Уреди втора употреба, уреди с транспортни дефекти - 3

• 351 338
  • 536
  •   1
Отговори
# 135
Не разбрах, кое по точно те е ядосало толкова много, за да предизвика такава грубост? Shocked
Или по-принцип си така груба?
Не ми отговаряй, няма нужда! Stop
Точно от 2 в 1 уред патих много за това беше и съвета от моя страна!
А колко пиша, щом имам коментар по темата си е мое право, или?

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 16:42 от [x] ивка-щастливка

# 136
До strelche - Не, и аз нямам желание да провеждам лична кореспонденция с теб, и не смятам, че цитирането на поста ти е май спам. А сега по ТЕМАТА в случай че решиш, че отново не е спам-  опитите ми да намеря прилични уреди в магазини за уреди с транспортни дефекти не бяха успешни - там се продават предимно Индезит и Аристон, но бих посъветвала търсещите в момента да се обърнат към Миеле втора употреба /новите уреди са безбожно скъпи/. Имам впечатление обаче че във Варна има по-голям избор на такива уреди и марки. От Марти аз лично не  съм доволна, нещата кото предлага нямат никакъв вид, но преди около 2 години перални и сушилни /но отделни/ бяха по около 360 лв. Комбинирани уреди не зная дали търсите но съм почти сигурна че там няма - въобще май Миеле не произвеждат 2 в 1. Чувала към добри отзиви за Баукнехт. Има едни магазини аутлет на марката Фагор, а там ми предложиха уред, чиято цена се доближаваше до тези в обикновените магазини на Интерсервиз Узунов например.
 В крайна сметка се отказах и си взех нов уред, така че конкретен магазин не мога да препоръчам.

# 137
ивка-щастливка, къде видя грубост, че и ядосване от моя страна? Shocked
За кой път вече да кажа - влязох в темата с идеята на направя конкретно запитване, ок? Не съм търсила съвети относно изборът си на вид, а само на марка в двата случая - на високооборотна пералня или уред 2в1.
Какво неясно има? ooooh! Или търсите под вола теле, освен, ако темата не е за конкретни потребители. Tired

eli6, ползвала ли си Миеле? Какво производство е, всъщност?

# 138
Да, имам такава сушилня. Немско производство. Нямам никакви забележки освен космическите цени на тези уреди в България.

# 139
Къде мога да видя продуктите на марката в София? И има ли гаранция, че са немско производство наистина, а не са сглобявани в Китай или региона? Да оправдават цената си, не за друго.

# 140
Да, в Миеле център Москов  - бул. Цар Освободител - срещу клуб Червило. Не зная каква точно гаранция търсиш, но например уредите са изложени в шоурум, поръчваш си и чакаш 3 седмици да ти ги докарат от ГЕРМАНИЯ - нямат на склад. На моята сушилня всички надписи са на немски...чак ме хваща яд. За друга гаранция не съм се сещала, ама и не знам някой уред с марка Миеле да се прави в Китай и региона....Но тази информация вече съвсем не е по темата, защото там уредите са нови.

# 141
  • Русе
Познавачите определят марката Miele като "мерцедеса" на пералните.Наистина са изключително добри,надежни и здрави машини.Цените им са космически не само в България,а и във всяка страна където се продават.Заслужава си да се купи такава Втора употреба,но трябва да сте сигурни в гаранционната поддръжка,която осигуряват в магазина.Както вече споменах,продавам такава техника и естествено е у дома да съм с пералня Миеле Wink
Четох,че споменавате и Bauknecht.Точна е информацията за доброто качество на марката.В България официален вносител няма.Може да намерите уреди от тази марка в магазини за техника с тр.дефекти или 2-ра у-ба.Програмите на пералните и сушилните също са изписани на немски.
И тук е мястото да спомена,че има сериозна разлика в качеството на уредите правени за западноевропейски и британски пазар и тези за балканските държави(или бившия соц).

# 142
Да, така е, това беше и мотивът ми да потърся уреди  в магзините за уреди с тр. дефекти или втора употреба, водена от надеждата, че там има тъкмо такива марки и си заслужава покупката. Но проучването ми като че ли не доказа това.....

# 143
  • Сливен
Дами,

Технохита в Сливен го отпишете - в петък го затвориха   Sob

Пък аз - аха! да си купя печка от там   33uu

# 144
Искам да ви се похваля  Grinning В събота и аз намазах от промоцията на Технохита в Варна. Купихме си страхотна съдомиална на SMEG за 404 лева за 14 к-та, три пъти А клас, с три перки и т.н.т. Бяхме я гледали през седмицата но не бях чувала нищо за марката. След като им посетих сайта /на SMEG/ и попрочетох това онова останах доста очарована, убедих се че правят доста висок клас неща. Единствено малко ме притеснява ако нещто се развали дали ще има части за тази марка Thinking

# 145
Момичета Технохит в Пловдив се намира на бул. Южен , в к-с " Южен полъх". Днес ходих там, но нищо  не ми хареса. Аз търся специално пералня 7-8 кг, предпочитам да не е Идезит-Аристон, но ми казаха че другите марки ги доставят основно във Варна и София  Confused Няма как и да си поръчам , защото незнам с какъв дефект ще е   Confused

# 146
  • България
Да, така е, това беше и мотивът ми да потърся уреди  в магзините за уреди с тр. дефекти или втора употреба, водена от надеждата, че там има тъкмо такива марки и си заслужава покупката. Но проучването ми като че ли не доказа това.....
Аз съм с Miele, от Марти-76, мисля, че има сайт. Втора употреба, дава две години гаранция, доволлна съм, имах проблем, техника дойде до два дни на място,.

# 147
Здравейте! От доста време ви чета...реших вече да се включа. Предстои ми съвсем скоро преместване в ново жилище и разбира се обзавеждане на кухня. Само че цените на нови уреди са умопомрачителни  Thinking, гледах и тези с транспортен дефект и решихме да се възползваме от промоцията в технохит. Само не можем да решим, каква марка да си купим-Smeg или Sholtes newsm78 Продавачите хвалят естествено и двете.
Моля, някой ако има впечатления за тези уреди да ги сподели.

# 148
Момичета Технохит в Пловдив се намира на бул. Южен , в к-с " Южен полъх". Днес ходих там, но нищо  не ми хареса. Аз търся специално пералня 7-8 кг, предпочитам да не е Идезит-Аристон, но ми казаха че другите марки ги доставят основно във Варна и София  Confused Няма как и да си поръчам , защото незнам с какъв дефект ще е   Confused

Вени, сега гледах сайта: http://technohit.bg/?page_id=5
Имат магазин в Пловдив, но адреса друг ми се вижда. Не, че съм от Пловдив де Simple Smile

# 149
Момичета, помагайте - търся си кростренажор може втора ръка за домашна употреба. Нещо под 350лв - над тази сума има и нови. От Варна съм.

Общи условия

Активация на акаунт