Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 9

• 26 091
  • 342
  •   1
Отговори
# 60
  • София
  Втората и третатат снимка са моите, но не ги харесвам особено. По принцип в албума ми може да видиш всички кърмачески мои снимки с малките - http://www.aila.snimka.bg/album.php?album_id=106418

# 61
Ох просълзих се!  bouquet да са ти живи и здрави!

# 62
  • София
  Мерси, ние между другото вече май приключихме с кърменето и имам само още няколко снимки да кача в албума. Оставила съм го публичен и има линк в темата за кърменето за да може да съм поне малко от полза на някои бъдещи мами.
  Само да споделя, че позата в която кърмя малките май не е най-удобната при кърмене на близнаци от повечето мами, поради по-големия им бюст обикновенно.
   Ето линк към пози за кърмене, най често се използва футбулната - http://www.breastfeeding.com/helpme/helpme_images_twins.html

# 63
Интересно ми е като едното не е гладно как го караш и него да яде(или все са си гладни Simple Smile )
В смисъл винаги ли и двете са в кондиция да ядат едновременно

# 64
  • София
   edno_momiche в темичката за кърмене с Фата сме споделяли, че за да имаме поне малко свободно време още от началото сме измислили начин за кърмене на двете бебета едновременно и когато едното огладнее просто будим и предлагаме и на другото. Направи си сметката, че новородено се счита, че трябва да има между 8-12 кърмения в началото. Средно по десет, сега ако се разминават стават 20 кърмения  Simple Smile По принцип аз кърмех на поискване, тоест когато бебетата искат да ядат, но това е единственото което съм си позволила различно от стандартното кърмене на поискване, тоест едното бебе е на поискване от бебето, а другото бебе на предлагане от майката  Heart Eyes. Така ако бебетата не са много различни по тегло и характер съвсем скоро успяват да се напаснат и да огладняват вече по едно време. Не отричам, че в началото е купон, а и още си спомням една нощ, когато реших да не ги будя като се събуди едната, е имах кърмения сигурно през половин един час, ту едната, ту другата. Това ми беше напълно достатъчно следващата вечер кагото едната се събуди да събудя и другата  Simple Smile. Така или иначе тя ще огладнее след половин час някъде, което не е много голяма разлика

# 65
  • София
хайде момичета, изтеглете си късметче за Новата година. Късмет.
http://www.banici.net/

# 66
Здравейте , много съм щастлива да се присъединя към вас. Имам дъщеря на 11 год. ,а сега очаквам близнаци /момичета според доктора/в 22 г.с. съм .Термина ми е 21/04/09

# 67
Бетибо честито и добре дошла в отбора Mr. Green Hug
Явно ще раждаме ЖЗ по едно и също време и аз съм в 22г.с. Mr. Green

# 68
здравейте,
добре дошли на всички близнашки мами. Hug
Това за кърменето много ме развълнува-хем ми е интересно и готино,хем малко ме е изстрах-как ще се справя аз,когато му дойде времето Praynig
sanitamm ,падна ми се от баницата учението-явно ще се уча да бъда майка Simple Smile

# 69
  • Някъде там...
Април месец явно си е близнашки месец.  Laughing

wazse, как 22 г.с. бе душа, ти трябва да си вече накъм 24.  Laughing С 10 дни си пред мен.

Aila, много сте сладки.  Hug Ще ми се да успея и аз да се справя с кърменето, вижда ми се голямо предизвикателство с 2 бебета. Между другото с тебе май сме съседки, виждала съм те наоколо.  Blush

# 70
Здравейте!
С голяма радост се записвам при вас:чакаме нашите две мишленца на 27 юни догодина Heart Eyes
Най-вероятно са еднояйчни и много ни се иска да бъдат момиченца,
защото вече имаме един калпазан на годинка и половина Heart Eyes

# 71
  • София
  Добре дошли на новите мами  Simple Smile
  Жабче аз съм в Младост 4, около Европата, входа до бишата Александра видиотека. Ако и ти си насам може да се разберем да се видим някои път. Така като гледам термините ни са горе долу по едно и също време, може заедно да разхождаме колички после  Simple Smile

# 72
  • София
*Феникс* добре дошла в нашите редици. Пожелавам ти леко бременене.

# 73
Момичета, някой от вас поддържа ли връзка с Кенга? Тя беше пуснала отделна тема, защото близнаците й са без преграда, но отдавна не е писала. Писахме там с още една мама, но тя не отговаря. Някой знае ли нещо за нея?  newsm78 Praynig Praynig

# 74
Здравейте, близнашки мами! Винаги съм надничала тайно при вас.. с надеждата да съм една от вас един ден.... и днес доки "без да иска" видя и второ сакче зад онова дето видяхме първия път... Вече са 2 по 22мм  newsm44 С таткото сме много щастливи и още не знаем как да реагираме точно. Термина ми е 6ти август Simple Smile
Искам и да ви питам... проблем ли е многоплодна бременност да си я следя в кварталната поликлиника или трябва да е в болница или при проверен лекар. Живея в Свобода и съм се насочила към 24та поликлиника.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт