Мама чака и мечтае,но до ФЕВРУАРИ трябва да потрае

• 14 849
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро   bouquet

Искрено съчувствам за неволите на всяка от вас.. Ние сме имали финансови проблеми, но на фона на другите неща от живота и благодарение на усилията на родителите ми те някак са ме подминали. Аз не искам да ви разказвам моята драма, защото тя продължава и до ден днешен, но всеки път когато се замисля стигам до извода, че съм щастлива с живота си и хората в него.  Peace
И вие сте щастливи - а още по-щастливи ще бъдем всички догодина  baby_neutral

Албена13, И на мен ми се ще тази хубава тема да беше по-ведра, но явно преди празници тъгата надделява... и по тоя повод да ти кажа - бия те - днес ми е последния ден в офиса и не мога да ти обясня каква радост е за мен Simple Smile

толо, била съм в на Лео пицарията - еднократно и няма да повторя Simple Smile За около 25-30лв аз и милото пихме по една кола и ядохме обща пица. Пицата беше с голям диаметър, но беше голо тесто, с изключението на 4 половинки чери доматче и 5 парченца някаква италианска наденица, а кашкавала мисля че го бяха забравили Simple Smile
Но ако искате там - там, ама ще си хапна нещо предварително Wink
cutesmallcat, исках нещо да ти кажа, ама забравих... 100% е било в духа - всичко ще е наред Wink

Иначе аз се опитвам да се запиша, т.е. милото се опитва, за Отворените врати в Света София на 02.12 /другата дата е 16.12/ Хайде и вие се записвайте, че да има с кого да си комуникирам Simple Smile

А да ви кажа вчера за балета снощи - всичко хубаво, малко им се разминаваше синхрона в масовките, но прима балетистът беше с толкова впито в дупето трико, че едвам съм спряла да се смея.. Милото още ме бъзика и ми се подиграва... А най-якото беше по време на антракта, когато с него си пийнахме по чаша вино и май ни хвана, та такъв смях не беше имало отдавна Joy

Туй от мен, че имам мнооого неща за правене днес /както обикновено/ и мерак да ги свърша /което обикновено не е така/

Пожелавам ви много усмивки и ви  Hug

# 91
Е на всичките истории устоях без сълзи ама Мартеничка ме довърши и сега рева с глас.
Хайде девойки по-весело. Хайде днес да си купим по една украса за елхата . Поне една красива топка или ангелче. Ей така след работа от някое магазинче... за настроение.

и понеже счетоводителката в мен не можа да устои на това:"Elfita много благодаря 700 звучи по-добре от 600 дано да е така  "  да вмъкна , че по мои изчисления би трябвало да получаваш около 850 лв. Проста сметка е : 90% от 950( нали имаш 6 месеца по 950 осигуровки?)

# 92
TiffanyMishelle Аз имам Канон фотоапарат.  Не знам защо не можеш да го включиш към компа.  Има ли диск с него?  А нещо се сещам, за да се включи на моят комп трябва апарата да е включен.  Но на мъжът ми апарата не е така.

Относно до монитора, погледни Angle Care - на мен много ми харесва.

carbo  smile3518 ама искам и аззз пък да съм отпускааааа... Нищо де, ти ще си почиваш за двете ни.  Hug

# 93
Като гледам сме се събрали силен отряд.  Нали казват, че Господ събирал... събрал и нас, все такива борбени натури.  Hug

Съгласна съм и ми харесва страшно много казаното и от MamaZ  Hug

Добро утро на най-прекрасните мамчета Hug          

bobsi това е за вас с милото:

Да ти е живо и здраво мъжлето и много да се обичате и подкрепяте   bouquet

lukrecciana аз ревах с глас на всяка разказана история,защото всяка е пропита с огромна мъка...Аз споделих проблемите си в момента и наистина ми олекна,но има толкова много неща,които не съм ви казала...които вече нямам и намерение да ви казвам...Не защото не искам,а защото всяка от нас явно е минала през огромни препятствия и всяка една от нас си има собствена история,която е незабравима и пълна с болка.И съм абсолютно убедена,че именно болката ни е направила по-добри хора Hug
Желая ви най-прекрасния и усмихнат ден  Hug

# 94
Албена13 да има диск,а също така и аз се опитах да го свържа включен,но пак не става Sadкакто и да е
Аз само искам да добавя,че понякога най-голямото и страшно препятствие в живота ти те събира с близък човек.Моята история е такава:стана жестока катастрофа в която аз бях доста тежко пострадала,1 седмица в кома.Бъдещия ми съпруг тогава,с когото още не се познавах беше в същата болница заради майка си,тя тогава също беше зле.И така той ме видял още като ме вкарват в болницата и през цялото време се е тревожил за мен,грижил се е за мен докато съм била в кома и т.н. докато в една сутрин не си отворих очите и първото нещо,което видях беше той.Така се запознахме  и така започна всичко

# 95
  • София
Добро утро на всички  Hug

Толо
, аз съм втори курс магистратура Бизнес администрация.Когато ходя на лекции малко се комплексирам,защото всички колеги идват от работа в костюми,елегантни,а аз с дънки и огромен корем едва се тътря,но няма как още около 2 месеца ще съм така  Confused

На мамите с хубави новини от прегледите честито. Коте, ти не се притеснявай на бебо,че му е тясно той си се намества и съм сигурна,че му е уютничко,пък и още малко и ще излезе на широко  Simple Smile

zitka каква е тази пица с бутер тесто?Звучи вкусно и интересно,кажи моля те как я правиш да експериментирам и аз.

Чета всичките ви истории и за пореден път се потвърждава твърдението,че всеки в живота си изживява по някоя лична драма и,че това е нормално,аз също съм имала своите проблеми,доста тежко детство на моменти,но не искам да си го припомням,важното е,че се сбъдва мечтата ми да имам здраво и хубаво семейство изпълнено с много любов.

# 96
Добро утро мамчета   bouquet
Това е от мен с пожелание днес да пишем само весели и усмихнати постове  newsm47

bobsi Да ти е жив и здрав любимия и още много много години да ви топли любовта

Много мерси за отново страхотната закусчица на Албенка
и за божественярската почерпка на bobsi

love001  love001  love001 на всички

# 97
Добро утро мили девойки  Hug.

днес пак успяхте да ме разчувствате, като започнах от стихчето на Dideroncho, през историята на Мартеничка и написаното от MamaZ  Cry

Bobsi да ти е жив и здрав рожденика и винаги да намираш необходимата упора и подкрепа в него   bouquet

Момичета честито на всички, които са видяли малките-пораснали сладури

А с тези срещи където ги заформяте направо ми идва да ви трепя, искам и аз. Даже днес докато пътувах към офиса се чудих  newsm78 дали да не си пусна следващия вторник , за д амога и аз да дойда, но след това се сетих , че в четвъртък съм на преглед и пак ще трябва да се излиза, а шефа пак ще мрънка  Confused

Албенче и аз имам още 3 седмици и 2 дни работа и после почивка в очакване на най-голямото златенце на мама  Simple Smile

Carbo аз ще посетя Тина Киркова Януари месец, по разбираеми причини. Преди това няма как да се класирам.

Вчера моя колежка дойде да си остави болничния. Раждала е преди около 10-на дни в Тина Киркова и е много доволна. Избрала си е екип, раждала е секцио, минало е много бързо, но в момента още я боли раната.
Каза, че в болницата било малко мизерия, ама ние все пак не отиваме с нагласата, че ще бъдем на хотел. Свиждането е от 10-13 часа и после от 17-19 часа. Но ако сме във ВИП, може и през останалото време.
И най-важното - бебо седи при мама дори и вечерта, защото трябва да се кърми  Simple Smile Само на раждалите със секцио им ги дават на три часа, но там е разбираемо.

cutestsmallcat много благодаря  Hug, radka И на теб, дано сега и на мен ми кажат само хубавки нещица  Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 10:13 от ^desika^

# 98
  • София
Албена13 да има диск,а също така и аз се опитах да го свържа включен,но пак не става Sadкакто и да е

Апаратът, освен да е включен, трябва да е настроен за разглеждане на снимки, иначе май не става. Пробвай да не е това проблемът.

# 99
  • в сърцето на един мъж...
Добро утро на най-готините и най-борбени момичета!  bouquet
Бобси, да ти е живо и здраво момчето и да сте много щастливи родители скоро!  bouquet
Мартеничка, честита нова шестица Wink Ти си нашата гордост Peace
Тифани, страхотна история и пълна с много любов newsm51
Лукрециана, аз имам традиция от първата година, когато се роди моя син - да си купувам по една стъклена играчка за елхата и първото, което купих беше едно ангелче. То седи над леглото му вече трета година Simple Smile Винаги около Коледа ходим на коледния базар тук и си избирам по една нова играчка. Сега и за новото бебе ще направя. Винаги съм си мечтала, един ден, като са по-големи, да украсим елха, цялата със стъклени топки и играчки. Струва ми се много красиво Thinking
Аз за пръв път от два дни успях да поспя, ама снощи си сипах 20 грама бейлис и така се приспах Embarassed

# 100
  • София
Забравих да попитам някой ще се записва ли за отворените врати на 16,12 в Св. София. Аз за 2-ри не мога,а не ми се ходи никак сама и ще се радвам ако има и други желаещи,за да сме заедно на 16-ти декември.

# 101
Отбивам се само за малко да ви пожелая "Лек ден" и да видя дали сте спрели с меланхоличните мисли.
Детето е болно, повръща и аз дежуря с легена и разтвора за оводняване. Ще използвам обеда да поспя, че почти не съм спала снощи.
До утре!

# 102
  Добро утро   bouquet

Писах, писах....спря тока и сега наново.Всеки си има лоши моменти, вкл. и аз, но на фона на вашите, моите бледнеят.Голяма прегръдка за силата и смелостта да преодолеете всичко лошо.Дано отсега хубавите моменти да бъдат в пъти повече  Hug
А и  MamaZ    толкова хубаво го е написала......

Още две седмици и три дена до почивката ми остават и на мен.Вече ги броя отзад напред.А и с ремонта поприключихме, та се надявам да се отдам на почивка вече.

Хайде това е от мен засега... Hug

# 103
Леле, мами,  smile3518 Браво на Вас, горе главата и само напред !!!
Bobsi, честит ти рожденик, да ти е жив и здрав и много да те обича  hug
Днес съм станала в 05.30 ч, за да може да тръгнем максимално рано за Варна и да запазим час - бяхме към 07.15 ч пред Темелков и имаше към 13 човека пред нас, като дойдоха минимум още 20, като на вратата имаше бележка, че часовете за доц. Балев са само 20  Shocked Запазих час за сряда, но с едно на ум, че доцентът някой път си отлагал часовете точно в сряда, абе пълна лудница с две думи. След това реших да отида за малко до Девня да видя колежките, много се зарадвах, заредих се с позитивна енергия като се видяхме, но в същото време, като видях колко хора си оправят обходните листи в управлението и ми стана супер тъпо и особено хора, които познаваш и си работил с тях   Weary Сигурно всички сте гледали новините - аз работя в този завод за торове, който спря производство и в който има масови съкръщения Много е гадно Sad

# 104
Момичета,

Не мога да спра да цивря цяла сутрин. При това се излъгах да дойда до офиса за малко и не стига, че съм бременна, ми и поревавам по малко като чета и меко казано ме гледат странно колегите  Embarassed Rolling Eyes
Прегръщам ви всички и ви поздравявам  Hug  Да ви разведря малко, щях да ви разкажа и моята история, но по-късно  Wink

Tumpi, евала, мацка, и добре дошла   bouquet Мисля, че това място ще ти хареса  Wink  

Общи условия

Активация на акаунт