Бъдещите ЯНУАРСКИ мами гладят бебешки пижами

• 16 263
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
доня Коприва,ей сега видях!
Не се тревожи,много бебенца се раждат че и по рано и са си супер,просто трябва да си хапва повече в началото,че да навакса!
Мисли положително и се опитай да не се тревожиш много.

Стискам палци! Praynig

# 271
Копривке, не се шашкай. Всичко ще е наред само лежи и почивай. Няма нищо страшно да се случи. Никакво готвене и ставане от леглото – мъжете ти ще се оправят и сами в кухнята.  Hug  Hug  Hug
Всички сме с теб

# 272
Лили,стискам палци бебка да устиска още малко. Hug

# 273
КОПРИВКА с теб сме... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Момичета може ли една молба...някой да пусне темата, понеже излизам, а сме на 19стр. не трябва да стават повече от 20стр, така че ако на някой му се занимава да я прави да си поиграе, ако не аз и Сиси ще я направим, но сигурно ще е в късните часове...
благодаря Simple SmileSimple SmileSimple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

# 274
Копривке, сигурна ли си че е тапата, да не е по-засилено течение ?
Дано удържите с бебка колкото може повече  Praynig

Лорини, страхотни са   bouquet И аз мисля да ги пробвам за коледа. Преди малко правих 2 от лесните оригами - платноходка и кученце и иван ги хвърли в коша ... такъв ми е чистник, като види хартийка и мисли, че е боклук  Mr. Green

# 275
Копривка,стискам ти палци Praynig.спокойно,лежи,пък ако е писано..... Hug Hug Hug Hug Hug

# 276
Доня и ние ви стискаме палци, дано всичко е наред, и най-вече успокой се.  Praynig Praynig Praynig

# 277
Момичета, благодаря за пожеланията! И тия торти ги открих случайно търсейки в гугъла, щото така и не разбрах как ги пействате тия снимки... Embarassed
Библиотекарка съм, не съм сладкарака, но определено съм любител на тия изкушения Hug
Аз сложих коледната украса в събота и на детското парти вчера всички бяха много доволни... Организирах им игри с награди и ги оставих да щуреят на воля - резултата беше, че като си тръгнаха събрах 1 кашон Shocked отпадъци - не преувеличавам!  Laughing но се радвам, че децата изкараха добре!
Добре дошла на Ивенцето - то май всички пижамки са ни XXL.... Ама аз да се похваля, че си пробвах един панталон и ми стана - само дето не мога да го закопчея де!
Лорини, Евжени, аз да ви успокоя вече не се задъхвам толкова, сигурно бебока си е наместил главичката по-долу, така че след 1-2 седмици дано да ви отпусне и вас!
Иники, и мен ме сърби корема от време на време  и веднага го намазвам с макажно олио, - дано да нямам стрии!

# 278
здравейте, мами, досега не съм се обаждала, само чета, но и моето време наближава - нашата беба е предвидена за 17ти януари,ама знае ли някой.... във Варна съм и най ми е тъжно, че тук лекарите са били отбой и не искат да израждат нормално и измислят хиляди причини да те карат да се цепиш от раз - моята наблюдаваща ми каза че имам плацента превиа и не мога да раждам нормално - консултирах се с още 2ма доктори - единия Д-р Бойчев в Тутракан - където се надявам да родя - и 2мата казаха, че е по предна стена, но е достатъчно вдигната за да не пречи. ..
иначе - мен болежките не са ме хванали толкова осезаемо - разходките ми помагат, пък и на йога ходех до скоро, ходя и на масаж - 2пъти в месеца и мн ми помага. само че съм станала толкова чувствителна - разплаквам се от нищо.
лека вечер на всички

# 279
Лили,ако си в състояние да пишеш,ще обясниш ли как точно изглеждаше тази тапа,че нали в събота и аз имах такова съмнение,ама като никога не съм виждала ooooh! Нали не е задължително да е с кървави нишки,понеже моето беше с бели нишки, И друг въпрос:наведнъж ли изпада или може и в рамките на минути? newsm78 Надявам се да съм си задала въпроса достатъчно ясно.Ако не ти се отговаря няма проблем. Hug
Представлява едно такова като голямо топче с диаметър приблизително като еднолевова монета, слузесто и гъсто като твърд желатин, държи си горе долу формата и в него кръв, имаше и някакви бели нишки.
Преди да падне имаше като зацапване, ръждиво и много слуз, течна. Ама като ви казвам много, наистина много. Отиде половин топче тоалетна хартия и точно, когато реших, че вече няма слуз и на хартията остана тапата...

# 280
Наистина ти благодаря за отговора,Лили.Нека всичките тези неприятности имат един благополучен завършек,какъвто и когато и да е той.Наистина много изтърпя.С теб сме Hug

# 281
Лили, с теб съм!  Hug Praynig

# 282
доня КОПРИВА, стискам палци!!!
 Praynig Praynig PraynigВярвам, че двете с бебка ще сте добре! Praynig Praynig Praynig Просто, наистина стискай кълки (какато ти самата казваш), а когато е писано ще стане!!!
Пази се и от време на време ни пиши, за да знаем как си!

# 283
  • София
Лили, с Хриси тапата ми падна на 21 август,а родих на 7 септември...Така че може и да не започне раждането на госпожицата. Стискам палци да устиска по-дълго време в коремчето на мама Praynig

# 284
Лили, и аз стискам палци, мила... Дано да удържи колкото може повече!!! И не се шашкай, всичко ще бъде наред! Няма как да не е...  Hug  Hug  Hug   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт