"Tихо се сипе първият сняг, в Стамболийски Коледа чакаме пак!"

• 16 442
  • 232
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!
Айде на кафетооооооооооо. Не знам какви химикали използват, но докато пиех кофеиново Радослав по-трудно заспиваше. Може да е било някакъв период, но откакто пия безкофеиново вечер някой път и в 8 заспива. Май най-добре да пия чай Simple Smile

# 181
  • София
Цвети, честит рожден ден на маминка (на патерички)! Да ви е жива и здрава и взаимна радост си доставяте!  Хубаво е, че изненадата се е осъществила.
Скоро да се насладиш на подаръка  Peace.
Как е свекърът ти?

Ели, бързо оздравяване на Юл  Peace. На теб успешен 2-ри семестър.
"На кафе" няма как да го гледам. Предишния сезон среднощно го понаглеждах.
Скоро гледах интервю на Гала и тя спомена, че този формат е нейното амплоа  Peace. В "Имаш поща" не се чувствала много в свои води.

Роделинка, нали знаеш "от сън, спомени няма" Wink. Затова сладурчето ти спазва правилото  Laughing.
Алекс е здравичък и в редиците на детската градина.

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 13:41 от Dori

# 182
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ДИМИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ, ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ДА ИМА!!!

# 183

Айде идвайте да ви почерпя, че днес станах на 31. Преди малко приключихме празничния обяд със свекитата, приспах малкия и големия мъж и седнах да "сготвя" и за вас Simple Smile Скромно, ама от сърце.

# 184
  • гр. Пловдив
Брех, че изкушение си приготвила.  Неможе мУ се устои. Crazy
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РОДЕЛИНКА!  Hug

# 185
  • София
     Честит Рожден Ден, Рени! (на патерички)

Желая ти здраво, безгрижно и обспипано с много любов и подаръци детство! На есен, като първолаче да си гордостта на мама и тати!

Дими, това е за теб

# 186
  • София
         Честит Рожден Ден, Роделинка! (напатерички)

Желая ти здраве - то е най-важното,
  любов - защото е смисълът на живота
  и пари - за да ти е по-леко!

Благодаря за страхотната почерпка  Hug.

# 187
Момичета много ви благодаря за хубавите пожелания за Рени   Grinning
Моето малко момиченце вече е на 7 год !  Hug

Айде и от мен почерпка:

Честит Рожден Ден, Роделинка! (на патерички)
Желая ти всичкото щастие на света !!!!!!!!!!!!!!!!

# 188
Благодаря ви за пожеланията! А аз сега виждам, че вчера с рожден-денска разсеяност съм честитила на "малката Дими". Е, за Рени ставаше въпрос, то е ясно Simple Smile

# 189
  • гр. Пловдив
Ех, как можах да пропусна...  Blush Дими,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО ТИ СЪКРОВИЩЕ!!! Да е много здравичка и много да ви радва!!!
Страхотна торта.  Heart Eyes

# 190

Еееееееееехооооооооооо, да не се изгубихте в преспите?

# 191
Здравейте и от мен! Hug

Първо да честитя на патерички на Роделинка-Желая ти всеки час по една усмивка,
всяка минута по една прегръдка,
всяка секунда по една целувка...
и безкрайно много ЛЮБОВ непрекъснато само за теб!  bouquet

И на Рени на мама Дими-Честит рожден ден на порасналата госпожица!!Много любов, радост и детски смях да изпълнят дома ви!!Нека расте жива и здрава и много безгрижно детство! Hug

От доста време не съм се разписвала но нямам почти никакво време.Започнах работа в радио Пазарджик-на четири часа и до обед съм там следобед съм барманче.Събота и неделя почивам но докато се завъртя и то времето минава и идва пак понеделник.И Така това е новото при мен.Вече работя усилено само дето нямам почти никакво време за себеси.Децата са на градина,за сега са добре,изхвърлих плюшените играчки че от тях ми правиха едни кашлици. ooooh!И наистина като ги махнах още на втория ден мога да кажа че кашлицата спря.И наче в градинката се подготвят за празника на Мама а и започнаха да имат танци,че май месец градината ще прави голямо тържество в театъра и ходят с голям кеф вече на градината няма рев. Mr. Green

Пожелавам весела и спорна седмица на всички.  bouquet Hug

# 192
Станка, благодаря за пожеланията!
Честита работа! А не разбрах - в радиото какво работиш? И къде си барман, че да знаем, ако дойдем в Пазарджик къде да си пием кафето Simple Smile  Долу пухените играчки, щом предизвикват кашлица.
Хубаво ден от мен на всички (въпреки, че ви няма).

# 193
  • гр. Пловдив
 55 Whaasup
Станка е барманка в тяхното си заведение, но къде ли се намира то...  Rolling Eyes И аз ще се радвам да го посетя.  Simple Smile
А за радиото ми е много интересно. Станка, какво всъщност правиш там? Кога може да те чуем? Честито!  Hug

Имам едно предложение за новата темичка. Имате ли нещо против на първа страничка да изпишем и нашите рождени дни, освен тези на дечицата ни? Видях го в една друга отчетна темичка и много ми допадна идеята. Също така е даден и линк към албумчето им със снимки, като съответно е упоменато, че паролата се дава само на ЛС.

Ето примерно разгледайте първите странички на тези темички: цък и цък. Рождените дни на мами и дечица са подредени по месеци /зодии/. Някъде видях, че са записали и рождените дни на грижовнте татковци. Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 22:46 от zwetellina

# 194
  • София
   Снегът за пореден път ни изненада  Mr. Green. Вчера се разходихме до Витоша, на Алеко. Доста забавно беше, защото имаше състезание организанирано от "Милка". Моя милост барабар с децата се редеше, тъй като Алексче искаше само да се пързаля  Laughing. Накрая изкярих рекламна, лятна шапка  Party. На връщане имахме 2 ексцесийки, но с добър край. Завъртяхме се на 2 пъти  Cry.

Станка, честито за радиото   bouquet. Да растеш в йерархията  Peace. На мен също ми е интересно дали си в или зад кадър.

Дими, мерси за почерпката  Hug.

Цвети, съгласна съм и нашите дни рожденни да ги има  Peace.

Роделинка, как е юнака, сигурно доста се върти  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт