обяснение защо не допускат в повечето болници да се наблюдава раждане (или пък допускат срещу ...хм...известна сума, която не всеки е готов да заплати), но ще си го запазя за себе си. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт