РУСЕнска зимна...

• 19 955
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
 ДБМ Русе обявява начало на КОЛЕДНИЯ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!
 Всеки, който би искал да притежава ръчно изработен уникат на приемливи цени може да се сдобие с такъв от утре-11 до 14 декември  на площад "Свобода",къщичка № 30.
 Close-mas: Заповядайте и ни подкрепете! santa2

# 136
Майчета от Русе, здравейте, имам приятелка, която търси свободен детски клуб за рождения ден на по-голямото си дете, но е с бебе на 10 дена и не може да обикаля, аз също. Звъняла е в Париж и в Леонардо, но не били свободни. Моля ви да дадете телефони на клуб Вълшебство и клуб Палавници, понеже в интернет не намерих. Може и на лични, ако е забранено публикуването на номера.
Благодаря!

# 137
  • Русе
0888440433 Палавници
0899466930 Вълшебство

# 138
Благодаря, Violet! newsm51

# 139
petito, съгласи ли се някой доктор да запишеш бебчо при него.  newsm78

# 140
Аз също докато се уговоря с лекар и родих Simple Smile и записах Гого при личната лекарка, ама съм дололна. При нужда ходя на консулт на частно. Така, че в краен случай за ваксини и следене на тегло може и личната ти лекарка, а юни месец, на следващата смяна на лекари да си смениш лекаря.

# 141
И аз имах одисеии с личния доктор на Сашо. Преди да родя бях уговорила бившия си личен.
Докато ни изпишат от АГ-то, той се отказа. Добре че, сегашната му докторка го пое веднага без увъртания.  Laughing

# 142
ами той личния май само заваксините и за бележка сега го ползваме
Повече съм го водила на часно, ама да не тисе налага най-добре да ходиш по доктори

# 143
ами той личния май само заваксините и за бележка сега го ползваме
Повече съм го водила на часно, ама да не тисе налага най-добре да ходиш по доктори
Peace Колкото по-малко срещи с тях, толкова по-добре.  Wink

# 144
  • В море от любов
Момичета, ходихте ли на Коледния базар? Flutter
Наще майчета са направили страхотни нещица, аз вече напълних чантите и се заемам с украсяването Party

# 145
Майчета от Русе, здравейте, имам приятелка, която търси свободен детски клуб за рождения ден на по-голямото си дете, но е с бебе на 10 дена и не може да обикаля, аз също.
има подходящ детски кът за РД и в с-ца "Халите"

# 146
Майчета от Русе, здравейте, имам приятелка, която търси свободен детски клуб за рождения ден на по-голямото си дете, но е с бебе на 10 дена и не може да обикаля, аз също.
има подходящ детски кът за РД и в с-ца "Халите"

Благодаря за информацията; за пръв път чувам за детския кът, но съм чувала хубави неща за сладкарницата. Приятелката ми е успяла днес да намери свободна времева дупка в Патиланци и ще има двучасово парти за сина й. Много е доволна. Благодаря още веднъж.

# 147
А къде е Патиланци  newsm78 че за него не съм чувала?

# 148
Патиланци е до х-л Рига.

# 149
Патиланци е до х-л Рига.
Аме нещо по-точно!
Защото си мислех да не би да е Палавници!?!

Общи условия

Активация на акаунт