"Tихо се сипе първият сняг, в Стамболийски Коледа чакаме пак!"

• 16 452
  • 232
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Цвети, страхотен подарък си замислила за маминка  Peace. Доста приятно ще я сюрпризираш  Hug. После чакаме отзиви.

Ели, късмет с изпитите  Peace.

# 166
Здравейте момичета  Grinning

Отдавна не съм писала.... надявам се да не се сърдите
Извадихме и трите сливиците на Рени...голям зор беше
Операцията беше на 02.02 и вече втора седмица Рени си е вкъщи.
Надявам се другата седмица вече да тръгнем на градинка.

Ох, милото първите дни не можеше нито да говори, нито да гълта...
Много плака....но издържа геройски.

От вчера вече се чувства много по-добре...

# 167
  • гр. Пловдив
 Hug dimi бързо да се възстановява Рени!  Hug

# 168
Цвети, страхотна изненада си замислила за майка си  Peace .
Дими, бързо възстановяване на малката.
Цвети, това специално за теб:

Започвам да пиша вече всеки ден  atwork

# 169
  • София
Дими, бързо възстановяване на Рени и другата седмица с бодра крачка към градинката  Peace.

# 170
Ехооо,

Изпитите минаха,вече от понеделник почвам 2ри семестър  Flutter

Дими милото детенце,защо прибегнахте до вадене? Thinking

# 171
Честито, Ели!
Алекс оздравя ли?
Цвети, ти нищо не пишеш за твоята госпожица. Как е тя? Някой път ако искаш може да си спретнем форумска среща с Пловдив. Обикновено ходим в петъците, когато мъжа ми е на работа.
Ставам, че започна неудържимо викане Simple Smile

# 172
  • гр. Пловдив
Хайде Ели с нови сили с новия семестър се захващай. Simple Smile
Роделинка благодаря много за подаръците.  Hug
Най вероятно няма да празнуваме утре, а и резервацията в ресторанта ще отменим. Свекърът ми са го приели спешно в болница снощи и не се знае.  Cry
Иначе Габи е добре. Здравичка е и това ме радва. Simple Smile
Черпя ви виртуално за рождения ден на мама утре.

И незабравяйте половинките си в утрешния празничен ден /нищо че е католически/.  Hug
Историята за св. Валентин

# 173
Добро утро! НИе сме пак в света на двете нощни буденета. Радослав заспива още преди 9 и към 2-3 търси компания Simple Smile После към 5-6 пак. Ама няма да се давам - ш'ъ го гледам кат съм го родила  Joy
Цвети, честита рожденичка, да е жива и здрава   bouquet А свекър ти да се оправя бързо!

# 174
Ехоооооооооооо............. и ехото свило рамене.

# 175
Гледате ли НА КАФЕ  Flutter Party

Аз днес не съм на лекции за първи път заради Юл- има сополки!
Вчера в две аптеки не искаха да ми направят капки коларгол(кафявите) искаха рецепта,вече май и АБ без рецепта няма да се дава! Rolling Eyes

# 176
  • гр. Пловдив
Пуснала съм си го Ели, но малко като фон ми е, че с Габи малко  newsm79 wash 1dishes шетаме. За АБ съм съгласна, че без рецепта неможе, но за тези капки защо ...  Confused Да стои на топличко и бързо да оздравява.  Hug
Роделинка, и с тези 2-3 будения само си щастливка с това дете. Габи ако се събуди веднъж на нощ е празник за мен. Даже се събуждам и я проверявам дали диша.  Crazy
Да се отчета, че изненадата за мам се осъществи и тя беше супер очарована. А вечерта даже отидохме с мъжа ми на ресторант и там си получих подаръка. Ваучер за СПА. Blush Heart Eyes Друг е въпроса кога ще си го ползвам,  Confused че той е постоянно в движение, а Габи много трудно я оставям на майка ми, че и тя е работещо момиче.   Tired
Лек ден на всички от мен! И бързо на отчет кой как изкара празника.  Hug

# 177
Момичета, благодаря ви за подкрепата.
Рени вече е добре  Peace От днес е на градинка.  Hug
И аз съм вече много по-спокойна ....

# 178
Дими, пръскаш ли и солена вода в нослето? Много помага, особено ако е само лека хрема. Но щом е вече добре супер.
Цвети, от тази гледна точка буденето наистина е радост Simple Smile Всъщност колкото и да ми се спи винаги ми е хубаво нощем да го гушна малко при мен.
Колкото до кафетата хич не ги гледам - искам да ги изпия всичките Simple Smile Сега пия само безкофеиново заради Радослав. Отивам да си наточа едно. Чао!

# 179
  • гр. Пловдив
 Joy Joy Joy
Роделинка, сигурно си чела, но безкофеиновото не е за предпочитане. Доста химикали са използвани, за да извлекът кофеина от него. Тъй че пийвай си по едно нормално сутрин и не се плаши.  Peace /след това изпивам поне литър вода, че да може да го изпишкам по-бързо  Crazy/

Общи условия

Активация на акаунт