Лекарите в Пазарджик - 3

• 54 709
  • 327
  •   1
Отговори
# 195
 HugБлагодаря за бързия отговор, но го няма в списъка на лекарите във "Вива", това означава ли , че преглежда долу в родилното?
 Hug  bouquet

# 196
Нели, и аз съм ПО- за Пещерлиев. Но поне мога да кажа , че не съм за Йотов.

# 197
Благодаря ви за мненията!
 Hug Hug Hug

# 198
Днес направихме манту защото нямаме  т.нар. белег . Та въпросът ми е имате ли представа колко трябва да се зачерви местото, за да не са бие в рамото?Оффф , дано ме разбрахте

# 199
  • Насред хаоса
Момичета, препоръчайте ми кадърен педиатър. По-горе прочетох за Агов и Данчев - Агов го знам колко пари чини, а за Данчев не съм чувала. Разочаровах се и от Митева - след претупан преглед бърза да изпише антибиотик, и то такъв, който пихме преди две седмици, без да се опита да разбере какво всъщност му е на детето. Отчаях се вече и не знам към кой педиатър да се отнасям при проблеми. Имам предвид такъв, който има нормално работно време, и си разбира от работата. Прекалено много ли искам?

# 200
Момичета, препоръчайте ми кадърен педиатър.

Преди няколко старници имах същият въпрос - за педиатър който да "поеме" детето ми от раждането му...
Върни се и прочети - едва ли ще са се сменили много впечатленията от тогава - цитираха се доктори като Кръстев и Кацарова  Peace

# 201
  • Между два свята...
 За съжаление много често прегледа на детето зависи от настроението на лекаря. Като се замисля за Агов много често ни е претупвал, но пък е давал адекватно лечение. За Данчев съм чувала само добри отзиви, за Митева също.
В един друг пост бях писала за Парнарев и си поддържам мнението, че е добър. Работи на частно, взима скъпо, но до сега ни е лекувал без грешка и от година без антибиотик.Това е моето мнение - успех HugHug

# 202
  • Насред хаоса
В един друг пост бях писала за Парнарев и си поддържам мнението, че е добър. Работи на частно, взима скъпо, но до сега ни е лекувал без грешка и от година без антибиотик.Това е моето мнение - успех HugHug

Благодаря!
И аз съм чувала за Парнарев, но той не беше ли алерголог? Моя приятелка също е много доволна от него, но нейното дете имаше някаква алергия, та затова се беше обърнала към него. Не знаех, че е и детски лекар, иначе досега да съм отишла сто пъти при него, въпреки че приема само на частно и е скъпар. Не ме интересува колко скъпо взима, искам най-после да намеря за децата си лекар, на когото мога да разчитам и в чийто диагнози да съм сигурна.

# 203
Ted,
"Резултатът от пробата Манту се отчита на 72-я час след инжектирането. Измерва се (от специалист) диаметърът на уплътнението под кожата, дори и външно да няма зачервяване или видими промени. Нормата е: диаметър на уплътнението от 5 до 15 мм. Под 5 милиметра или при липсващ инфиртрат се счита за липса на имунитет срещу ТБС. Над 15 мм, означава, че има бурна антителна реакция към причинителя на ТБС. Но Мантуто не е най-специфичната проба затова. То може да се позитивира и при някои алергии, без да има ТБК-инфекция. Сега има модерни и много по-специфично насочени кръвни тестове за ТБС. Мокренето не се отразява на образуването на подкожния инфилтрат. Може да се мокри, но не трябва да се разчесва, за да не се получи фалшиво положителен резултат. Това е! Изчакай 72-я час след пробата и иди да я премериш при специалиста."

Veronna,
Аз съм препоръчвала д-р Кръстев. Подробности за причините съм дала малко по-назад, както ти е писала Mother of Pearls.

# 204
veronna ,Парнарев е детски лекар и алерголог,работи и с направления в Здравето но само вторник и четвъртък ако не се е променило нещо с графика му.

# 205
Благодаря за отговора Stefaniva   bouquet, разбира се че ще отидем на специалист. Попитах просто за моя информация защото вчера не даваше никаква индикация да се зачервява местото.

# 206
На 31 декемви синът ми, който е на 1г и 8 месеца получи фебрилен гърч. За ужасите в Пазарджишката болница  ви писах предишния път сега искам
да ми препоръчате детска клиника или болница в която не дай Боже ако някога този фебрилен гърч се повтори да отида там и да съм сигурна че ще съм с детето си и ще получи най - доброто лечение. Няма значение дали болницата е часна или държавна.
Благодаря за отделеното време
Нека мамите които са преживели това да ми пишат как къде и кой лекува дечицата им

# 207
Ако някой знае Пърнарев къде преглежда, освен в Здраве, къде му е частният кабинет?
Защото имам проблем с някаква алергия от почти година и въпреки, че е детски алерголог ми го препоръчаха и за дърти като мен.

# 208
Ако някой знае Пърнарев къде преглежда, освен в Здраве, къде му е частният кабинет?
Защото имам проблем с някаква алергия от почти година и въпреки, че е детски алерголог ми го препоръчаха и за дърти като мен.
срещу немския център имаблокове,зад тях улици с кооперации,там има частен кабинет.дано си ме разбрала Laughingна ъгъла нали имаше дом на обувката,завиваш в улицата,и после на ляво.

# 209
леле, пали, тотално ме омота, нищо не разбрах. Пришълец съм в Пазарджик и трябва по-подробно да ми обяснават Embarassed
Това на пловдиска ли е - този център ли?

Общи условия

Активация на акаунт