Коремчетата проличават вече в очакване на ЮНСКОТО човече! Тема№8

• 14 260
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
petia_tag и аз се ровя в Skin Deep да си проверявам козметиката.  Simple Smile

за имената   интересни списъци
http://margaritta.dir.bg/05chovek.htm
http://margaritta.dir.bg/azbuchniik/01A.html

# 166
Tzveti , добре дошла при нас!
Включвам те в списъка ни и се надявам всичко при теб да е наред.

# 167
Здравей , Цвети , добре дошла при нас и пухкав резултат на финала  Hug

Честит рожден ден на майчето на Щастлива Бубичка да е жива и здрава и много да се слушате

somebody браво за резултата  Peace

Аз също си получих кръвния БХС , нищо не можах да разчета от него , но докторката каза че всичко е добре . Гледахме бебчо / аз пожелах , не се стърпях да има видеозон до мен и да не си видя бебчето  Mr. Green / Вече сме 7 см . ритаме , въртим се , шийката на матката е добре , плацентата ще се разположи отгорната страна на бебчо , което било идеалния вариант и така .... питах док кога ще започне да ми личи , че взех да се притеснявам  Whistling  ... а тя ме успокои че е твърде рано още и при моето телосложение / висока + слаба / можело да проличи чак в 20 г.с.  Tired

# 168
Много ви благодаря за топлото приемане, много сте мили! Другата седмица съм на консултация, дано всичко да е наред, а засега ще пазя леглото и ще гледам да не се натоварвам!  bouquet

# 169
Здравейте мами и от мен. Моля да ме впишете с термин 24.06., втора бременност. Бати е на 10 години . Кажете как  се влиза в албумчето? Поздрави!

# 170
благодаря забързия отговор, получих паролата

# 171
ето още два линка от мен днес:

петиция за да могат работещите и осигурени майки да получават 90% от заплатата си докато детето им навърши една година
http://www.bgpetition.com/miachinstvo/index.html

и нещо за забавление и печелене на награди - Коледната игра на bgmaps.com
http://www.bgmaps.com/Xmas2008/game/prizes.aspx
(малко като реклама от вътрешно лице, но наградите наистина са хубави и ви пожелавам да спечелите. За играта е важно да познавате добре картата на България)
ENJOY  Simple Smile

# 172
Цвети, какво усещаш при т.нар. контракции и кога ти откриха това, за което пишеш? Добре дошла сред нас. Дано всичко е наред с всички мами!

# 173
Хееейй привет от мен!
Благодаря на Somebody и Франческа и всички които не са ме забравили....
Не съм влизала доооостааа отдавна и единствената причина е че имах доста работа, интервюта за нови дизайнери, пътувания и така нататък...
При нас всичко се развива нормално, днес дори бяхме на консултация и мина добре! Бебо е 5 см и 3 мм; има си ръчички и крачета и сърчицето му биеше лудооо...Само дето много ми се скараха за килограмите.... Weary Вече 6 съм отгоре, ама какво да се прави. Сигурно няма такава мама като мен...
Вече се поограничих с тестените и сладки неща!

Ами добре дошли и на новите Юнки! Имам си и другарче вече на термина  wavey

# 174
Sharky81, виждам, че четеш темата, как си,радвам се да те видя отново, че ми домъчня за теб!!

Greenlife, гласувах, твърдо за, дори  и за 2 год да стане майченството! И играта си я бива, ама нещо съм много слаба, някой градове ги чувам за първи път!! Embarassed/само 680т.ми е най-доброто до момента/

# 175
sharkyуууууууууу, радвам се, че си тук и всичко е наред.

newsm44  Hug

greenlife , а защо не ми праща регистрация на мейла? Sad

# 176
От около месец усещам леки болки долу ниско в корема, дори не бих казала, че са болки, а просто леко стягане от време на време, не мислех че е нещо  притеснително. Когато отидох  да се регистрирам в 10 седмица ме гледаха на ехо и казаха, че имам контракции, изписаха ми Магнерот, но шпа и витамини. Казаха ми да ги пия 2 седмици и да отида отново, през това време си ходех на работа, не съм се чувствала зле. Когато отидох във вторник (25.11) казаха, че плацентата е много ниско долу и се съмняват, че е плацента превия, дадоха ми дълъг болничен и казаха че трябва да лежа и да продължавам да пия лекарствата и да отида отново след 2 седм.

# 177
 и на мен ми беше домъчняло да Вас момичета....
ФРАНЧЕСКА много готина темичка! Аз докато се включааа тя ще свършииии!

Аз също много се радвам че и с Вас всичко е наред!
Специални поздрави на somebody и Франческа!

# 178
  • Плевен
Еее радвам се, че Шарки е добре.
и аз благодаря на Грийнлайф за играта, аз веднага се включих!
А пък да се похваля, че току що спечелих от играта на БГ Мамма и Панагюрище newsm44 newsm44 newsm44

# 179
здравейте от мен не сам писала от седмици .Ходя на кормуване и имах леки неразположения ,но сега като ходих ф.м ми казаха че всичко е наред,и сам по спокойна . Това което видях и почуствах не мога да го опиша .НАПРАВО СИ ЗАПИСАХ ЧАС ЗА СЛЕДВАЩАТА  Ф.М.Бременността вече ми личи доста качих 3 килограма.И  bouquet такива неща при мен.

Общи условия

Активация на акаунт