Световна криза се задава, ЛЮЛИНче на пук ще прави маскарада

• 16 235
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
да й продам моя  Grinning  и без друго точа лиги на лаптоп  Crazy

# 166
ЧРД на ХРИСТО на Diyana!!!!!Да расте  здрав и щастлив!!!!!!!!  bouquet

# 167
Честит рожден  ХРИСТО    на мама Diyana. Много здраве и късмет и да е много послушно дете.

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 18:26 от blagovesta

# 168
навън има ураган  Shocked

# 169
  • София
Майчета помогнете , че ще се гръмна нищо не ми е ясно вече #2gunfire #Cussing out
Сега на 27- ми си чаках да ми преведат майчинството и  Shocked превели са за два месеца за 10 и 11месец  Rolling Eyes това значи ли , че чак януари ще е следващия? Аз съм от 5.10 с  II. Молби-декларации по чл. 50 и 51:

# 170
нищо не значи.От фирмата е,не е от НОИVАз 2г. подред получавам по 880 лв. за Коледа.Тогава изчистват всичко.,а ние от август сме без пари

# 171
  • София
Аз няма да се разсърдя да ми преведат декември Rolling Eyes ама едва ли

# 172
  • гр.София, далече, далече на Запад
Уффф писах, писах и го изтрих - патка Confused
Мама Diyana, да ти е жив и здрав рожденика!Да ви радва, много да ви слушка и да порасне умен и стойностен човек!

Мамите на двете девойки утре сутрин да не се спотайват Joy а за почерпят.
Деска, само такива новини да чуваме.Радвам се че всичко е ок.Аз също бих ти препоръчала абонамента в Тина Киркова.Веднага ти давам доводи - първо, правят се изследвания кръв и урина на всеки преглед, второ избираш си лекар който освен че ще ти следи бременността при желание и ще те изроди.С две ръце и два крака гласувам за д-р Константин Ташков.Да е жив и здрав тоя човечец, не разбрах кога и как родих.Цял живот ще го споменавам с добро.Интелигентен и възпитан мъж!!!!! Няма излишни приказки, няма грубости, няма недомлъвки.
dgudge за НОИ, болнични и такива работи не ми се говори Sick От този месец минавам на 220 лв и ми се плаче Cry Та даже и незнам кога ще ги взема. Ха честита Коледа!
Имах още сто неща да пиша, ама нещо пак не съм в час.Ходих на един детски рожден ден, дръннах му едно мартини и сега всичко ми е ок Mr. Green
Мммм дааа, да докладвам, на пазара /Сан Марина/ има костюмчета за деца от 1 - 3 г. на джуджета.Всъщност силно казано е костюм.Просто шапка, панталонче с връзка и нещо като риска с лепки.Та въпросното чудо струва 5 лв Peace мисля че с малко допълнителна намеса ще може да се пригоди до по човешки вид.
Спирам че стана роман, малко алкохол и ми се отвърза устата Joy
Хубава и спокойна вечер.
ПС. И на мен Елка ми липсва, така сладко се джанкат с Деси!

# 173
  • София
Мама Diyana,да ви е жив и здрв и умерено палав! Party  bouquet Hug

Зита,на кой пазар викаш Сан Марина??? Crazy

Деска,неи не те забавляваме толкова аааааа  Crazy

# 174
Embarassed eй, пияна глава ей Joy
Ами този, дето е до зеленчуковият пазар.Зад магазинчето за риба и маслини.Поправете ме ако беше друго името.Купих го от едно магазинче съвсем близо до часовникаря и диетичният магазин.Ох, ама и аз съм едно обяснителнаааа...нямам думи.Дано да си ме разбрала.

# 175
  • София
Знам часовникаря и диетичния магзин и ще се лутам между тях Simple Smile
Какво продават друго в този магазин?Детски стоки или?

# 176
Здравейте мами Hug
Абе при вас наистина е голяма веселба и толкоз страници само от вчера. Peace

Честито на всички празнуващи и добре дошли на новите попълнения.Ще ме извините ,но още не мога да се ориентирам с имената Embarassed

`Деси`,дано от сега нататък да си все така добре и скоро чакаме  новини и туптящи сърчица Hug.

♥♥♥Димяни ♥♥♥,а до "Слънчице" ходи ли? Аз минах,но нещо не ми грабнаха предложенията им.само едно хубаво и то мъничко

# 177
Знам часовникаря и диетичния магзин и ще се лутам между тях Simple Smile
Какво продават друго в този магазин?Детски стоки или?
Ми...всъщност май беше книжарница EmbarassedСрещу него има магазинче с цветя.Ще се опитам да те ориентирам така, аз тръгнах по пътеката зад магазина с маслини.Само направо и в ляво.Ще го видиш магазинчето, малко е но на вратата имаше изложено костюмче за джуджанка Joy с плитки.Ако не се ориентираш ще взема да ти купя аз за по лесно Peace

# 178
  • София
Зита,сетих се!  Hug

Лиди,утре ще ходя до Слънчице! Hug

# 179
Аааа, никакво спотайване!  Mr. Green
И аз вече нямам търпение да идва този РД! Май аз съм в по-трескаво очакване! Днес и прическа правихме след банята, дано устиска до утре сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт