Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 251
  • 654
  •   1
Отговори
# 330
  • Благоевград
Здравейте и от мен. Аз също съм съпруга на полицай като вас. Не знам дали вече е коментирано, но да опиша и аз своята болка. Всяка отпуска мъжа ми го ощетяват със съботе и неделя, т.е. води се в отпуск до петък и смятат, че почивните дни трябва да е на разположение я за мач, я за концерт и т.н. А по принцип те влизат в отпуската. Но както и да е. Та до предната събота беше в отпуск, в неделя на мач 6 часа, в понеделник втора, вторник първа и нощна, сряда от 9 часа /след нощната/ на дело и същия ден от 4 часа отново на мач 6 часа. Днес му е почивен ден, но отново е на мач. Излиза така, че ние не може да мръднем от града. Да не коментирам колко здравословен режим е това, по колко часа сън му се събира и колко ще е ефективен следващата смяна в работата... Е..., във вашите градове така ли е, щото аз съм в голяма чуденка? А отгоре на всичко им режат и от извънредния труд, т.е. ако е работил 6 часа най-много да му пишат 4.

# 331
  • Ботевград
При нас от март извънреден труд не плащат  Naughty дават компенсации...

# 332
Здравейте и от мен. Аз също съм съпруга на полицай като вас. Не знам дали вече е коментирано, но да опиша и аз своята болка. Всяка отпуска мъжа ми го ощетяват със съботе и неделя, т.е. води се в отпуск до петък и смятат, че почивните дни трябва да е на разположение я за мач, я за концерт и т.н. А по принцип те влизат в отпуската. Но както и да е. Та до предната събота беше в отпуск, в неделя на мач 6 часа, в понеделник втора, вторник първа и нощна, сряда от 9 часа /след нощната/ на дело и същия ден от 4 часа отново на мач 6 часа. Днес му е почивен ден, но отново е на мач. Излиза така, че ние не може да мръднем от града. Да не коментирам колко здравословен режим е това, по колко часа сън му се събира и колко ще е ефективен следващата смяна в работата... Е..., във вашите градове така ли е, щото аз съм в голяма чуденка? А отгоре на всичко им режат и от извънредния труд, т.е. ако е работил 6 часа най-много да му пишат 4.
Плащат за 2 часа,а са заети по 6 .
Превеждат към 40-50 лв клубовете или футболния съюз/незнам кой точно/ ,а дават 20 и то след 2-3 месеца.

"От как е тоз министър ни  се  е..... майката".-всеки втори полицай .

# 333
Към 15 май щяло да има пари за дрехи  newsm81 bye  Hands Clap
Май щяло да има или към 15.05 Wink  Mr. Green

# 334
  • Разпиляна във въображението
За картите, имам прясна информация от вчера, но не обърнах много внимание честно казано.
В София другата седмица ще пристигнат всички върнати карти от другите поделения в страната. Точно къде обаче ще могат да се вземат не знам, не се сетих да попитам.

Това е глупаво. Още повече, че в нашето поделение не са показвани. Филип дебне, но няма инфо.

# 335
Записвам се и аз, още една съпруга на полицай.  С голям интерес ще следя темичката...
Чувам нещо за пари към 15.05. Това звучи много добре, а знаете ли колко точно ще са  Laughing

# 336
  • Ботевград
ДА  Mr. Green увеличени са с 200 лева спрямо миналогодишните  Peace

# 337
Мерси много  Hug

# 338
Мерси много  Hug
   Това важи ли за всички управления?Във Варна нищо такова не се знае,нито като слух дори.

# 339
600 ли ще вземем???? Ауууу много бе, колко памперси са това ехееееее  Laughing

# 340
Хубаво инфо за парите,но дали не е само слух?!?Моичкият казва,че нищо такова не се чува при тях,май-май няма да има пари.Ако някой има точно инфо да пусне информацийка,че да ни зарадва всички.

# 341
А това само за служителите в полицията ли е newsm78 Моя и той в МВР, ама е жандармерия и той нищо не знае. newsm78

# 342
  • Ботевград
Хубаво инфо за парите,но дали не е само слух?!?Моичкият казва,че нищо такова не се чува при тях,май-май няма да има пари.Ако някой има точно инфо да пусне информацийка,че да ни зарадва всички.
Това е точното инфо  Party
На 15.05.2009  ще ги дават в София, а предполагам и в другите РПУ-та.
Вили, ако други години е вземал пари за дрехи пак ще вземе.
Ако е униформен не му се полагат пари, а му дават униформи направо  Hug

# 343
Няма значение дали ще е точно на 15, щом са започнали да ги дават и до нас ще стигнат!  Party

# 344
Няма значение дали ще е точно на 15, щом са започнали да ги дават и до нас ще стигнат!  Party
newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт