Бъдещите ЯНУАРСКИ мами гладят бебешки пижами

• 16 263
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Лорини-аз мисля да слагаме Коледната украса по темата вече PeaceДа кажат и другите де,ама на мен ми е едно такова Коледноооо...... утре или в други ден ще украся и у нас.
Невенче-аватара ти е супер!
Ланг-  smile3510да ти е жив и здрав рожденника и мнооого грижовен батко!
За разликата между дечицата........май все трябва да си със здрави нерви,колкото и да е тя.Моята етърва сега ще имат второ бебче,а "каката" е на 10 месеца.Това вече ми се струва страшничко,да гледаш 2 малки бебета,ама пък ще ги отгледат на веднъж.Така че всеки си решава.
Доника-Хриси голям сладур!
Малееее какъв мързел ме гони днес.......за 2 стотинки работа не съм свършила.Седя си по пижама Embarassed ама сега ще се стегна,че поне манджа да направя Wink

П.С. Я да попитам мамчетата които ползват болнични.......този месец защо още няма превод,някой знае ли?Нали октомври ги изплащат на края на ноември,а днес вече е декември,а няма парички???До сега не се е случвало,та се чудя........

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 16:31 от kali-m-g

# 256
  • София
Ивенцето, то това е рецепта, взета от готварския форум Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351705.15

# 257
Аз подремнах малко и сега така ме боли кръста  Sad И две страници сте изписали набързо. И аз ще започвам с коледната украса, наблягам на лампичките.  santa2  Имам си красиво борче пред вратата и ще го омотая с лампички, голям венец за вратата, светещ маркуч за терасата. А за вътре ще изчакам, защото и ние сме в ремонт. Но най-се радвам на елхата, предпочитам естествените и за това по-натам.  Nature Snowman

# 258
Много съм доволна от пицата Simple Smile Лесно и бъзо става, пък да не говорим, че и вкусно  Peace Обаче няма да ви пращам снимки да не ви се прияде Wink
И на мен много ми се украсява вече за Коледа, но ще почакам още поне седмица, а и играчки, елха, лампички трябва да купуваме Simple Smile

# 259
Eй, разсмяхте ме с тези еленчета и елечета.  Laughing
Невенчето, много добре си се справила!
Лорини, хич не е рано за коледната украса. Вкъщи вече си имаме и лампички , и други коледни неща, дворът също е украсен ( ние все рано си украсяваме).  Grinning
Аз имам още 2 седмици работа, макар че вече ме тресе коледната треска.
Доня Коприва, напълно те разбирам. И аз от време на време крещя на Гого. Снощи лепна на камината- печка една опаковка от конструстор и тя, докато се разтопи и изгори, целият егаж се опуши. Доста дълго виках и мърморех. После осъзнавам, че прекалявам  Cry и гледам уж да не се повтаря.
Чакаме новата тема!  Grinning

# 260
Благодаря за рецептата. Утре ще я пробвам да видя какво ще се получи. Само ме притеснява това месене. Аз никак не мога да меся ама .. каквото стане.

# 261
Ама и аз едни съм ги написала конструстор ( вместо конструктор) и егаж (вместо етаж).  Laughing  Laughing
Ланг, да ти е живо и здраво детенцето!   ura newsm67

# 262
Момичета, падна ми тапата!
Говорих с док, той каза, че това не означава, че е започнало раждането, контракциите ми не са регулярни, т.е. нищо по различно от вчера или онзи ден.
Каза ми да не мърдам от леглото, да пия спазмалгон и магнерича както досега.
Каза, че без тапа мога да изкарам до 2 седмици и оттук всеки ден ни е подарен за беба. Стискайте палци да издържи още седмица Praynig
Уплашена съм и съм сама!
Обадих се на мъжа ми, той ще си дойде по най-бързия начин....и така

# 263
Доня,миличка с теб сме!! Praynig
Тук сме за кураж и компания.Стискаме палци и се молим за бебка да поседи още малко Praynig
Да пишеш веднага ей. HugКураж!

# 264
лелеееееее Доня стискам палци и се моля за вас - не губи кураж, толкова много преживя. Praynig
Благодаря на мамите дали ми идея за дата  Hug

# 265
Кали, и аз така още съм по пижама newsm62 newsm62 newsm62 Само че след малко триабва да ставам и да отида до магазина и да сготвя, че като си дойде мъжлето да не си личи 4е цял ден съм мързелужала Joy

# 266
Копривке всички сме с теб ,почивай си и не мърдай от леглото и си мисли само хубави неща.Ние ще се молим всичко да е наред.

# 267
Ох, Доня какво ли не ти мина през главата.Пази се и стискай още малко.
Аз въпреки че не работя, все си разглеждам някакви материали, свързани с професията ми.Ето на какво попаднах http://bglog.net/preduchilishtnapedagogika/21936 може да е полезно за мами с по-големи дечица и за такива, които за първи път ще пускат детенцето си на градина.Съветите са от книгата "Как без крясъци и шамари да приучим детето на дисциплина", която май ще е полезна на всички ни в бъдеще.

# 268
Копривке,  Hug

# 269
Лили,ако си в състояние да пишеш,ще обясниш ли как точно изглеждаше тази тапа,че нали в събота и аз имах такова съмнение,ама като никога не съм виждала ooooh! Нали не е задължително да е с кървави нишки,понеже моето беше с бели нишки, И друг въпрос:наведнъж ли изпада или може и в рамките на минути? newsm78 Надявам се да съм си задала въпроса достатъчно ясно.Ако не ти се отговаря няма проблем. Hug

Общи условия

Активация на акаунт