Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 9

• 26 107
  • 342
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде там...
DessiJ, добре е Кенга, днес писа в отчетната за април, че и там се чудехме къде изчезна. Добре са с бебките, държат фронта.

BubolecheMeche, добре дошла!

# 76
Благодаря ти, Жабче.  Hug

# 77
  • София
Варна

Първите трима близнаци, заченати по метода ин-витро, които се родиха в петък в специализираната болница по акушерство и гинекология “Майчин дом” във Варна, са в добро здраве. Майката също е добре и възстановяването й след раждането върви нормално, казаха от здравното заведение.

Децата и родилката са под особено внимание и грижа и заради факта, че това се случва за пръв път от създаването на болницата.

Най-големият сред родените тризнаци Боян тежи 2 810 г, а Камен и Крум са с тегло 2350 и 2000 г. Те са разнояйчни и са доносени до деветия месец.

Операцията по раждането със секцио е извършена от екипа на д-р Даниела Станева. Децата са родени за 35 минути, от 13,55 до 14,30 часа. Имало е препоръка на специалисти да се редуцира единия плод в утробата на майката, за да има повече сигурност за другите две деца, но семейството твърдо отказало.

Щастливата майка Румяна Димитрова е на 38 г. и работи в “Агрополихим” в Девня, а 44-годишният баща Петър е шеф на транспортна фирма.

Двамата правят безуспешни опити да създадат деца от 5 години, но още при първият им ин-витро опит, се получава тройният резултат.

„Имахме надежда, че едно от бебетата ще бъде момиченце, но и така сме много доволни. Ще ги отглеждаме с радост и любов”, каза щастливият татко, който бил до съпругата си през цялото време, докато трае операцията по раждането.

Според управителя на “Майчин дом” д-р Максим Яков, това е първият успех на болницата по ин-витро метода. От началото на годината тук са родени по нормален път над 964 бебета, като сред тях има и осем двойки близнаци.

# 78
Леле GrinningДа са им честити тримата мъже Heart Eyes

# 79
Браво на мама-героиня и на трите мъжлета,че са я слушали,докато са били в корема й   bouquet Да са живи и здрави малките мишки и щастливите им родители Hug

# 80
Честито на тази смела мъжка мама,да са им живи и здрави бебоците! Hug Hug Hug

# 81
Честито на семейството от Варна, да са им живи и 3драви дечицата, браво 3а решението и браво на таткото 3а подкрепата...

# 82
Много се радвам за това семейство-да са им живи и здрави бебетата Hug

Браво на тази мъжка майка  bouquet

# 83
Здрвейте момичета,аз също бях бременна с близнаци,но нямахме късмет и си гледаме 1 детенце имам количка за близнаци чисто нова,подариха ни я по рано ако някой има интерес,много е хубава и удобна,триколка.Пишете ако ви интересува,Живи и здрави бебета на всички желая
 Hug

# 84
Спокойна, уютна и и3пълнена с Любов Коледа, момичета...

# 85
Добро утро,мили близнашки маминки Hug
Ние ФЕВРУАРСКИТЕ МАМИ и по-специално аз,близнашката такава Mr. Green ,ви пожелаваме ви дни,изпълнени с много положителни емоции,много радости и незабравими моменти със семейството!!!

# 86
# 87
Честита Коледа на всички бъдещи и настоящи мами , татковци и дечица!!! santa2 Nature Snowman и весело посрещане на Новата Година

Момичета, имам едно питане и притеснение. Днес ми излязоха резултатите от кръвната картина. Еритроцити занижени - значи анемия , нали така? Това е ясно , ще се пие желязо.  Левкоцитите обаче са завишени - това вътрешно възпаление ли означева - поне това намерих в нет-а? На преглед съм след 1 седмица , на 6ти Януари, дали да търся лекаря си по-рано?

# 88
  • Някъде там...
Бисана, при бременност горната граница на левкоцитите е с 2 единици по-висока, така ми каза д-р Сигридов - около 12 е. И е нормално левкоцитите да са около тази стойност. Поне моите са все 12 и нещо та дори и 13 и нещо.  Rolling Eyes
Иначе занижените еритроцити, хемоглобин и хематокрит говорят за анемия. Аз имах такива занижени стойности в 17 г.с. и пих 3 седмици Феро Фолгама. Сега ще изследвам серумно желязо и хемоглобин и да видим каква ще е хавата.
Как си ти? Тежи ли много тумбака. Моят е огромен, представам си ти какво чудо носиш.  Embarassed взеха да ме питат кога ще раждам, а аз дори не съм влязла в 7ми месец още.

# 89
някой знае ли след секцио как е възстановяването, в смисъл кога ще мога да се грижа за бебетата си

Общи условия

Активация на акаунт