Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 9

• 26 119
  • 342
  •   1
Отговори
# 90
  • София
  Еми аз се грижех за малките от момента в който ме преведоха във Вип стаята в реанимацията, тоест не си спомням, но някъде на втори или трети ден. Но сравнително рано се разшавах след секциото, защото си измъкнах катетера и може би това е помогнало. Болеше ме но съвсем търпимо и се възстанових много бързо от секциото. Нямах никакъв проблем още от болницата да ги кърмя едновременно и двете, въпреки операцията. Да споделя само че тогава бях на 24 г, може би и възрастта трябва да се вземе в предвид донякъде.

# 91
Мило Жабче, благодаря за отговора! моите левкоцити са 13.9 при норма 4.4-11.3, прочетох нещо че са маркер за възпалителни процеси в тялото и се уплаших. Благодаря за отговора, ще почакам до 6-ти, нека и д-рСигридов да си почине от нас Grinning.
Желязо вече изпих един курс за 25 дена, явно все така ще е, живот издраве, ще прочета нещо и за хранене и анемия, да я бориме на два фронта.
Да ти кажа тежи ми само като прекаля с Коледните трапези  Embarassed, като се опъне този ми ти тумбак, като чисто нова футболна топка, напоследък като медицинска топка...
И мен ме питат за Нова Година ли чакаме детето Grinning,  аз какво да обяснявам...казвам "а, има време". На въпроса дали е момче или момиче обаче още не съм намерила уклончив отговор Grinning
Казвам "има и момче" и се започва "аууу, ох, малеййй" Laughing

За коремна операция знам, че около месец трябва да се пази шева да не се вдига тежко, пък едно-две бебчета по 3-4 кг тежки ли са не знам. Не си представям как няма да се вдигат децата

Спокойни и светли празнични дни, момичета! Много щастие ви желая!  Hug

# 92
"
За коремна операция знам, че около месец трябва да се пази шева да не се вдига тежко, пък едно-две бебчета по 3-4 кг тежки ли са не знам. Не си представям как няма да се вдигат децата"
точно това се чудя newsm78

# 93
Имах 2-3 наистина неприятни като усещания дни след секциото, една седмица по-късно бях го забравила. Придърпват шевовете още известно време, но не е нещо непоносимо, а и няма да имате време да мислите за това Mr. Green Бебетата не са толкова тежки, че да е проблем да се обгрижват. Хобита като влачене на 4-5 торби с покупки и разни фитнес изстъпления ще трябва да ги забравите за известно време, но съм сигурна, че няма да ви липсват Mr. Green

# 94
момичета, здравейте пак Simple Smile

Да питам за коремите...ми аз съм в 22ра седмица и корема ми не е много голям. 95 см ми е талията- меря през пъпа.  По принцим съм слаба, 63-64 см стартирах.
И по цяла нощ сънувам как корема ми не е голям и се будя в стрес егаси...
Ще се опитам да кача снимка, да ми го видите Simple Smile На преглед съм на 3ти и нямам търпение вече Simple Smile

# 95
Е как така го реши GrinningАко сравняваш с други бременни,си в грешка,нали всяка жена има различно телосложение,различна структура.Аз ( с първата бременност)допоследно намирах корема си за малък,а лекарите се хванаха за главата от размера му,като ме приеха за раждане,и родих огромно бебе Grinning

# 96
аз съм в 22ра седмица и корема ми не е много голям. 95 см ми е талията- меря през пъпа.  По принцим съм слаба, 63-64 см стартирах.

стартирах от 58см, родих 116 LaughingПри всеки е различно , не се тревожи за такива неща. Нормално е да ти е голям корема, носиш 2 деца Laughing

# 97
Здравейте момичета, влизам да ви пожелая Приятно изкарване на новата година , аз подарък за новата година нямам защото е в тумбака ще потрая до април  Mr. Green
Пожелавам на всички ви догодина живи, здрави и сладки бебчета  Hug baby_neutral baby_neutral
При мен новото е че предположиха пола на едното бебе мома  Mr. Green другото се крие иначе растат милите 623 и 637 гр в 24 г.с. Аз съм сравнително добре но пак повечко си почивам по препоръка на доки
Весело посрещане на празника  Hug Heart Eyes Hug

# 98
  • Някъде там...
Честита Нова Година! Бъдете здрави, обичани и нека тази година ни ощастливи с по две здрави бебчета! Късмет ви желая и сбъднати мечти!

# 99
  • София
Честита нова година близнашки мами. Пожелавам на всички много здраве и здрави бебета на финала !

# 100
момичета, здравейте пак Simple Smile

Да питам за коремите...ми аз съм в 22ра седмица и корема ми не е много голям. 95 см ми е талията- меря през пъпа.  По принцим съм слаба, 63-64 см стартирах.
И по цяла нощ сънувам как корема ми не е голям и се будя в стрес егаси...
Ще се опитам да кача снимка, да ми го видите Simple Smile На преглед съм на 3ти и нямам търпение вече Simple Smile

Моят корем в момента е 100см,като стартирах от 62см.И на мене не ми се струва чак толкова голям,но доки като ме видя преди три дни и вика,че съм изглеждала като за пред раждане #Crazy Може би това е,защото на фона на останалата част от тялото ми,корема наистина се откроява доста Rolling Eyes
Момичета,аз не се включвам много често,но да не би да имаме албумче близнашките мами или аз нещо не съм доразбрала newsm78 Ако имаме-може ли някоя любезна мила мама да ми даде потребител и парола на ЛС Rolling Eyes Blush Благодаря за което...

# 101
  • Някъде там...
Това с обиколката на корема е индивидуално - зависи от телосложението на майката. Моят вече е 103 см, но не съм мерила от колко съм стартирала, във всеки случай е повече от 60-70 см, висока и широка съм  Laughing Всички ми казват, че в момента е като за 9ти месец с едно бебе, може би защото и аз съм слаба като цяло и качвам предимно на корем. Обаче вече доста ми тежи.

# 102
За много години мили мами,пожелавам на всички ви много  здраве,щастие и любов.Аз се поизгубих малко,но малките ми заемат почти цялото време и няма ,кога да ви пиша.Някоя от вас ме беше питала за Тина Киркова и по специално за д-р Григорова.Много съм доволна и от нея и от екипа и от цялото родилно отделение.От детското отделение не съм доволна.Куцат им някои неща.                                                                                                                                                           А за възтановяването след секциото, мога да дам един съвет,колкото се може повече движение.Бебетата са мънички и не е проблем да се носят на ръце.Аз даже благодарение на тях започнах да стевам от леглото без да се подпирам.На мен ми ги дадоха на 4-тия ден,тъй като бяха на термо плот и малко на системи,та от 4-тия ден започнах да не мисля за болката.Вече се минаха 37 дни и  нямам никаква болка,вече всичко е спомен.Чао от мен за сега.   

# 103

левкоцитите и СУЕ са нормално по-високи при бременните, а желязото ниско, ако щеш пирони да ядеш Grinning

Не се притеснявай Grinning

# 104
Момичета имам някакви странни тъпи болки ниско долу,на "онова" място и имам чувтвото,че бебоците ще изскокнат всеки момент.Разположени са ми седалищно и двамата и при всяко движение и ритник болката е доста силна..чак подскачам...Вече не съм сигурна какво точно да си мисля newsm78 Бях при док преди една седмица и той ми каза,че имам скъсяване на шийката и разкритие.На всичкото отгоре имам и почти постоянни контракции,макар и не всички да са болезнени...Сега само лежа и пия Гинипрал 4х1 на ден,заедно с Магнерот 3х2 на ден.Как да разпозная кога започва да се случва "случката"? Моля мамите с опит да споделят,за да съм поне малко подготвена.Извинявам се и за тъпия въпрос,но се притеснявам да не изпусна момента.Болки имам от преди няколко месеца,все различни и непостоянни,затова и се притеснявам да не би да не разпозная точно началните контракции Embarassed Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт