Коремчетата проличават вече в очакване на ЮНСКОТО човече! Тема№8

• 14 258
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, момичета!
При нас каката вече измисли имената, ако е момче Кристиян, ако е момиче Симона.

Желая на всички весел ден!

# 151
Добро утро и от мен!
Днес най-накрая ще ходя да се записвам на ЖК. Да видим какво ще каже докторката?
За мазилата купила съм си Мама Дона на Чико, но всичко на всичко съм се мазала веднъж с него. Вече е крайно време да подходя по-сериозно по въпроса.
Иначе за имената още отдавна са съчинени от свекъра и свекървата ми. Бебето живот и здраве ще буъде кръстено на свекъра ми и ще се казва Стелиян или Стефани (той е Стефан). На мен имената ми харесват и мисля че е в реда на нещата първото внуче да бъде кръстено на дядо си.

# 152
Добро утро, момичета!
В петък ходих на доктор. Бебчо се развива добре, което е най-важно. Каза също, че имам киста на десен яйчник и ще трябва да ме следи по-стриктно. Надявам се, че всичко ще е наред. В петък ме вика да ме измерят и да ми пуснат изследванията.
Относно имената - още не сме се спрели на нещо категорично. Като разберем пола вече ще го мислим по-серизно.

Лек ден на всички и успешна нова седмица!

# 153
Здравейте момичета Hug
Два дни не съм влизала във форума и сте на път да изпишете цяла тема Grinning
Днес съм на фм във Фемина - стискайте палци и после ще пиша.
На всички много усмихнат ден напук на мрачното време Hug

# 154
Мади стискам палци , всичко ще е наред с теб и бебчо ще видиш , а ФМ е едно незабравимо изживяване за теб и за бъдещия татко / ако присъства /  Praynig Hug

Надин , радвам се за добрите  новини , не се притеснявай за кистата , често се среща , но с напредването на бремеността ще намалее и ще се абсорбира  Hug

На нас ни подсказаха пола на ФМ в София , днес съм на преглед тук на местно ниво , ще питам док дали ще го потвърди , но преди всичко се моля бебчо да е наред . Днес ще коментираме и БХС - кръвния тест  Praynig Praynig Praynig

# 155
  • Бургас
Добро утро на всички.
Радвам се за всички които са ходили на лекар и всичко е наред. Аз ще ходя чак към коледа, тогава ми казаха. Незнам как ще издържа до тогава.
При мен гаденето и повръщането продължават с пълна сила. Как е при вас?
За имената - ако е момиче ще се казва Ема, за момче още се колебаем с таткото. Може би Филип, засега сме се спряли на това име.

# 156
Здравейте, има ли мами, на които е поотминало повръщането?
Аз вчера и онзи ден не съм повръщала, но все си ставам нощем по два пъти до тоалетна.
При мене е второ бебе, а лекарят ми беше казал, че симптомите може да се понамалят при нея - с първото повръщах и 4ти месец.
Относно имената - привърженик съм на по-"чистите" имена - сложните комбинации и чужди заемки са ми смешни в комбинация с нашенските фамилии Simple Smile
Мисля, че родителите са си отговорни и всеки преценява сам - все пак това са неговите деца. Синът ми се казва Стоян - означава " да стои здраво на земята, на думата си, да пребъде" - страшно ми хареса символиката, кръстен е и на свекъра ми. Ако беше момиче, щеше да е майка ми- Виолета /страшно я обичм и уважавам/. И така при момиче ще е така, а при момче имам два варианта, но ги обмислям Simple Smile Приела съм разбирането, че ако се появи на голям християнски празник, ще си е дошло с името - около термина на първото имаше само в началото на 9ти месец "Вяра, надежда, любов", но аз се молех да не се роди тогава, че не харесвам Любомир или Любен Simple Smile
Но все пак винаги кавам, даж боже всичко да е наред и за това не ме вълнува пола на бебо, аз си му говоря и го галя, защото това ме кара да се чувствам добре, а то усеща!
Приятен ден на всички и много усмивки!!

# 157
Аз по принцип никога не съм повръщала, като бременна, но имам леко гадене, което преминава, когато си хапна нещо. Мисля, че вече ми попремина гаденето, а от чертичката разбирам, че съм в 11 седмица. Но затова пък имам огромен апетит и вече започва да ми личи. Не мога да си закопчая нито един от старите панталони, а има само един панталон за бременни, но все си мисля, че му е рано за носене. Смятам и аз днес да досаждам на моя гинеколог и да го помоля да ми пусне изследванията преди 12 седмица, за да мога да преценя. Все пак съм на 38 години и ме е страх. За сега нямам никакви оплаквания, пия си сутрешното нес кафе с мляко, конска доза, когато ми се припие си близвам по няколко капки червено вино, но се отказах от синьото сирене, а много го обичам.
Започвам да се депресирам, че ще стана огромна и дебела. По-късно ще кача снимки...лек ден на всички

# 158
И при мене гаденето и повръщането се замениха с огромен апетит Simple Smile И аз имам опасения, че този път ще надебелея Simple Smile
С първото имах голям апетит, но и голямо повръщане 4 месеца Simple Smile
Дано не стана слон, че не съм висока Simple Smile За сега само на корем съм нараснала и може би малко отстрани на кръста.

# 159
Добро утро  и от мен!

Да се похваля, днес си обух старите дънки, не ги бях слагала от 2 седмици, защото мислех, че няма да ми станат, чувствах се дебела,26 номер са, и о чудо, влязох си без проблем в тях, на крака и на дупе са ми екстра, само дето не мога да ги закопчая и ципа също не можах да го вдигна!! Mr. Green

Токущо скенирах листовката за БХС, от Майчин дом е, дано успеете да го разчетете, всичко е описано много хубаво!

http://media.snimka.bg/1458/009171570-big.jpg лице
http://media.snimka.bg/1458/009171572-big.jpg гръб

Трябва да щракнете върху, скенирана снимка, за да се увеличи и да се чете добре! Peace

# 160
Здравейте Милички Hug Hug Hug
Да почерпя за рождения ден на Мама
,
Nadin, за кистата не се притеснявай. Моята в началото на бременноста беше 6см, сега е 3см.
Аз чакам с нетърпение да мине тази седмица и другата да видя Бебе Grinning
Лек и положителен ден на всички Hug Hug Hug

# 161
  • Стара Загора
Здравейте момичета Simple Smile
Не съм се затрила, но нямам никакво време за форума,
подготвям си сама нещата около сватбата и цялото ми свободно време
е ангажирано там, че няма хич време. Иначе всичко е наред при мен,
от доста време вече нямам никакви неразположения и се чувствам перфектно!
Чакам си прегледа на 12.12 и се надявам да не се срамува бебчето и да видим
пола, че нямам никакво търпение!  newsm48  Като мине, ще се отчета!

# 162
  • София
здравейте момичета, относно кремчето, маслата са на Икаров, а какаовото масло и пчелния восък ги има по аптеките, които правят рецепти. По принцип би трябвало и по заявка да ги доставят. Аз за сега се мажа само вечер след баня, но по-нататък ще започна и сутрин да го правя.
За имената, аз много исках първото да е момиче и да се казва Габриела и така и стана, на никого не е кръстена. И понеже таткото ми угоди за името, а много не го искаше в началото, съм обещала, че за следващото той ще има думата. Следващия път като се види по-добре пола, каза, че ще решава за име.

# 163
Щастлива Бубичка , да е жива и здрава майка ти!

# 164
Здравейте и от мен, казвам се Цвети от София и се присъединявам към темата. Термина ми е на 14.06.09 - втора бременност. С първата ми бременност не съм имала никакви проблеми, сега от една седмица съм болничен, защото имам  контракции, и лекарят ми се съмнява за плацента превия. Трябва да лежа и да пия магнезий и но шпа. Казват, че ако спазвам стриктно указанията на лекарите има вероятност плацентата да се вдигне. Има ли някоя от мамите с подобен проблем, изчетох доста по темата, но мненията са противоречиви относно вдигането на плацентата. Предварително благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт