Питиета и мезета за Никулден приготви, празника на БУРГАС с купон посрещни - 67

• 18 693
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
И аз искам да попитам нещо не по темата, затова ви моля да ми отговорите или тук или на лични!
Трябва да отида на ортопед! Бихте ли ми препоръчали някой от който сте доволни?
И координати ако знаете! Става въпрос за мен и предварително ви благодаря! 

# 91
Истинският Бургас 
   Хайде да се посмеем Wink

# 92

Ей,това се търкаля из тийн скайповете,как попадна при тебе,ужас!  Joy Joy

Между другото,доста хора от този форум,предполагам,че няма да разберат една част от замисъла....

# 93
скайп явно е завладян от него... но този, който ми го изпрати, отдавна е минал тийн периода си... аз си се посмях добре, за съжаление е вярно

# 94
Филми онлайн и за децата...
http://dcvcdtv.com/

# 95
  • Бургас
Абе то като се замисли човек не е много смешно ... В този ред на мисли ето малко и за моят роден край нещо в този дух ... http://www.severozapad.org/content/view/14/28/

# 96

Посмях се най-вече на неграмотността на автора! Simple Smile
Също така смятам, че голяма част от текста ( да не кажа, почти целия) може да се използва и със заглавие, който и да е град в България.
И накрая се изумих, как е възможно да знам по-голямата част от КУЛТОВИ ЛИЧНОСТИ ОТ БУРГАС . Все си мислех, че тези хора или са пораснали или ... не знам какво, но не знаех, че човек може да е вечно тъп! Simple Smile

# 97
Ооо,това е ъпгрейдвано. Преди линкът беше със значително по-малко информация. Сега и аз много се смях.  Grinning

# 98
Големи простотии, голямо чудо. Някой неща дори се озорих докато хвана смисъла. Нали не съм вижала проз живота си марихуана, наркотици и т.н. че и чак жаргона ми звучи китайски. Нал отдавна не съм тийн. "бургазлията НЕ ходи на плаж, той отива на КАПАН" - това ми хареса, точно си отговаря за моя мъж. Но ме кара да си мисля че е писано от бургазлия, защото всички които не са от Бургас не ходят на плаж, а отиват на море и понятието и думата плаж са им много далечни.

# 99
Да бе... Simple Smile
Бях забравила!
Те не ходят на плаж, а на море.
Не влизат в морето, а се топят вътре.
Не пускат децата си преди обед да се топят в морето, защото водата е студена, а на обед се стопля.
И водата никога не е просто топла, тя е "чайче"! Simple Smile

Поне това слушам аз, докато си лежа на плажа! Simple Smile

# 100
  • тъгата в мен
По повод въпросната статийка..ами..не ми беше смешно пък Crossing Arms
Единственото ,което мога да потвърдя е ,че бургазлии на плаж не ходят Joy
Айде,лека ви..
п.п.
подсетете ме по някое време за кога последно остава купона-без деца Wink

# 101
Най-голямата простотия, която съм чела. Това го е писал някой с болни амбиции да живее да в Бургас, тъй като е 18-то поколение Грудовчанин (примерно, нищо лично)...

# 102
ЗДАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА newsm03извинявайте че така нахълтвам във форумчето ви,но одавна търсех коледно купонче за малкия си палавник.Гласувах за 18-ти но който и ден решите и има свободни места с удоволствие ще дойдем.Дано сме здрави само тогава.

# 103
От погледа на човек, който идва от друг град, бих казала, че това не го е писал бургазлия и не го е писал човек, който харесва града. Прилича на ученически разсъждения с бисери, каквито винаги има във всяко едно поколение Mr. Green

# 104
Здравейте, отдавна не съм влизала, че много работа имам напоследък.
Сега ми трябва спешно инфо за възможностите за аборт в Бургас - непланирана бременност, която се налага да прекъсна.. Ще съм благодарна ако някой ми даде отзиви, цени, препоръки. Освен това наскоро си правих ренгенова снимка, че изкарах бронхит, а не знаех, че съм бременна тогава - предполагам, че това е причина за прекъсванне на бременнст по медицински причини newsm78

Общи условия

Активация на акаунт