Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 235
  • 654
  •   1
Отговори
# 390
ZLATNA , ами освен да си се посмеем и разведрим какво ни остава Hug
vili_2703 , добре,че дават 90 % от заплата 1 година, иначе да се надявам на полицейската не е работа  Rolling Eyes

# 391
*Jeny* така си е. Дано поне докато изтече тази година да са оправили нещата, че полицейските заплати са  ooooh!
Ние още нямаме деца и едвам кретаме.

# 392
  • у дома...
То май само това ни остана за сега - да видим дали пък ГЕРБ няма да са някаква алтернатива. наче на всички им сърбахме супата. А иначе осигуровките им и до сега ги внасят веднъж на половин година, пък ако трябва и да ги спират от заплатите, цирка е е пълен. Следващото, което очаквам е да кажат и униформите да си купуват сами #Cussing out Кофти е, че мъжо не е офицер, та да се пробва в ДАНС да се премести, щото сега уж било по-лесно. Нейсе. Ще я избутаме някакси до вторите избори, да видим поне кой какво ще обещае.

# 393
За ДАНС, има миза Mr. Green ooooh!

# 394
добре,че дават 90 % от заплата 1 година, иначе да се надявам на полицейската не е работа  Rolling Eyes
Peace Peace Peace иначе не знам

# 395
Добър Ви ден!Много ни позамряла темичката,мацкииииии!Някой да е чул нещо ново около МВР-то?За заплатите ясно,няма да има увеличение,сега вземат 95% от заплатите си нашите мъже,ако трябва и осигуровките да си плащат...............ето тогава виж какво напускане на системата ще стане!?!Моят каза,че стане ли това директно си пуска молбата за напускане - не става с толкова малко пари да живее четири членно семейство.Идат избори и да видим какво ще стане,само Бат Бойко милее за полицията,ама една птичка пролет не прави!!!Доста песимистичен пост стана,шЪ мЪ извинявате!!!  smile3511

# 396
  • Ботевград
При нас има нова информация относно парите за дрехи и тя хич не е добра  ooooh!
Значи ... понеже сега идвали избори и държавата нямала пари ... парите за дрехи са гласувани, НЕ са увеличени и ще бъдат раздадени в края на месец септември  Outta Joint

# 397
При нас има нова информация относно парите за дрехи и тя хич не е добра  ooooh!
Значи ... понеже сега идвали избори и държавата нямала пари ... парите за дрехи са гласувани, НЕ са увеличени и ще бъдат раздадени в края на месец септември  Outta Joint
  Опааааа,а нашите мъже,които вземат дрехи ,а не пари,за тях какво.............шут отзад май?!?

# 398
  • Ботевград
Не знам за униформите, но мисля, че септември ако дадат летни дрехи те са за шут по главата  #Crazy

# 399
Не знам за униформите, но мисля, че септември ако дадат летни дрехи те са за шут по главата  #Crazy
      Joy   Joy   Joy   Joy   Joy  Hug

# 400
  • Ботевград
Момичета, искам да ви помоля, ако случайно някой има телефона на почивната база във Дружба Тилия да ми го даде  Hug
Искаме да отидем за 4-5 дни преди сезона, не виждам смисъл никакъв да кандидатстваме за карти, ще се обадим, ако може на свободно, ако не здраве  Hug

# 401
Имаме си карта за Велинград за септември  Party

А защо сега е по-лесно за ДАНС???  Thinking

# 402

Завиждам ви благородно-във Велинград е страхотно и базата е добра Peace

# 403
  • у дома...

А защо сега е по-лесно за ДАНС???  Thinking
- в момента до края на годината има облекчени процедури за служители на силовите министерства, които искат да се преместят в ДАНС - не се прави предварително проучване и доколкото разбрах не се правят и прегледите. Но от вътрешен човек там пък разбах, че вземат млади момчета - офицери предимно.

# 404
Момичета,замряла ни темичката!Няма нищо ново за споделяне,за увеличение ниЩо се не чува,мъжете тръгнаха с летните униформи.Ужаса е пълен.Някой беше питал за "Тилия",станцията на МВР на Дружба.Тук се идва само с карти,а да се вредиш е все едно да уцелиш шестица от тотото.Така,че успех на кандидатите.Иначе станцията е много хубава,с много удобства,за няколко години все се правят ремонти, а и идват доста чужденци.

Общи условия

Активация на акаунт