.

В последно време е особено невъзможен и нетърпим, иначе това, което си описала при нас си е нормално състояние
Ама да са живи и здрави, както се казва

После до сутринта празнувахме със студентите в Мохито. Нямам по-любим диджей от Ради. Пуска страхотна музика
За дечурлята е ретро-парти, но на нас ни идва съвременно
Изкарахме много готино, с много смях, танци и веселие
дано да стане чудо и да ни се размине,има още шанс

.
.
. Стигнала съм до извода, че се държи така, защото е по-рядко с него. За краткото време, обикновено около 2 часа преди лягане са едни игри, едно чудо.... Явно смята, че когато си е цял ден вкъщи пак трябва да е така. Не може да и се обясни, че тати не е само за забавление и игра и т.н. Имали сме фрапантни случаи - опитва се да я приспи. Ами той заспива, а тя припадайки за сън му се катери и иска да играят, сърди се и пр. Чуе ли го на сън, че се прибира и пак скача да играе. Луда работа
.
Завчера му купих едно от желанията - юрганче със Спайдърмен, ама не се удържах и му го дадох. Е, такава радост няма просто
Много му хареса и сутрин още по-трудно става 
В крайна сметка купих една евтинджоска Барби без никакви екстри покрай нея и взех гардеробчето с дрехите отделно (защото условието беше Барби да се преоблича). Излезе ми два пъти по-евтино, а има два пъти повече дрехи. Много мразя да плащам само заради името

Тази нощ Любака ми спретна такова нощно парти, че трябваше да го завърша с Валидол. Събуди се в 12ч да пишка, после в 3ч и до 5.30 не заспа. Тоест не знам кога е заспал, защото аз в толкова заспах и го оставих да се върти. Искаше да става, после да закусва, после се беше уморил да спи. Оставих го в стаята и се преместих в спалнята. В 7ч Павката нададе вой да става. Но и Любака го вдигнах. Да не си мисли, че ще обръщаме нощите в дни.
Отметнахме доста хора, остана малко за докупуване
Ами доста по-евтино излиза от там. Купихме и разни коледни сувенири и украси пак на прилични цени. Само да видякога и как ще ги опаковам
После пак 
Препоръчани теми