Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можем ли да имаме отделни редове в списъка в първия пост със Слави?
Как да се снимам на открито, когато е студено? Има ли някаква разлика с това, когато е топло?
Как да коригирам проблема с фокуса на фотоапарата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можем ли да имаме отделни редове в списъка в първия пост със Слави?
-
Как да се снимам на открито, когато е студено? Има ли някаква разлика с това, когато е топло?
-
Как да коригирам проблема с фокуса на фотоапарата?
-
Какво да правя, ако фокусът на камерата ми не е добър?
-
Как мога да подобря качеството на снимките си по време на сватби?
Ако ще ходиш пак да пробваш - погледни дали проблема не е в това. Качеството на файла се задава като натиснеш менюто - най-първата позиция - от там със сет-а и задната врътка. Исото - копчето за исо + горната врътка; Уайт баланса - съответното копче + задната врътка.

. Та сега ще карам пети клас пак.
Крайно време е да се сберем и всеки да тества на воля, ама преди това ще трябва да вкараме по едно малко против треперене на ръцете
И нашите ми се сърдят, че не съм си ходила да ги видя от сума ти време, та и това ще трябва да направя по празниците. Още не знам на Коледа в кой град ще съм

А по принцип с друг обектив дали би било по-добре, и аз съм се спряла на споменавания 50/1,4 (Мишолина, много съжалявам за случилото се
), та се чудех с него дали няма да е малко по-лесно?