Коремчетата проличават вече в очакване на ЮНСКОТО човече! Тема№8

• 14 275
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
somebody като тествахме играта тук офиса и аз почнах от около 500 точки, но след няколко дни стигнах до 1395т.  Simple Smile и научих къде са всички градове в България.

Франческа ако за регистрацията на играта става дума, казаха ми, че много често мейла отива в junk виж там.

# 181
Момичета, кажете какво да пия за глава цял ден ще умра от главоболие

# 182
Само парацетамол. Аз пия разтворимия вариант - Ефералган.

# 183
Много се радвам, че всичко  е наред с теб Sharky81, Hug не се притеснявай за килограмите, всеки организъм реагира различно на бремеността, аз засега съм плюс 2кг или 2.300кг, ям основно само тестени изделия, закусвам, от два месеца баничка с боза , а и от преди де, след това към 10 ям кроасан или шоколад, към 12 пица, към 3 ядки, по 2-3 айряна и да не изброявам за вечеря пак някакви тестени неща - целия офис ми се смее, че ям нон стоп, сега двойно, пък не ми се лепи, ръцете са ми ,като на гладно сомалийче, ще се пречупят, поне малко там да бях качила от тези 2 кт, пък то аз съм ги качила само на корема и на циците!Една приятелка е в средата на 4-ти и е плюс 9, друга, която и тя е за юни е плюс 5, така, че при всеки си е различно!

Tzveti, aз преди три седмици, когато получих зацапването, ми казаха ,също ,че съм имала контракция-една, нищо не съм усетила де, но няма данни за отлепване на плода- до края на 3-ти месецна утрогестан и нош-па! Сега от два дена и аз имам нещо, като пробождания ниско долу, ама незнам, от какво са, чакам си прегледа в петък да ми кажат, дали всичко е ок! Но съм оптимист!! Peace

# 184
Благодаря ви greenlife и somebody, аз също съм оптимист, просто съм малко притеснена, стискам палци и при вас всичко да е ок!

# 185
Цвети, питах, че и на мен ми дадоха магнезий, че малко ми се схващаше по един крак при дълго спане. Благодаря за отговора, дано няма нищо притеснително! Стискам палци.

# 186
ЕЕЕЕЕ Супер яка игра Greenlife! Интересно и запалващо ми действа...а мислех да си тръгвам  Laughing

# 187
И мен от вчера леко ме пробожда, корема но отстрани, в ляво най-вече. И аз малко се притеснявам, но пък тия дни се чувсвах по-добре и се поуморих в къщи с малко домашна работа, може иот това да е. Трябва по-леко да го давам. Обикновено при малко повече физическо усилие го усещам така изкачване на стълби например, ако бързам както обикновено.

sharky81 сега да не зарежеш и работата като форума за да играеш  Wink Laughing

somebody кумата ми е като теб - тя яде Биг Мак, а аз салатки и тя пак е 40 кила с мокри гащи, аз естествено повече. А и ходя с нея на плаж Cry

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 16:50 от greenlife

# 188
Sharky,Miroslinka,радвам се, че се появихте.Всички се бяхме притеснили,че изчезнахте за толкова време.Искрено се надявам,че и yaya86 ще се появи,макар че нея я няма наистина от много дълго време.
Мили юнки,почти четири дена,а темата ще свърши.Добре че увеличиха броя на страничките.
Относно имената,за момиче-Екатерина,Катерина или Михаела,а за момче-Георги.
И аз толкова се надявам на следващия преглед да разберем пола на бебчо.Макар че малката я видяха чак в осми месец.Дотогава все се криеше.

# 189
Здравейте и от мен мили бъдещи и настоящи мами Simple Smile Толкова се радвам,че ви открих в тази тема (незнам къде съм бляла до сега) Моля да се присъединя към вас, термина ми е на 23.06 и това ми е първа бременност. Сега съм вече спокойна,защото има кой да моля за съвет и подкрепа.Все още нямам картон и не са ми правени никакви изследвания.Тази седмица към края ще отида,дано всичко е наред.Успех на всички  Hug

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 17:09 от desperation

# 190
Нашите имена са Боян и Калина, като всички вкъщи са настроени за Калина Grinning
Аз съм вече +3 кг, обаче корема ми така стърчи,че майка ми днес ме ухапа, че вече съм била в 5 месец Mr. Green  Аз си нося и едни 3 кг. от първата бременност, и то точно на корема и на талията ми останаха, така че сега много бързо ми пролича.
На мен пък ми се губи една майка, която има близнаци и през юни чака трето детенце, не се сещам за ника й, дано и тя се появи скоро.

# 191
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346826.45

Момичета аз още имам малка надежда , че всичко ще е наред . Дано да не е напразна, че вече съм на път да се побъркам съвсем. Confused

# 192
Meli_80 ,писах и там, но и тук ще кажа  ,насълзиха ми се очите,като прочетох, явно на мъничето му се живее, само така, ще стискаме всички силно палци, всичко да е ок!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig      

# 193
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346826.45

Момичета аз още имам малка надежда , че всичко ще е наред . Дано да не е напразна, че вече съм на път да се побъркам съвсем. Confused

Мели, стискам палци. Дано, всичко да е наред, дано!

# 194
Добре дошла при нас desperaton. Meli чела съм, че има случаи, в които докторите са казвали на майката, че бебчо няма пулс и няколко дни по-късно пулс се появява, даже щях да ти пиша да потърсиш друг лекар с по-добър апарат, моля се и при теб да е така. Възможно е поради особености в местоположението апарата да не го улавя, дано всичко да се оправи...
Момичета, а не се ли губи и една мама с близнаци missy или аз бъркам нещо?

Общи условия

Активация на акаунт