Фотография - 30-та тема

• 32 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 135
Ани, тия меденки по начало не са твърди, но като се покрият с глазура - шоколадова или захарна, стават доста мекички. Аз ги правя от години, традиционно с шоколад, че у нас така ги харесват най-много, но за Коледа често ги украсявам и с глазура от кондензирано мляко и пудра захар. Ако решиш - пробвай, надявам се да ти допаднат. Не са от меденките, които трябва да престоят месец, че да станат по-меки. Като чета за всички тия процедури по съхранение с ябълка в метална кутия, поне трийсет дни преди празника, винаги ми е било чудно.

# 136
Хапка, Пепчо пише, че тези медни сърчица са твърди като бисквити, да не би линка да е за рецептата по-долу? newsm78
Намерих рецептата ако я искате кажете да пусна бележки, че ще ме изгонят от фотографската тема.  Embarassed Wink

# 137
eй, като се заприказвахте за меденки, не се удържам! Добре, че ме светнахте за Джулините. То и аз си имам рецепта, не е като да си нямам, я да я покажа на майсторите да си кажат мнението, пък те да си покажат техните рецепти.  Ето тука е моята- Xmas_cookies всъщност са две, за първата говорим.

Рали, неоптичния спот не е толкова скъпо нещо. Нито пчелната пита. И си трябват и за портретна фотография, не само за гъбки  Mr. Green Виж тука, поразгледай. http://dynaphos.com/product.php?c=6&sc=15&id=37 http://dynaphos.com/product.php?c=6&sc=14&id=469

# 138
Ще ме карате вие да вадя в блога и моите рецепти за сладки. Не са връх на фотографското изкуство, но като кулинария са, защото до Коледа нищо не остава  Joy (понякога завтарям).
Имам една рецепта за джиндърбред (правя бисквитки от нея), тя е с мед. Ако искате да я изровя и да я пусна, но снимки ще има другата седмица, че още нищо не съм правила, за срамотиите  Embarassed hahaha

# 139
Lois, моята рецепта е същата, но се използва олио, вместо масло.  Peace Кажи  моля те меки ли стават в маслото? Аз винаги слепвам с мед, защото децата много ги харесват така.  newsm78 И кой ти каза, че са много като количество, аз правя 2 такива дози и не стигат  Joy

# 140
Тандури, ами явно вие сте големи унищожители на меденки  Joy
Може би защото правим и други видове в къщи, ни идват много. Сега видях, че всъщност рецептите ми са три - тази за шведските джинджър бисквитки също е много добра.

ами меки стават, като престоят. В затворена кутия, с няколко резена ябълка вътре, и стават екстра. Аз не обичам сладкиши с олио, и когато мога, го заменям с масло, или с друга раст. мазнина - от гроздови семки, орехово олио...

значи тука мечките и кометите са по първата рецепта, звездите са по втората, тези с бялата глазура и шарените топчета са едни обикн. меденки, а третата рецепта не съм я снимала, трудно се режат форми заради стафидите, аз ги направих кръгли.

Вечернице давай джинджърбредчетата, ще правим кукис до припадък  Joy

# 141
Хапка, Пепчо пише, че тези медни сърчица са твърди като бисквити, да не би линка да е за рецептата по-долу? newsm78
Намерих рецептата ако я искате кажете да пусна бележки, че ще ме изгонят от фотографската тема.  Embarassed Wink
Пускай рецептата, най-мого да ни изгонят  Mr. Green
Ани, става дума за шоколадовите сърца. За тях не виждам да е писала Пепи, че са твърди. Все пак не трябва да се препичат.

# 142
ей ! Ометох целия шоколад от кухнята заради вас! Сега детето като каже искам, ще го пратя при вас за курубий!

# 143
ей ! Ометох целия шоколад от кухнята заради вас! Сега детето като каже искам, ще го пратя при вас за курубий!
Нямаш проблем. Мятай го насам.
Аз се отсрамвам вече - напазарувах нужните продукти. От утре (ако не ми мине котка път) запрятам ръкави и обръщам кухнята на малка дъхава пекарна.

# 144
Хапка, абсолютно същата ми е рецептата, като тази дето Лоис пусна, просто вместо масло има олио в моята, дори количеството е еднакво. Аз затова и я питах дали стават меки с маслото, може тази година да се пробвам да сложа вместо олио.  Peace

# 145
Аз се отсрамвам вече - напазарувах нужните продукти. От утре (ако не ми мине котка път) запрятам ръкави и обръщам кухнята на малка дъхава пекарна.

той с тая температура може да го използваш да подгрява фурната Simple Smile ама нали знаеш, че Опостушително Бедствие му е индианското име.

# 146
Кали, още ли е с такава Т? Вземи му дай малко течен аналгин, действа бързо и трае дълго време.

# 147

той с тая температура може да го използваш да подгрява фурната Simple Smile ама нали знаеш, че Опостушително Бедствие му е индианското име.
Ти просто не си преживяла моите "природни бедствия" наживо! Joy
Не се опитвай да ме плашиш. А това, че е с температура - ще ми спадне разхода за електроенергия. Mr. Green
Пожелавам му бързо оздравяване! Hug

# 148
Кали, още ли е с такава Т? Вземи му дай малко течен аналгин, действа бързо и трае дълго време.
давах му 2 пъти, помага за ок час и половина...
сега е малко по-добре, чакам нощта...

# 149
С каква Т  Кайо?

Общи условия

Активация на акаунт