Лекарите в Пазарджик - 3

• 54 727
  • 327
  •   1
Отговори
# 180

Просто не мисля, че е редно бащата да си плаща, за да види как ще се роди детето му... Peace
Мисля, че във всички клиники трябва да бъде така, независимо дали са частни, или не...

Абе то не е редно и майка да си плаща, за да бъде с детето си , ама добре че го има като възможност...това исках да кажа и с горният си постинг  Peace

# 181
  • Пазарджик
Според мен основното тук бе разликата в цената при нормално раждане и при секцио и че в двата случаи бащата прави едно и също нещо, пък заплащането е различно  Peace .
Според мен това е стронното  Thinking .

smile3521

# 182
  • Между два свята...
Какво лечение, какви лекари, какви условия, какво здравеопазване, КАКВА ДЪРЖАВА! ShockedГледахте ли http://www.btv.bg/ Диагноза. След това, което видях тази вечер просто   нямам думи.  Cry

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 22:38 от Mirna74

# 183
Не мога да отворя линка. За какво става въпрос?

# 184
  • Пазарджик
Не мога да отворя линка. За какво става въпрос?

Ако става въпрос за същото - тази вечер БТВ репортерите беше посветено на случаите на Елвира и Илия - момчето, което починало заради грешка на анестезиолога  Cry .

# 185
  • Между два свята...
/оправих линка и се отваря- 5 Диагноза/

Разказваха за този случай http://elvira.vtori-jivot.org/biografia.php - Елвира
и за този http://dnes.dir.bg/2008/12/17/news3751589.html - Илия

и обясненията на "лекарите". Това е безобразие................просто нямям думи........... Cry
какви са тези "грешки"  - два пъти да отнеме човешки живот?

# 186
    Темата за Елвира я следя от 2006 година. Изчела съм и всичката мед. документация по случая. Как роднините и имат сили и продължават да се борят, не знам... Cry Cry Cry

Милото детенце! Горките родители! Cry Cry Cry

Изслушах и становищата на лекарите. Не съм изненадана...

# 187
  • Пловдив/София
Здравейте момичета  Hug
На гости при майка ми сме в Пазарджик с малката ,а тя вече втори ден е с температура,без никакви други симптоми на заболяване.
Не знам,при кой педиатър тук да я заведа,но наистина да е адекватен с диагнозата.
Моля ви,ако можете да препоръчате някой  Praynig.

Аз си мисля,че е от зъбоникнене,но все пак искам да я види някой.

Мерси   bouquet

# 188
Иди при Агов в Хигия, щом ще си плащаш Hug.

# 189
Иди при Агов в Хигия, щом ще си плащаш Hug.
не мисля,по-добре при Данчев.
при Агов ходиме преди 3 години,след връщане от морето.Ади беше на 1 година и половина.ревеше през ноща ,без никакви други симптоми.така няколко дни.Агов ни прегледа каза че ни расат кътници,изписа Перитол ,и ни прати по-живо ,по-здраво.казах му поне да пуснем изследване,нямало нужда.платих си ги,и се оказа остър пиелонефрит.когато няма симптоми,и уж нищо им няма на децата,е най-гадно.аз бих заложила на мнението на Данчев

# 190
Здравейте, искам да попитам къде преглежда доктор Попов? Благодаря предварително.

# 191
.................аз бих заложила на мнението на Данчев
подкрепям  Peace

# 192
Здравейте, искам да попитам къде преглежда доктор Попов? Благодаря предварително.

Жоре, д-р Р. Попов работи в Родилно отделение на МБАЛ Пазарджик.
 Hug Hug Hug

Препоръчайте ми ортопед за 5-6-месечно бебе, моля! Аз, естествено, си имам едно на ум,
но искам да "чуя" и вашите мнения. Hug
    Благодаря!  bouquet

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 22:26 от Nellina

# 193
  • Пловдив/София
Благодаря ви за отговорите   bouquet.

Аз обаче вчера я заведох при Бухов,доволна останах Peace.
Не изписа антибиотици,за което съм доволна,пък ще видим сега дали ще се оправим.

# 194
  • Между два свята...

Жоре, д-р Р. Попов работи в Родилно отделение на МБАЛ Пазарджик.
 Hug Hug Hug

Препоръчайте ми ортопед за 5-6-месечно бебе, моля! Аз, естествено, си имам едно на ум,
но искам да "чуя" и вашите мнения. Hug
    Благодаря!  bouquet

За ортопед мога да препоръчам единствено д-р Пещерлиев . Моето дете имаше проблеми с  крачето още при раждането. Лечението беше безупречно и от както е проходила не се е спряла LaughingПравеше всички необходими изследвания, гледа костите на ехограф - всичко. Да отбележа, че покрай нея съм се консултира почти с всички ортопеди в града - това за мен е точния спциалист. Hug

Общи условия

Активация на акаунт