Коремчетата проличават вече в очакване на ЮНСКОТО човече! Тема№8

• 14 281
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Цвети, добре дошла сред нас, тук е много весело Simple Smile Sharky и мирослинка, welcome back! Simple Smile И аз се радвам да ви видя Simple Smile
Трудно е човек да навакса на четене, особено в работен ден, но сега ми останаха малко минутки и ви четох с удоволствие! Колко е хубаво, че сте избрали имена. Аз още не съм, но знам, че имам време. Може би чакам да чуя пола на бебетата и тогава ще впрегна сили за мислене на именца. Засега знам, че искам да започват с Н и С, да са български и да имат умалителен еквивалент - както е моето - Катерина, а всички ми казват Кате. Абе... сложна работа Simple Smile В началото си мислех за Симона, но козметичката ми каза, че в момента всяко второ момиченце е Мони Simple Smile Но ще бъде подложено на проверка, защото името много ми харесва Simple Smile А мъжкото може да е Ники Simple Smile

Целувкиииии на всичкиии!
Мелиии, с теб сме! Толкова се зарадвах, че има шанс, ще се молим силно!

# 196
  • гр. София
Meli 80, ще се моля за теб и твоето бебче. Praynig Не губи надежда и гледай да си по-спокойна, доколкото е възможно.  Hug

# 197
Meli желая ти от цялото си сърце късмет  Praynig

# 198
Ето ме и мен. Много сте напреднали с темата за 2 дни. На мен, за съжаление, ми се случиха доста гадни неща през уикенда, вкл. и днес - и в работата, и в семейството. Само днес сигурно съм ревала 5 пъти и много се притеснявам за бебчо. Знам, че трябва да съм абсолютно позитивно настроена, но като само гадории са около мен, няма как да мисля положително. Все пак днес, докато се прибирах, му обещах (много често вече му говоря), че оттук нататък няма да се поддавам на никакви провокации и негативни емоции. Дори си мисля да си насваля няколко детски филмчета, за да се разсея малко с тях. Стискайте палци този гаден период да е бил кратък, защото съм в послендите 2 критични седмици и ще ми бъде много трагично, ако се случи нещо   Praynig
За имената - аз още преди да разбера, че съм бременна, бях сънувала, че имам момченце, което се казва Боян и ако наистина е момче, явно така ще трябва да го кръстя. За име на момиче малко се затруднявам - харесват ми Виктория, Валерия, Александра, но четох в един сайт за имена, че ако името на момичето се базира на мъжко име, то момичето щяло да има много мъжки характер, т.е. щяло да бъде мъжкарана. И все пак не вярвам много на тия щуротии. Също много се замислям за Ния (от "Железният светилник", много ми е любим)... Една приятелка ми каза, че трябвало още в началото на бременността да бъде избрано име, защото то се закодирало във Вселената... 

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 19:26 от Gydelichkova

# 199
Колко много сте изписали днес  Shocked Аз вече съм на работа и като за първи ден имах доста неща да свърша, все пак гледам и да не се преуморявам много Simple Smile
Greenlife страхотна е тази игричка с градовете Simple Smile
Има нови мами, добре дошли!
Мели нямам думи, моля се да се преборите..от сърце ви го желая !
А за имената..все още нищо не сме мислили, само знам, че няма да са на бабите и дядовците кръстени, предупредени са и не се сърдят.Единствения човек, на който бих кръстила детенцето е моя любим дядо, който вече не  е измежду живите Sad , но не знам редно ли е..
Мъжко име, което много харесвам е Дамян, Явор, Добрин, а за момиче Елица, Надежда..май това е засега.
Sharky, miroslinka изпопритеснихте ни бре момичета..радвам се, че сте добре и само хубави емоции!

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 20:53 от tаnka80

# 200
tanka80, страхотни имена си споменала!
Мели, присъединявам се, постарай се да си спокойна в името на детенцето и на себе си - тепърва ще се нуждаят от теб много твои близки хора. Пожелавам ти най-хубавите новини на прегледа.
Избързах да се похваля с липсата на повръщане Simple Smile , но така съм по-спокойна като че ли.

# 201
Tanka80, дъщеря ми е Елица - кръстена е на Елица от "Време разделно", на мен ми е любимото женско име и съм много щастлива, че имахме консенсус с моя съпруг, бяхме си го избрали 10 години преди да решим да имаме деца. Grinning

# 202
Прегледа днес мина успешно. Много съм доволна от лекарката. Бебчо е пораснал страшно много. Според ехограф е вече в 12-та седмица. Този път ме гледаха на коремен. За съжаление не ми даде снимка  Sad Изследвания ще ми правят другата седмица - за тази нямаше свободни сутрешни часове.
Много се радвам, че Sharky 81 се появи отново!  Наистина бяхме започнали да се притесняваме.
Дано нещата с бебчето на meli_80 се развият добре  Praynig

# 203
meli_80 , дано нещата се развиват добре. Стискам палци
Sharky 81   и аз се успокоих от появата ти Grinning Hug
Добре дошли на новите юнски мами Hug

# 204
Здравейте,
Ние мислим Елица ако е момиче и Светлозар за момче, а кога ли ще разберем какво ще е? Вече много искам да знам но.... търпение знам какво да се прави

# 205
Мели, дано всичко е наред, пъди негативните мисли и мисли позитивно!  Praynig
Добре дошли на новите Юнки   bouquet
За имената - при първата бременност лекарите категорично ми бяха казали момиченце, единственото име, което бях измислила беше Елена- на свекърва ми, така е и кръстих... Но нощта преди да родя сънувах сън че раждам момче... сестрата ме пита как ще се казва детето и аз и отговарям " Елен", следващия кадър който сънувам е ... изписват ни от родилното със син, който се казва Елен и е облечен отгоре до долу в розово..... ПЪЛЕН КОШМАР! този път съм се подготвила с имена и за двата пола: момиче- Ирен(а), Ивет(а), Ивайла, Ива; момче- Иван, Ивайло- на майка ми... С удоволствие ще го/я кръстя на нея, а и с удоволствие кръстиих  каката на свекърва ми-  двете много ми помагат и без тях не бих се справила...
За  мазилата през първата бременност се мазах само с био оил (www.bio-oil-direct.co.uk) и нямах проблеми стрии или петна-  сега също се надявам да се размина, препоръчвам го с 2 ръце!
За килограмите не се плаша- но гърдите ми са станали нещо страшно- 2 номера по-големи сутиени- са ми вече малки.. #Crazy мирише ми, че ще се превърна в млеко дойна крава- ударничка  baby_neutral ooooh! Tired
Лека нощ на всички!

# 206
Meli ще се моля всичко да е наред с бебчето!

Хора гласувахте ли тук?
http://www.bgpetition.com/miachinstvo/index.html
Аз да!

# 207
Добро утро на всички станали  Hug
И аз сложих своя подпис.Не знам в каква държава живеем.Навсякъде стимулират раждането на бебета и помагат на хората за по-лесното им отглеждане.Само нашата мила страна не прави нищо по въпроса.
Аз също си спомням за една бъдеща майка с името missy,която изчезна.И си спомням,че три майки чакахте близначета,а вече пишете само две от тях.Тъжни са нещата,които се случват с Meli,както и това,което преживя multimodal,защото макар да не познавам никоя от вас лично,аз ви чувствам близки.И си представям как,живот и здраве,юни месец ще пишем в нов форум и в него ще разказваме за сладките си бебчета.
Моля се вече да не се чуват лоши неща  Praynig

# 208
\Добро утро .На мен много ми харесва името Божидар за момче ,а за момиче Зара.Надявам се на следващата консултация да разберем какво ще ба де.За мен няма голямо значение ,всичко да мине добре и да е живо и здраво. :pray:Meli надявам се всичко да се оправи при теб и бебчо да е добре.

# 209
Добро утро и от мен момичета.
Аз също се подписах, но все пак да не забравяме, че майчинството в България е едно от най-дълго платените в Европа. Т.е. има страни, където майките се връщат на работа 12 седмици след раждането, а тук 2 години по-късно.
Все пак тези 2 години платено майчинство са доста, 9 месеца, от които се получават 90 % от нетния доход.

Общи условия

Активация на акаунт