Бъдещите ЯНУАРСКИ мами гладят бебешки пижами

• 16 271
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ланг, да ти е жив и здрав агента hahaha(ама как ти го роди главата) и да ти бъде верен помощник!
Копривке, чак и на мен ми се приплака, щото много добре те разбирам...Сама се усещам, че понякога много му викам на Хриси, особено като не ми е добре, а той се инати и си прави каквото знае. Мартин ми направи забележка, че много съм му викала на детето, явно на всички има прави впечатление Embarassed Милото, вчера за малко да разлее една кутия със сок, а тъкмо бях изчистила и като му викнах - не пипай, то се разплака...Абе и той на моменти си е голям артист, но това е тема на друг разговор.
Ох, за епилация не ми споменавайте, че са такива мъки...
Кокосче, айде ще чакам да се похвалиш как е станала пицата, пък ако имаш нужда от помощ-знаеш къде съм Joy    typeuu    typeuu
Аз май отдавна не съм ви спамила със снимки на моя Убавец  smile3560

# 241
Ланг честит празник.Да ти е жив и здрав баткото и много да те слуша и да ти помага.
Доника Хриси е такъв сладур.Ама и как те отменя в домакинството  Peace Пиша му 6-ца.
stelaruseva така ти завиждам за спокойната и лека бременност, благородно де.Дано ти е такава до края.
Мюрвет браво, че при вас с бебка всичко е наред.Нашия татко не е носител на антигена ама пустата ваксина е доста скъпичка, а се бият 3 дози през известен период та с паричките все не опираме дотам да я купим.
Аз уж се хванах да домакинствам.Измих пет чинии, заболя ме кръста и седнах пак пред компа.Имам още да бърша прах и да изхвърля боклука, а довечера ще спретна една лека вечеря - задушени картофки на микровълновата, може и на картофена салатка да ги направя.
Мойто мъжле вчера като се връщал от риболов минал да си остави вкъщи един негов приятел, с когото бяха заедно и като давал назад с колата в една тъмна улица без никакво осветление се дръннал в един паркиран бус.На буса нищо му нямало, ама наща количка пострадала отзад.Счупена е бронята(пластмасова) и нещо мигача май бил пукнат.Днес мъжо ще я кара накъде да и оправят пораженията.Много го е яд, то и на мен де , че това са си пак непредвидени разходи, ама гледам да го успокоявам, че има къде къде по-лоши ситуации.

ПП. Какво ще кажете за аватара ми?Малко го пообработих да отговаря на сезона.Шапката, елечето и снега са мое дело.

# 242
Невенче, ах тези коли, добре че ние сме добре. и ние днес оставихме нашата на сервиза след инцидентите и сега сме с кола на заем 88г.  Laughing
Доника, много сладък баткото.
На тези с малки сеца, Бог да ви е на помощ физически, а на нас с по-големи, психически.  Praynig

# 243
Мюрвет на линия съм, ама не чета...е сега ви прочетох де, ама щото си НАПИСАХ ЕСЕТО... newsm44 newsm44 newsm44 брво на мен...и сега ще го пратя, да видим дали и професора ще каже браво...
Невенче, снега и шапката добре, ама къде го видя тоя елен...или аз не виждам...

P.S. МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ Е РАНО ЗА КОЛЕДНА УКРАСА ПО ТЕМАТА... или да изчакаме още една тема и тогава...

# 244
Копривке, а и всички други с по още едно дете, изобщо не сме лоши майки - просто в момента емоциите и напрежението ни идват в повече. Аз съм обяснила на дъшеря ми с прости думички защо е възможно да се случи да съм в неоправдано лошо настроение, че ми тежи корема и т.н. Едва ли ме е разбрала напълно, но виждам, че проявява разбиране. Децата ни не са глупави и тези нещо дори интуитивно им стават ясни. Но те все пак си търсят вниманието. Мен много ме притеснява евентуалната ревност, която може да се появи, когато се роди бебето.

# 245
Оказа се ,че въпросното изследване за //австралийски антиген//, както вие ми казахте се правело още с първите изследвания заедно със васермана,спин и цитонамазка, така че вече съм спокойна че ми е направено.Благодаря ви за разяснението.Вие покрай бременността, а особено и тези които вече си имат едно детенце сте станали половин доктори.

# 246

Елечето мацко, не елеНчето Joy

# 247
Лорини не еленче, а елече  Naughty .В първия момент като прочетох поста ти помислих, че наистина съм написала еленче и така хубаво се посмях.  Laughing Я ти дай малко идеи за коледна украса.Нали беше писала, че от цветна хартия изработваш такава самичка  Praynig

# 248
Благодаря, че сте ме вписали към бъдещите майчета  Hug  Я кажете нещо повече за тая пица че да си спретна и аз една. Че напоследък само се чудя какво да готвя. Добре че мъжа ми не е претенциозен за ядене и яде всичко, което му сервирам, без да се мръщи.   СДоника ти ли раздаваш рецептата. Я предай насам да видим за какво иде реч. 

# 249

там е работат,че и аз търсих еленче hahaha hahaha hahaha

# 250

там е работата,че и аз търсих еленче hahaha hahaha hahaha

# 251
На тези с малки сеца, Бог да ви е на помощ физически, а на нас с по-големи, психически.  Praynig

Разсмя ме Hug Тъкмо с мъжа ми вчера обсъждахме коя е най-добрата разлика между две дечица...аз си настоявах за 1-2 години, а той залага на по-дълъг период 5-6 години...довчера ще го накарм да определи дали сме по-силни психически или физически Laughing
Днес бях на преглед, измериха ни 2200 грама, взеха  ми пак секрет, за да видим дали сме излекували гъбите и от днес спирам да пия аспирина. Както доки каза-вече съм на финалната права...Дано сме силни и издържим до Коледа  Praynig
Ланг, честит празник на батко Никола newsm44 newsm44 newsm44
Лорини, радвам се, че Коко си идва днес....сега като те гушне и ще забравиш всички неразположения и болежки newsm76
Доня Коприва, без повече сълзи и негативни мисли! Сигурна съм, че си страхотна майка, а и ще напарвиш най-хубавия коледен подарък на Калоян  bouquet
Бръм, съжелявам, че не успяхме да се видим днес, но наистина имаше голямо закъснение с часовете! Нищо живот и здраве  като дойдеш на 23ти :о)
Момичета, да ви напомня за снимките от срещата! Хайде давайте, за да ви се порадваме...мен все още ме е яд, че не дойдох, а и надали ще има друга среща, в която да мога да се включа...
Espa, хайде вече намалявай работата, че 9-10 часа на ден не са шега работа...

# 252
Здравейте момичета,
аз ви чета редовно, но пустата му работа е доста. Но пък ми е последна седмица, така че съм много щастлива.
Вчерашната среща беше страхотна, само как си похапнах. Лекцията преди това ми беше много интересна. След това с половинката ходихме на кино, после на пазар и така неделята си мина. За сметка на това днес ще трябва да пускам пералня, миялна, да гладя ризи...
Бъдете по-спокойни.  Сега като се почне еуфорията по празниците и ето после едно по едно ще се раждат нашите съкровища.  Heart Eyes

# 253
Добре съм, ама ще се оправя... Много се посмях с тоя елен Joy Joy Joy...явно вече много ми се иска да украсявам и да ми стане едно коледно и уютно... а относно украсите пишеш оригами в google и каквото намериш...аз си търся звездички, снежинки и подобни... това си правя аз...това ми е от миналата година , и това също

да се похваля, професора ми каза браво...имам 4+...ако съм се била постарала повече можело и повече....хахахаха, малко ме е яд да си кажа, ама нищо де, важното е че ще мина само с есета без изпити...

# 254
Ланг, честито на баткото,да ти е жив и здрав! nbirthday

Доня Коприва, и аз мисля че ти и другите момичета,които са вече с по едно детенце сте направо героини  bouquet
Аз направо не мога да си представя как се справяте #Crazy
Снощи ходихме на гости при наши приятели с две дечица, едното на 5, другото на 1,5г. Емииии, луднах........То не бяха ревове, и лиготийки, и претенции. Не че ги обвинявам дечицата, те си искат тяхното, но незнам аз как бих издържала в такава ситуация- сигурно ще крещя наляво-надясно на всички подред Laughing

Общи условия

Активация на акаунт