Световна криза се задава, ЛЮЛИНче на пук ще прави маскарада

• 16 236
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Само така, момиче!  Peace
Дано занапред все да е така!
    bouquet

# 151
  • София
Добро утро. Тонето, много си раннобудна, бе  Shocked.
Деси, дано си приключила с болките  Peace.

# 152
дано,дано...
някой да каже от скоро родилите и бременелите къде са посещавали АГ.По възможност в люлин,че с малък дзвер е трудно

# 153
  • София
Добър ден  Hug

Аз посещавах във военна болница , после смених АГ с АГ в Тина Киркова  д-р Кята Златева Peace

# 154
Добър ден.
Деси много се радвам, че си по- добре днес и дано така да изкараш до край.
Аз си ходя само при една гинеколожка и сестра ми е при нея, в 14 поликлиника работи, Д-р Русева. Когато бях с Маринка бременна винаги трябваше да има кой да ми гледа Йонито

# 155
Привет и от мен!
Честита девойка елегантна на Илиянка! ДА са живи и здрави вкъщи и дупе да им е яко с тази декемврийска девойка!  Mr. Green
Вчера говорих с щастливата майка, каза че е забравила колко хубаво било да гушкаш малко бебче. Много била спокойна мадамата! А Илияна се чуства прекрасно!
Деси, дано болките да са минали и нищо повече да не смущава бремеността ти!  Praynig
Аз не съм родила скоро, но май наистина Тина Киркова е по-добър вариант, отколкото някой непроверен лекар... Пази Боже! А и лекарката, която ти води консултация може да те изражда след това!  Peace
Хубав ден от мен!   bouquet

# 156
  • София
Охх..... ма ние бебе си имаме! Party
Честито на гордите росители да им е жива и здрава!  bouquet
До днес не ми се отваряше 10 страничка незнайно защо Rolling Eyes и гледам за бебе пишете вика яяя/......... Crazy

# 157
  • София
Здравейте и от мен,
Честито бебче и от мен, да расте живо и здраво и много да радва мама и тати.
Деси, аз съм на платения абонамент в ТК. Добър вариант е, обаче има адски много бременни и сме малко като на конвейер, прегледите протичат доста на бързо... Sad незнам.... не мога да ти препоръчам нищо конкретно май, камо ли пък в Люлин. На теб кой ти е АГ-то? Къде роди първия път и при кой и доволна ли си?
Хубав ден на всички, ех как чакам вече уикенда!

# 158
май при Бедринова ще карам,така мисля
липсва ми Елказалка,без нея ми е скучно.Да си оправя компа по-бързо

# 159
  • София
Е Деси , това си беше егати обидата Crossing Arms

# 160

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ИЛИАНКА !

Деси, май в Люлин няма свестни доктори, но ако е за изследванията и по ЗК може при една Желева, в МЦ Превент в Люлин 2, защото хубавото е, че ти взимат там на место и кръв, и т.н. за изследвания, т.е. нямаш две ходения. При нея не се чака толкова колкото в поликлиниката.

# 161
е,не се сърди Дани,ама с друг не мога да се крастя тъй добре.Тя си ми е слабост в тая област  Mr. Green

# 162
  • София

На елказелка и умря компютъра  Mr. Green, сега беснее и си търси втора употреба РС  Whistling.

# 163

На елказелка и умря компютъра  Mr. Green, сега беснее и си търси втора употреба РС  Whistling.

Как бързо се включи, а в скайп те няма!  Mr. Green Кога ще се видим за застраховката?  Flutter

# 164
е,не се сърди Дани,ама с друг не мога да се крастя тъй добре.Тя си ми е слабост в тая област  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт