ДЕКЕМВРИйчетата с торти, песни и балони правят весели купони!

• 37 307
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
МТВ, честито! От здраве и любов да не се отървеш   bouquet

Я, и Дияна се появи  Mr. Green

Като се жалим от болести, да споделя, че на Маги и е перманентно зачервена трътката  newsm78 Докато я мажа с крем "Здраве", Дефламол или кисне в смрадлика всичко е ОК, но спра ли - лабиите й стават огнено червени. Та по този повод утре сме на доктор  ooooh!

# 76
Честит Трети Рожден Ден на Мартин!
Да е жив и здрaв,много послушен и усмихнат!

Честит рожден ден МТВ!
Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение,
 несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание -
любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

# 77
МТВ, желая ти да ти се сбъдне поне една голяма мечта, в този изпълнен с чудеса месец!!!

Привет, Диана!
Да ти е живо и здраво порасналото момче! И  Марти на Цветеслава да жив и здрав!

bouquet  bouquet  bouquet

Габи, дано се оправя вече Виктор и това да ви е за сезона боледуването!
Елси, Стени ще тръгва ли на детска, или зимата ще си стои с вас?

# 78
  • София
Честит рожден ден МТВ!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Габи, важно е, че детенце оздравява, а за изпуснатия карнавал не се ядосвай, тепърва му предстоят празници  Peace.
Пачи,ако има кой да ти купи от ДЕ крем "Bepanthen", ще забравиш за зачервяването, много е ефикасен  Peace И двамата ги мацотя с него и след две намазвания няма и следа от червено дупе.

# 79

Честит рожден ден, МТВ!
Да си много обичана майка и съпруга! И до догодина по това време да направиш Трифи батко!

Дами, коя от вас използваше сребърна вода Аркол за хреми и т.н. (Дани?)? Имам въпроси...

# 80
Честит рожден ден, МТВ! Пожелавам ти да си здрава, усмихната, щастлива и най-важното - много, много обичана!

Елси, да мила, аз ползавм Аркол,кажи какво те интересува  Hug

# 81
МТВ, честит рожден ден! От здраве и късмет да не се отървеш!

Пачи, какво стана със зачервяването? Тез женски страдания от съвсем крехка възраст започват... нещо има недомислено в природата  Crossing Arms

Елс, сега пък хрема ли ви натисна?

Днес бях на преглед. Пуснаха ми болничния и назначиха дата - 5.1.09. Хич не ми се ще на празник да цъфне агентът, та ми остава да не уцеля декемврийските и Василовден.  Whistling

# 82
Уф, Ланг, по тия пиянски празници не си е работа да раждаш...  Tired (питай патило...)
А Маги е с гъби - ще я мажа с Клотримазол  ooooh!

# 83
Много ви благодаря за честитките и милите пожелания! Hug Heart Eyes
Заповядайте една виртуална почерпка от мен по повода Wink

# 84
МОМИЧЕТААА, да са ви живи и здрави РОЖДЕННИЦИ-те!!!
Със закъснение се включваме и ние с Асинка, за съжаление възможността ми да пиша тук се дължи на факта, че Ася пак е болна и съм си с нея вкъщи...Ужас, влачи се повече от месец със сополи и видоизменяща се кашлица, дано я оздравея до РД й ден.
Ние ще празнуваме 9-ти на 13-ти в събота в Фън Зон Клуб в Сиконко, Люлин. Цените са приемливи и май са по-ниски от тези, за които сте писали тук-12 лв на дете до 15 лв максимум в зависимост от консумацията. Партиленд в Люлин е на същата собственичка.
Ще видим как ще мине, преди това ще гледам да се възползвам от епизодичното присъствие на бабите,за да отпразнувам и студентския подобаващо  Blush newsm24 newsm36
Още се чудя откъде да поръчам тортата, виждат ми се много 55лв за торта...може да изнудя майка да направи карамеленета торта от моето детство Heart Eyes

# 85
  • Пловдив
  bouquetМТВ,честит рожден ден!От здраве и щастие да не се оттървеш!  bouquet

# 86

МТВ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ НАЙ-СЪКРОВЕНИ ЖЕЛАНИЯ!!!

# 87
  • София
Още се чудя откъде да поръчам тортата, виждат ми се много 55лв за торта...

Аз днес поръчах в кварталната сладкарница торта 16 парчета за 33 лв. Ама фирмата тортенската не помня, съжалявам. 55 наистина е множко...  newsm78

А Маги е с гъби - ще я мажа с Клотримазол  ooooh!

Shocked И откъде тази екстра? Стискам палци!  Praynig

# 88
МТВ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!

# 89
Мда, Пачи от де тази екстра верно?

Пък за раждане по празниците хич не ми се иска. Като видях как се консумира алкохол  в 14ч., без да е празник, не ми се мисли ако има и повод...

Общи условия

Активация на акаунт